تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع استاندارد غذایی در سایت یافت گردید:
استانداردهای غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین ...
) استانداردهای غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO ...
استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوین می شوند. این ...
معرفي کارخانه زمزم گرگان شرکت زمزم گرگان در تاريخ 26/4/1352 تاسيس و تحت شماره 346 در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسيده و در حال حاضر شرکت زمزم گرگان يکي از شرکتهاي گروه صنايع آشاميدني و تحت پوشش سازمان صنايع غذايي و آشاميدني بنياد مستضعفان انقلاب اسلا
بستهبندي به عنوان يک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينکه قابليت نگهداري بهتري را به کالا ميبخشد در کسب سهم بالاتري از بازار براي کالاي مورد نظر نيز مؤثر است. نظريه پ
استانداردها ، مطمئن ترین مسیر برای نیل به توسعه پایدار استاندارد در خدمت ج امن رعایت استاندارد ها ، ضامن سلامتی ، بهداشت و ایمنی جامعه رعایت الزامات استاندارد ، رمز حضور موفق در بازارهای رقابتی اجرای استانداردها ، کاهش هزینه های تولید ، افزایش بهره وری استانداردها ، زبان علمی و فنی مشترک در بین جوامع کیفیت مسابقه ای که هرگز پایان ندارد. صعود به قله های کیفیت با رعایت الزامات ...
ساختار اولیه و اصلاح استانداردها هدف استانداردهای منتخب و داوطلبانه : هدف از این استانداردها برای ساخت و برچسب های روی محصولات شیر سویا در ایالت متحده آمریکا عبارتست از : توسعه و ترفیع صادقانه و منصفانه در تعامل با علایق مصرف کننده که خود رعایت حقوق مصرف کننده را به دنبال دارد. ایجاد نوعی تضمین مبنی بر دریافت محصول با کیفیت بالا توسط مصرف کنندگان شیر سویا و محصولات دیگر آ«. ...
پيشگفتار استاندارد روش اندازهگيري نمک طعام در خوراک که بوسيله کميسيون فني خوراک دام و طيور تهيه و تدوين شده و در شصت و يکمين کميته ملي استاندارد فرآوردههاي کشاورزي و غذايي مورخ 66/4/21 مورد تاييد قرار گرفته , اينک باستناد ماده يک قانون مواد الحاق
استاندارد چيست ؟ شايد بارها شنيده ايد که اين وسيله استاندارد است يا فلان وسيله استاندارد نبود و اتفاق بدي افتاد. هيچوقت فکر کرده ايد که استاندارد يعني چه ؟ استاندارد يعني نظم و قانون . هر کاري که طبق اصول منظم و مرتب انجام شده باشد مي گويند
بنام خداوند بخشنده مهربان «و یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه» با حمد و سپس فراوان از خداوند متعال که بدون یاری او نفسی را نتوانیم و امید آن دارم که لحظهای مرا به خود واگذارد و با صلوات بر حضرت محمد (ص) و خاندان ایشان، که همواره دانش و خرد را برترین زینت و میت معرفی نمودهاند، مجموعه حاضر راکه حال چندین سال سابقه کار، تحقیق و تدریس در زمینه علوم و صنایع گوشت میباشد، به صورت ...
کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی سابقه و هدف : نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده زندگی بشر را دگرگون خواهد ساخت . یکی از مهمترین زمینه های تاثیر گذاری نانو فناوری در زندگی انسان ، علم غذا است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحو لی در ان نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت . لذا به ...
استاندارد HACCP معرفی: HACCP مجموعه الزامات مربوط به سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی است که این اصطلاح از اولHazard Analysis & Critical Control Poine“ به معنی ” تجزیه و تحلیل خط و نقاط کنترل بحرانی“ گرفته شده است. برای اولین بار HACCP در سال 1971 در کنفرانس ملی حفاظت مواد غذایی مطرح شد. سپس در سال 1973 سازمان فضا نوردی آمریکا (ناسا) با همکاری شرکت پیلسبوری این سیستم را برای ...
رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ...
