تعداد 7 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع solanaceae در سایت یافت گردید:
خانواده سولاناسه Solanaceae خانواده سولاناسه را در فارسی تحت نام خانواده سیب زمینی میشناسند. گیاهان زینتی این خانواده عبارتند از فلفل زینتی، داتوره، توتون زینتی و اطلسی. فلفل زینتی وقتی از فلفل زینتی نام میبریم، فلفل خوراکی در ذهن متبادر میشود لذا هر دو این گیاهان از خانواده سولاناسه با نام علمی کَپسیکوم هستند و برای کشت در هوای آزاد در فصل تابستان مناسب هستند. فلفل زینتی با ...
کاکتوس ها گیاه گوشتی و سازگار به نقاط گرم و خشک. یا تارهای مجتمع. Aerol برگ ها تبدیل به خار. ساقه مسئول فتوسنتز. نیازمند نور کامل، خاک سبک و قلیایی، آب کامل و گرما. نگهداری در گلخانه خشک و پنجره های رو به جنوب منزل. مخلوط خاک مناسب شامل خاکبرگ+ شن درشت + ماسه. تکثیر با بذر ، قلمه ، پاجوش و پیوند (نیمانیم و مجاورتی). نیمانیم به صورت سطحی، مورب یا گوه ای. استفاده از سنجاق به جای ...
گوجهفرنگي گوجهفرنگي گياهي است با نام علمي "LYCOPERSISCOM ESCULENTUM" از خانواده سيب زميني "SOLANACEAE" که به نام عمومي "TOMATO" در جهان مشهور است. ميوه اين گياه که قسمت اصلي آن است به صورت خام يا پخته در سالاد، انواع سسها، سوپ و انواع مواد
سيب زميني Potatoes طبقه بندي، مبدا" و تاريخچه سيب زميني (solanum tuberosum) به خانواده solanaceae تعلق داشته و قرابت نزديکي با گوجه فرنگي، بادمجان، فلفل، توتون، و تاج ريزي وحشي دارد. سيب زميني و ذرت بزرگترين ارمغان دنياي جديد به تامين غذاي نوع ب
از نظر بيولوژيکي و شيميايي ترکيبات همگني نيستند ازت دار هستند و اکثراً در گياهان وجود دارد در تعدادي از حيوانات هم ديده مي شود و قبلاً آلکالوئيد ها را در آزمايشگاه بطور مصنوعي تهيه کرده اند و آلکالوئيدها عامل آمين را دارند به همين دليل اغلب خاصيت با
جوbarley جو برای هزاران سال غذای اصلی بسیاری از مردم جهان بوده است. گلادیاتورهای رومی جو را به دلیل انرژی زایی زیادش مصرف میکردند. جوماده غذایی شفابخش نام دارد و در مبارزه با سرطان ، تنظیم کلسترول و درمان یبوست موثر است. ترکیبات ضد سرطان جو دارای ترکیبات شیمیایی با نام Protease inhibitors (مهار کننده آنزیم تجزیه کننده پروتئین) پروتوآزاینهبیور است. این ترکیب عوامل تولید سرطان در ...
جو برای هزاران سال غذای اصلی بسیاری از مردم جهان بوده است. گلادیاتورهای رومی جو را به دلیل انرژی زایی زیادش مصرف میکردند. جوماده غذایی شفابخش نام دارد و در مبارزه با سرطان ، تنظیم کلسترول و درمان یبوست موثر است. ترکیبات ضد سرطان جو دارای ترکیبات شیمیایی با نام Protease inhibitors (مهار کننده آنزیم تجزیه کننده پروتئین) پروتوآزاینهبیور است. این ترکیب عوامل تولید سرطان در روده را ...