تعداد 12 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع تراکئید در سایت یافت گردید:
آوندهای چوبی و آبکش بافت آوند چوبی بافت آوند چوبی یا گزیلم علاوه بر عناصر هدایت کننده دارای عناصر ضمیمه مثل پارانشیم و فیبر میباشد. عناصر هدایت کننده بافت گزیلم عبارتند از تراکئیدها و وسلها. تراکئیدها عامل هدایت کننده شیره خام در همه گیاهان است در حالی که وسلها فقط در گزیلم گیاهان نهاندانه تشکیل میشود. دید کلی در اکثر گیاهان آوند چوبی طولانیترین بخش مسیر انتقال آب محسوب ...
مقدمه از آنجایی که چوب ماده ای است که بسته به انواع آن در برابر نیروهای گوناگون از خود با نسبه پایداری قابل توجهی نشان می دهد مصرف آن در بسیاری از زمینه ها که نیازمند به تحمل نیرو می باشد رایج گردیده است. از جمله می توان موارد استعمال آن را در انواع داربستها، اسکلت بندی ها، پل سازی ها، کشتی سازیها، قطعات مختلف مبل و چوبهای معدن و تراورس را آهن نام برد. در موارد نام برده شده ...
تابلوی واحدهای سیستماتیکی در رده بندی جهان گیاهی برخی از واحد های سیستماتیکی و پسوندهای آنها مثال Unites ...............واحد سیستماتیکی Regna vegetable kingdom.......... جهان گیاهی یا سلسله گیاهی Cormobiontes گیاهان با پیکر مشخص ......... زیرجهان گیاهی Tracheophytontes (تراکئیدداران یا گیاهان آوندی ........ روشاخه گیاهی Eubranchement/divistion..شاخه گیاهی مانند نهانزادان آوندی ...
بافت آوند چوبی بافت آوند چوبی از پروکامبیوم بوجود میآید و پروکامبیوم از مریستم انتهایی منشا میگیرد. بافت چوبی واجد دیواره نخستین را که از پروکامبیوم گیاه ایجاد میشود، بافت چوبی نخستین مینامند. در بسیاری از گیاهان پس از تکمیل دیواره نخستین ، بافتهای پسین تشکیل میشوند. بافت چوبی حاصل از کامبیوم آوندی را بافت چوبی پسین مینامند. بافت چوبی از 4 نوع یاخته: تراکئید ، وسل ، فیبر و ...
بافت شناسي در گياهان آرشام خزائلي پور - مدرسه راهنمايي پسرانه امام حسين (ع) نيشابور تاريخچه بافت شناسي گياهي تاريخي ديرينه دارد و با کوشش دانشمندان مثل مالپيگي و گرو ، ابتدا در اواسط قرن هفدهم بنيانگذاري شد. گرو توانست تصاوير دقيقي ار بافتهاي
تاريخچه مصرف چوب: چوب يکي از اولين موادي است که بطور طبيعي و فراوان در دسترس بشر قرار داشته است. مصرف چوب در ايران تاريخ مدوني از اعصار باستاني ندارد. ولي طبق مطالعاتي که توسط کاوشگران انجام شده است. مردمان بومي ايران قبل از مهاجرت آريائيها از حد
دم اسبیان کنونی، گیاهان علفی نواحی مرطوباند که در چمنزارها، مزراع، کنار جویها و چشمههای نقطا مرطوب روییده، در نواحی شمال ایران فراوان یافتن میشوند. ساقه این گیاهان بندبندی و تو خالی است. ریزوم دم اسبیان به طور افقی عمیقاً در خاک قرار داشته، از آن ساقههای هوایی و ریشههای نابجای فراوان جدا میشود. دم اسبیان دو نوع ساقه، عقیم و بارور دارند. ساقههای عقیم دم اسبیان سبز و ...
اسکلرانشیم بافتی است که یاخته هایی با جدار ثانوی ضخیم نشده چوبی یا غیر چوبی و عمل مهم آن در نگهداری و استحکام گیاه می باشد. یاخته های اسکلرانشیم بیشتر کیفیت الاستیکی (کشندگی و ارتجاع) دارند تا کیفیت پلاستیکی (شکل پذیری) یاخته های اسکلرانشیمی در شکل ساختمان و منشأ متفاوتند معمولاً یاخته های اسکلرانشیمی با ضخیم شدن تدریجی غشای اسکلتی و تبدیل آن به مداد چربی (lignin) به وجود می آید ...
دید کلی بافتها گروهی از سلولها هستند که خاستگاه یکسان دارند. انواع گوناگون از بافتها ریشهها ، ساقهها و برگها را بوجود میآورند. در پیکر همه گیاهان دو نوع بافت وجود دارد. بافتهای مریستمی و بافتهای بالغ. بافتهای مریستمی بافتهایی هستند که از سلولهای تمایز نیافته تشکیل شده اند و میتوانند منشا و خاستگاه سایر بافتها باشند. بافتهای بالغ بافتهایی هستند که برحسب نیاز گیاه و بر طبق ...
سوزني برگان ? تراکئيد ها : سوزني برگان تراکئيد(طولي و عرضي) دارند – پارانشيم دارند ( پارانشيم عرضي دارند ) منافذ کراسفيلد دارند! که خيلي مهمه! که حالا در موردشون بحث ميکنيم . تراکئيد ها : طويل ترين عنصر تشکيل دهنده سوزني برگانه تراکئيد از فيبرم
نقش اصلی ریشه جذب آب و یون های معدنی از خاک اس. در نزدیکی رأس ریشه، تارهای کشنده از لایه خارجی، یعنی روپوست ایجاد می شود. تارهای کشنده در اصل سلولهای روپوستی طویل شده ای هستند که سطح وسیعی را برای جذب آب فراهم می کنند. سلولهای درون پوست دارای یک لایه مومی به نام سوبرین (چوب پنبه) در اطراف خود هستند. این لایه نوار کاسپاری را تشکیل می دهد. سوبرین نسبت به آب نفوذ ناپذیر است. این ...
مقدمه زرشک از جمله درختچه های مقاومی است که قابلیت رشد و تولید در زمینهای کم بهره با آب شور را داراست و توجه بیشتر به آن، ضمن بالا بردن ظرفیت تولید محصولات کشاورزی، در حفاظت از خاک منطقه نیز می تواند موثر باشد. مصرف زرشک به صورت تازه خوری به دلیل مزه ترش آن معمول نیست، با تهیه فراورده های متنوع نظیر مربا، مارمالاد، آبمیوه، نوشابه، سس، ژله و... از زرشک ضمن جذب تولید مازاد بر مصرف ...