پیشگفتار پیدایش مهندسی بافت به عنوان یک رشته تحصیلی دانشگاهی و صنعت جهانی فرصت های بی نظیری را در جهت یافتن روشهای نوین معالجه برای درمان بیماریهای مادرزادی یا اکتسابی بوجود آورده است. مهندسی بافت شامل مباحثی نظیر ترکیبات نوین سلولها، بیومواد غیر سلولی، داروها، فراورده های ژنی، یا ژنهایی می باشد که قابل طراحی تشخیص و ساخت بوده و امکان رهایش آنها به طو همزمان یا ترتیبی به عنوان ...
مقدمه : آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر مناسب برای حرکت های سازنده ای چون سازمان نظام بسته بندی فراهم شود . امروز روزی دیگر است . همان طور که دیگر کسی گرافیک را با ترافیک اشتباه نمی گیرد می توان گفت بسته ...
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآوردهها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف و هدفهای موسسه عبارتست از: (تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، ...
استاندارد ها ، مطمئن ترین مسیر برای نیل به توسعه پایدار استاندارد در خدمت ج امن رعایت استاندارد ها ، ضامن سلامتی ، بهداشت و ایمنی جامعه رعایت الزامات استاندارد ، رمز حضور موفق در بازار های رقابتی اجرای استانداردها ، کاهش هزینه های تولید ، افزایش بهره وری استانداردها ، زبان علمی و فنی مشترک در بین جوامع کیفیت مسابقه ای که هرگز پایان ندارد. صعود به قله های کیفیت با رعایت الزامات ...
هدف و سابقه: نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده زندگی بشر را دگرگون خواهد ساخت . یکی از مهمترین زمینه های تاثیر گذاری نانو فناوری در زندگی انسان ، علم غذا است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحو لی در ان نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبیین جایگاه نانو فناوری و نانو ...
آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که ...
معیارهای استاندارد شیر تعریف استاندارد : استاندارد در لغت به معنی نظم ، قاعده و قانون است . لیکن در رابطه با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، این واژه اینگونه تعبیر می شود : معیار و روشی که بر اساس آن کیفیت یک کالا و خدمت ، مورد مقایسه و سنجش قرار می گیرد . از جمله وظایف مؤسسه استاندارد ، انجام تحقیقات به منظور تدوین استاندارد در راستای ارتقاء محصولات تولید شده داخلی و کمک ...
استاندارد و کیفیت کلمه کیفیت ترجمه انگلیسی (Quality) به معنای چگونگی است یعنی، صفت حالت یا وضعیت یک شی. ابتدا که این کلمه در زبان های اروپایی به کار رفت دارای بار مثبت بود یعنی کیفیت به عنوان یک کلمه مفهوم ارزشی به کار می رفت و لذا در فارسی هم غالبا به جای آن کلمه مرغوبیت را به کار می بردند اما به تدریج این دیدگاه تغییر کرد و امروزه کوالیتی نه بار مثبت دارد و نه بار منفی بلکه از ...
پیش گفتار استاندارد" غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی" که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران ...
مقدمه: در سال مالي 1381 هيئت مديره شرکت با مطالعه وضعيت توليد و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن کشش بازار و با توجه به رهنمودهاي مجمع عمومي عادي سال 1380 برنامه عملياتي خود را در زمينه هاي توليد، فروش، نيروي انساني و تأمين مالي تدوين نموده و علير
با آغاز فصل پاییز بسیاری اقدام به فریزری کردن مواد غذایی و انواع میوه و سبزی می کنند تا در پاییز و زمستان آینده از این مواد استفاده کنند. این امر هر چند باعث سهولت تهیه غذا بویژه برای افراد کارمند شده و تنوع غذایی را نیز به همراه دارد، اما متخصصان تغذیه تأکید می کنند تا حد امکان مواد غذایی تازه جایگزین مواد غذایی فریزری شود؛ اما می توان با رعایت اصول صحیح فریز کردن موادغذایی، ...
مصرف کنندگان به طور روز افزون برای مسایلی همچون کیفیت، بهداشت و ایمنی مواد غذایی که می خورند یا می آشامند، اهمیت بیشتری قایل می شوند. تضمین کیفیت و سلامت به عنوان مساله ای کلیدی برای رقابت در صحنه صنایع غذایی و بقای شرکتهایی همچون تولید کنندگان مواد غذایی و شرکتهای تجاری حایز اهمیت می باشد. بنابراین مدیریت ریسک برای تمامی کسانی که در زنجیره تولید مواد غذایی دخیل هستند، از ...
1- هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگیها , بسته بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف در صنایع غذایی است . 2- تعریف 2-1- اسید فوماریک اسید فوماریک یا ترانس بوتن دیوایک 1 اسید یا ترانس 1, 2 اتیلن دی کربوکسیلیک اسید 2 یکی از افزودنیهای غذایی است که بعنوان اسیدی کننده و طعم دهنده بکار میرود . فرمول اسید فوماریک C4H4O4 و وزن ...
11 مقدمه مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم ...
پیشگفتار آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن که بوسیله کمیسیون فنی نگهداری مواد غذایی در سرد خانه زیر صفر تهیه و تدوین شده و در هشتادمین کمیته ملی استاندارد فرآوردههای کشاورزی و غذائی مورخ 68/8/30 مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان آئین کار رسمی ایران منتشر ...
چکیده : خواص احیاکنندگی اسکوربیک اسید یک پدیده شناخته شده است که کاربرد بسیار زیادی بعنوان معرف آنتی اکسیدان در غذاها و نوشیدنی ها دارد. همه روشهای جاری برای اندازه گیری اسکوربیک اسید برمبنای خواص ردوکس آن استوار می باشد. بنابراین الکترود خمیر کربن اصلاح شده با فروسن را برای الکترواکسیداسیون اسکوربیک اسید تهیه نموده ایم. در این کار تحقیقاتی یک روش ولتامتری ساده، گزینشی و دقیق را ...
به نام خالق هستي که شير را نوشيدني گوارا گردانيد تا اهل ايمان را عبرتي از قدرت لايزال او باشد و بهشتيان را به نهرهاي آن وعده داد تا لذت رضوان خويش را کامل گرداند. اگرچه اين نوشيدني حيات بخش، منبع غني از ترکيبات مورد نياز بدن بوده ودانشمندان هر روز ا
در تمامي کارخانه هاي توليدي مسئول فني کارخانه، مسئوليت هاي زيادي دارد تا محصول مورد نظر تمامي مراحل توليد خود را طي کند تا به دست مصرف کننده برسد همچنين اختيارات مسئول فني نيز محدود است که اين مسئله مانع از انجام درست مسئوليت ها مي شود . پس نقص عمده
l مقدمه: توان توليد و باروري خاک از فرايندهاي فيزيکي، شيميايي و بيولوژي خاک است. توازن پايدار اين فرايندها به همراه مديريت مناسب بهرهبرداري از خاک موجب تداوم باروري ميشود؛ هر گونه اقدام در جهت بر هم زدن اين تعادل اثراتي جبرانناپذير به دنبال دارد. از
مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...
مقدمه : بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست . درراه اصطلاح وبهترکردن وضعیت غذا وتغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، بایکسری اکتشافات بزرگ توانستند ازریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند ویرای ...
تاريخچه شرکت توليددارو در سال 1334 کارخانه توليد دارو در زميني به مساحت حدود 78 هزار مترمربع زيربنا، با سرمايهاي معادل 20 ميليون ريال در جنوب فرودگاه مهرآباد ساخته شد. پساز نصب ماشينآلات مورد نياز و صدور پروانهاي تأسيس و بهرهبرداري، قرار
بستهبندي به عنوان يک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينکه قابليت نگهداري بهتري را به کالا ميبخشد در کسب سهم بالاتري از بازار براي کالاي مورد نظر نيز مؤثر است. نظريه پر
میدانیم که یکی از دروس مهم در دوره تحصیلی به خصوص در شاخه فنی و حرفه ای درس پروژه و کاآفرینی است.که همکنون این درس یکی از دروس اساسی و مورد نیاز تمامی رشته ها میباشد. که دانشجو با توجه به تلاش و کوشش و خلاقیت که دارد و با توجه به اینکه اطلاعات درس خود را در زمان تحصیل کسب کرده است باید برروی طرح مورد نظر خود پیاده کند و تمامی مراحل یک طرح توجیهی را بپیماید. که به نظرمان واقعا ...
از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ ...
