تعداد 5 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع آبغوره در سایت یافت گردید:
مقدمه آبغوره وتاثیر آن بر روی فشار خون: یکی از انواع افزودنی های غذایی که مصرف آن از دیر باز در کشور ما مرسوم بوده است، آبغوره می باشد.اصطلاح غوره در ادبیات معنایی « فرهنگ لغت » به هر نوع میوه نارس اطلاق می گردد . ولی منظور از غوره در این مبحث میوه نارس انگور می باشد که دارای رنگ سبز وطعم ترش است که عصاره آن به نام آبغوره مرسوم است. و اما مطلبی که ما را بر آن داشت که در این ...
خواص غوره و تهيه چاشني هايي با آن غوره ميوه نارس انگور است که داراي طعم ترشي مي باشد . غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليک ، اسيد فرميک ، اسيد سوکسينيک ، اسيد اگزاليک ، اسيد گلوکوليک و قند مي باشد . غوره براي افراد مبتلا به چربي
شناسنامه کارخانه: گلچکان خراسان زماني واحد نمونه اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي در سال 1385 تحت نظارت و تاييد انجمن حمايت از بيماران ديابتي کشور مي باشد. تاريخچه: اين شرکت در سال 1330 توسط آقاي باقر زماني گلايگير تاسيس گرديد .ابتدا کار خود را در ز
مفید برای ترشی معده مریم نخودی- بلوط- ریحان- لیمو- سیب زمینی- عرق نعنا- عرق آویشن- شلغم -مفید برای تحریکات چشم بخور چای- بارهنگ- ریحان -مفید برای تهوع خاک شیر- تیول- رازیانه- کنگر- بلوط مخصوصاً برای قی خونی.. -مفید برای استسقا شلغم- مارزبون -مفید برای چرب و کهیر گزنه- شلغم- غاضث- چوبک -مفید برای پلک چشم گردو- کاکل ذرت- آقطی -مفید برای جوشهای پوست و صورت بنفشه- بابونه- بخور ...
تقسیم بندی باکتری ها در میکروب شناسی مواد غذایی به صورت ذیل بدون در نظر گرفتن طبقه بندی سیستماتیک آن تا حدود زیادی به شناخت گروه های میکروبی و نوع فسادی که در مواد غذایی ایجاد می کنند کمک می نماید . در اینجا به طور مختصر با این گروه ها آشنا می شویم: 1 باکتری های مولد اسید لاکتیک : این گروه بیشتر شامل خانواده لاکتوباکتریاسه است که قند ها را تخمیر کرده و تولید اسید لاکتیک می کند . ...