وسعت کشور ایران نزدیک به 8/164 میلیون هکتار است. از این میزان 90 میلیون هکتار اراضی مرتعی، 4/12 میلیون هکتار اراضی جنگلی، 51 میلیون هکتار مستعد برای زراعت و باغبانی و 4/11 میلیون هکتار سایر اراضی است. در حال حاضر فقط از 35 درصد پتانسیل اراضی کشور استفاده میکنیم. جمعیت ایران در سال 83 حدود 68 میلیون نفر است که حدود 8/21 میلیون نفر آنرا جمعیت فعال تشکیل میدهد. نزدیک به 16 درصد ...
آموزنده طب و جراحي باليني غالبا روشهاي قدرتي و مقاومتي را به خصوصيات کاري ماهيچه ها ارتباط مي دهد. قدرت بعنوان حداکثر نيروي ارادي که به وسيله سيستم عصبي، ماهيچه اي توليد مي شود تعريف شده و معمولا با توانايي جابجايي حداکثر وزنه در لحظه که بعنوان يک
همبرگر يکي از فراورده هاي گوشتي بوده که از طريق فرمولاسيون و اختلاط مواد اوليه مجار حاصل مي شود . فرآيند تهيه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترين مرحله آن آماده سازي مواد و اختلاط آنها مي باشد . نکته بسيارمهم در مورد صنايع غذايي و به ويژه همبرگر
ماکاروني در حال حاضر به عنوان عنصري پر اهميت در تامين غذاي روزانه مردم دنيا از جايگاه ويژه اي برخوردار است . با توجه به اين مهم گروهي از پيشگامان آرد سازي کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترين و پيشرفته ترين ماشين الات و فن اوري شرکت ب
ورزش درماني باعث درمان انواع مختلف کمردرد مي شود ورزش تاثيرات مختلفي روي اعضاء بدن مي گذارد که اين تاثيرات داراي فوايد درماني زيادي هستند و به اين شکل باعث درمان علتهاي اصلي کمردرد مي گردد اکنون به تعدادي از تاثيرات درماني ورزش اشاره ميکنيم 1_ و
سلامت روان به نحوه تفکر، احساس و عمل شما مربوط می شود . بطور کلی مردمی که از سلامت روان خوبی برخوردار هستند: · دارای نگرش مثبت هستند ... آنها آماده بر خورد با مشکلات زندگی هستند. · در مورد خود و دیگران احساس خوبی دارند. · در محیط کار و فعالیتشان و در روابط شان مسئو لیت پذیر هستند. وقتی از سلامت روان خوبی برخوردار باشید، انتظار بهترین چیزها را در زندگی دارید ... وآماده برخورد با ...
شير بطور کلي، عبارت است از تراوشهاي غدد پستاني حيوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاري از کلستروم مي باشد و در اثر دوشش کامل يک يا چند حيوان سالم به دست مي آيد. کلي? پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به توليد شير هستند. در عصر پستانداران اوليه، ق
انسان از زمان هاي بسيار دور ، علاوه بر اينکه با شکار حيوانات مي توانست مواد غذايي خود را تأمين کند ، از پوست آنها نيز به عنوان وسيله مناسبي براي گرم نگه داشتن بدن خود استفاده مي کرد.در يک زمان از طول تاريخ انسان دريافت که رويش مويين پوست حيوانات و ر
بطوريکه امروزه صدها نوع پنير در دنيا ساخته مي شود و عوامل زيادي در تنوع اين پنير ها در مناطق مختلف دخالت دارد. مثلا نوع شيري که بيشتر در منطقه معمول است،شرايط آب و هوايي،خاک،وضعيت کارگري و عقايد مذهبي و آداب و رسوم محلي در آمريکا و کانادا و بسياري ا
اجزاي شير وعوامل موثر برتوليد آن: خصوصياتي فيزيکي وشيميايي شير { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غيره }. خواص شيميايي ترکيبات شير – چربي ها – لاکتوز- ويتامين ها پروتئين ها- آنزيمها- املاح وعناصر. بهداشت وميکروبيولوژي شير- حمل ونقل – جمع آوري – ذخير
واکسنهای نو ترکیب در درمان سرطان های معده ای و رودهای پیشرفتهای بدست آمده از علوم ایدئولوژی و بیولوژی ملکولی در چند دهه گذشته، دانشمندان را خوش بین نموده است که سیاستهای حاکم بر مقررات ایدئولوژی ممکن است در بیمارانی که مبتلا به امراض سرطانی باشند مفید واقع شوند. پیشرفتهای کلیدی که در این زمینه سوی داده است عبارتند از: 1- شناسایی نقش بحرانی سلول antigen – presenting و درک ...
مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمین غذا استفاده کرده است. قارچها که بیشتر در مناطق جنگلی به صورت خودرو رشد میکنند به علت بالا بودن پروتئین بهعنوان پروتئین جنگل معروف شدهاند. زمینهایی که دارای خاک غنی از مواد آلی هستند مکان مناسب برای رویش قارچها میباشند. استفاده از قارچها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا این که ...
مقدمه اين کارخانه در سال 1385 تأسيس شده و هم اکنون با دستگاه هاي تمام اتوماتيک در حال بهره برداري ما باشد.کارخانه بهنام جام در شهرک صنعتي تربت جام در چهار کيلومتري تربت جام با مديريت جناب آقاي حميد مغني باشي احداث شده است. ظرفيت توليد اين کارخا
بررسي بازار طرح مقدمه در کشور ما به صنعت مونتاژ و بسته بندي و در کل به صنايع تبديلي چندان توجهي نگرديده است. اما با تغيير ديدگاههاي در سالهاي اخير به بسته بندي کالاهاي توليد داخل تا حدودي توجه شده است. در گذشته شاهد موارد بسياري بوده ايم ک
بسمه تعالي پيشگفتار استاندارد ويژگي هاي کربنات کلسيم جهت مصرف در تغذيه دام ، طيور و آبزيان بوسيله کميسيون فني مربوطه تهيه و تدوين شده و در دويست و سي و سومين کميته ملي استاندارد کشاورزي و غذايي مورخ 1377/7/28مورد تائيد قرار گرفته ، اين
تعريف ، ويژگي ها و مشخصات مواد خام لوبيا چيتي: براي تهيه کنسرو بايد لوبياچيتي رسيده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کيفيت بالا گونه انتخابي ماده اولي اهميت بسيار زيادي دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتي درجه 1 استفاده شود. درحا حا
شرکت صنعتي پارس مينو ( سهامي عام ) در سال 1338 بصورت سهامي عام تاسيس وتحت شماره 6980 در اداره ثبت شرکت ها و مالکيت صنعتي به ثبت رسيد و در مهر ماه سال 1360 مشمول بند « ب » قانون توسعه و حفاظت صنايع ايران و تحت پوشش سازمان صنايع ملي قرار گرفت.
عضلاني شدن به قيمت بيماري هاي کشنده : دسترسي آسان و سريع به دارو هايي که آن را نيروزا مي نامند و تبليغات وسيع و البته مخفيانه اي که براي مصرف آنها صورت مي گيرد، جوانان و نوجوانان بي اطلاع و ناآگاهي را به درون اين گرداب فرا مي خواند که سوداي حجيم ش
موضوع : علم تکنولوژي مواد فصل اول طبقه بندي مواد کار 1- طبقه بندي مواد کار 1-1- تعريف تکنولوژي مواد: علمي که درباره استخراج، تصفيه، آلياژ کردن، شکل دادن، خصوصيات فيزيکي، مکانيکي، تکنولوژيکي، شيميايي و عمليات حرارتي بحث ميکند، تکنولوژي
هزینه یابی مراحل عمل یا هزینه یابی مرحله ای روشهای هزینه یابی اصولاً برد و نوعند هزینه یابی سفارش کالا هزینه یابی مرحله ای در روش هزینه یابی سفارش کار ، هر شماره کار به منزله واحد مستقلی تلقی می شود و هزینه اولیه ( مواد و دستمزد ) و سربار ساخت آن جداگانه محاسبه و در برگ خلاصه هزینه مربوط ثبت می شود بطوری که هویت هر سفارش در سرتاسر دوره تولید مشخص می ماند. در نتیجه امکان دارد که ...
فصل اول مقدمه در سازمانها و شرکتهای مختلف به دلیل وجود حجم بالای خریدها و گردش کالا نیاز به سیستم انبارداری جزء ملزومات اساسی مدیریت گردش کالا می باشد. بدین لحاظ و به منظور مدیریت مطلوب انبار نیاز به ضوابط و معیارهای انبارداری میباشد اما انبار به دلایل مختلفی برای موسسات و مراکز تجاری – صنعتی از اهمیت خاصی برخوردار میباشد که اهم آنها عبارتند از: ارزش بالای سرمایه در گردش ...
مقدمه مساله کمبود مواد غذایی و بخصوص پروتئین حیوانی یکی از بزرگترین مشکلات کشورهای در حال توسعه میباشد. عوامل مختلفی ازجمله ارزش غذایی، سلامت گوشت، سرعت رشد، بازده بالای لاشه و سهولت تغذیه باعث گردیده است که پروتئین گوش مرغ نسبت به پروتئین گوش سایر حیوانات حائز اهمیت باشد. بنابراین باید گامهای موثرتری جهت پیشبرد صنعت طیور برداشته شود. یکی از مهممترین اقدامات پیشگیری از عوامل ...
ویژگی های گندم دروم : گونه ای است به رنگ زرد کهربایی ،کمی براق با وزن هکتو لیتر(حدود 81)، شیشه ای وسخت با گلوتن مرغوب که در تجارت به اسامیLeeds -Hercules, wells-Rolette وغیره معروف است و زیر گونه های آن به سه دسته به شرح ذیل تقسیم می شود: 1- گندم دروم سخت کهربایی 2- گندم دروم کهربایی 3- گندم دروم عادی در کشور م در گذشته این گونه کشت نشده امّا اخیراَ موسسه اصلاح بذر و نهال بررسی ...
شهر الکترونيک يک اختراع و يا يک پيشنهاد نوآورانه نيست بلکه واقعيتي است که بر اساس نياز جاي خود را باز ميکند اگر امروز چشم خود را بر نياز ببنديم فردا بايد با پرداخت هزينه بيشتر قدم در اجراي آن بگذاريم شهر الکترونيک چيست؟ شهر الکترون
کاشت و تکثیر گیاهان زینتی (بخش اول) گلکاری، آشنایی با مفاهیم جایگاه گلکاری در ایران اهمیت تاریخی: قدمت کشت و کار و نگهداری گلها در ایران شاید همزمان با شروع کشاورزی بوده است. با نگاهی به تاریخ و فرهنگ ایران بنظر میآید که همواره ایرانیان در زمینه موضوعات مرتبط با گلها جایگاه خوب و ارزندهای داشتهاند. اهمیت اقتصادی: شاید قدیمیترین گلخانههای موجود در ایران که در حال حاضر هم ...
چکیده جهت یک طبقهبندی صحیح اشکال در بلعیدن غذا، تحقیقات مفید و سودمند ریختشناسی که قادر به تحلیل ساختارهای تشریحی دستگاه گوارش باشد، بدون شک ضروری است، اما مهمترین بررسیها، بررسی کاربردی نظیر ویدئوفلورسکوپی، ارزیابی فایبر اپتیک آندوسکوپیک بلعیدن، سینتی گرافی اروفارینو گلویی (حلقی)، فشارسنجی و pHسنجی است. نتایج این آزمایشات در مورد بیمارانی که از ناراحتیهای بلعیدن رنج ...
مقدمه : به دلیل اهمیت ازت در تولیدات کشاورزی، انتخاب عاقلانه نوع و مقدار کود ازته جهت برداشت حداکثر محصول الزامی است . ارائه مقدار متناسب ازت نه تنها سبب وصول حداکثر درآمد می گردد، بلکه از تجمع زیادی نیترات در پروفیل خاک جلوگیری می کند و آبشویی را نیز به حداقل میزان ممکن خواهد رسانید . مقدار کود ازته مورد نیاز برای نیل به عملکردهای بهینه با توجه به نوع محصول، خاک، آب و هوا و ...
دانه ذرت جهت تغذيه دام , طيور و آبزيان 0 - مقدمه دانه ذرت يکي از انواع دانههاي غلات است که به واسطه فراواني نشاسته در آن ارزش غذايي نسبتا زيادي دارد و از اين رو در جيره خوراکي دام و طيور و آبزيان به عنوان ماده اوليه انرژيزا به مقدار
مقدمه امروزه علف های هرز از جمله مسائل و مشکلاتی است که کشاورزان سراسر دنیا با آن دست به گریبان می باشند. علف های هرز معمولا ازطریق دانه های گیاهی، پرندگان، حیوانات و باد پراکنده شده و تکثیر می شوند. اکثر علف های هرز خطرناک نیستند و تعدادی از آنها را می توان را بایک زراعت خوب که لازمه تولید اقتصادی محصولات زراعی است قابل کنترل نگهه داشت. علفهای هرز بعنوان جزء جدایی ناپذیر ...
زعفران با نام علمی کرکوس ساتیوس Crocus Sativus از خانواده زنبقیان Iridaceae می باشد. در برخی منابع، مثلا در دائره المعارف آمریکانا Americana Encyclopedia ذکر شده است که این کلمه از کریکوس Corycus که نام منطقه ای در سیلیسیا Cilicia واقع در شرق مدیترانه می باشد گرفته شده است. عده ای مبداء زعفران را ایالت قدیم ماد ایران می دانند، برخی از محققین نیز خاستگاه زعفران را در منطقه ...
شبکه گسترده سم شناسی پروژه اطلاعاتی ماده ضد آفت از ادارات گسترش تعاونی دانشگاه کرنل؛ دانشگاه ایالتی میشیگان؛ دانشگاه لیاست ارگان؛ و دانشگاه کالیفرنیا در سوییس. مخارج و حمایت اصلی توسط برنامه ارزیابی برفودرا آفت کش کشاورز ملی خدمات گسترده USDA فراهم شده بود. ماده ضد آفت اطلاعات نقشه مقطعی نام های تجاری یا سایر اسامی برلانیر(بی . تی انواع کرستاکی):دایپل؛ تری ساید؛ باکتو اسپین؛ ...
نشانگان روده تحریک پذیر (IBS) یکی از شایع ترین بیماری های گوارشی است. این بیماری بیشتر زنان را گرفتار می کند. تخمین زده می شود که بیش از 70 درصد مبتلایان آن زن باشند. روده تحریک پذیر (که با نام های دیگری مثل کولیت عصبی یا کولیت اسپاستیک خوانده می شود) باعث دوره های عود کننده یبوست یا اسهال (یا یبوست و اسهال متناوب) همراه با دردهای چنگه ای شکمی، نفخ و خروج گاز از روده می شود. ...
چکیده مقاله : این مطالعه یک برنامه مداخلاتی جامعه نگر با هدف اصلاح عوامل خطرساز بیماریهای قلبی عروقی کرونر و استروک و بهبود آگاهی ، نگرش و عملکرد مردم و کارکنان بهداشتی در رابطه با این عوامل و همچنین راههای پیشگیری از آنها میباشد . این مطالعه مداخله ای مشتمل بر سه مرحله است . مرحله اول شامل بررسی های مختلف در گروه بالغین ، اطفال ، کارکنان بهداشتی ، بیماران قلبی و استروک که بصورت ...
در سال ۱۳۵۲ سازمان ملل درصدد بود یک قطب صنعتی قوی در آسیا دایر کند. برای این منظور ایران و کره جنوبی نامزد شدند. کارشناسان برنامه ریزی ۱۲ شاخص را در نظر گرفتند و به مقایسه پرداختند. کشور ایران در شاخص های فضای حیاتی، یعنی محل زندگی ۳ برابر از کره برتر بود . شاخص دوم؛ مصرف کاغذ و نوشت افزار سرانه ایرانیها ۲ برابر کره ایها بود. شاخص سوم؛ درصد باسوادی مردم به همت آمار کلاسهای اکابر ...
چکیده: این مقاله، ضمن بررسی امکان بیمه کردن محصولات کشاورزی، اعم از دیم و آبی،همچنین دام و طیور و آبزی پروری، در پی نمایان ساختن این نکته است که بیمه تا چه حدمیتواند در تشویق تولیدکنندگان برای سازگاری عملی با رفتارهایی که میتواند محیطزیست را بهبود بخشد، مؤثر و سودمند باشد. همچنین در این مقاله، نمونههایی از بیمهزیست محیطی - کشاورزی و ...
بررسی وضعیت و امکان سنجی بازیابی و تولید مواد با ارزش از ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی وابسته چکیده در این تحقیق مطالعاتی حول محور ارزیابی فنی اقتصادی روی بحث تبدیل ضایعات و پسماند های 17 محصول عمده کشاورزی در ایران شامل: 1- گندم و جو 2- شلتوک 3- دانه های روغنی 4- گوجه فرنگی 5- ضایعات سیب زمینی 6- چغندر قند 7- پنبه 8- نیشکر 9- مرکبات 10- سیب 11- انگور 12- خرما 13- پسته 14- بادام ...