دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد خربزه

تعداد 42 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع خربزه در سایت یافت گردید:

بررسی پوسیدگی طوقه و ریشه خربزه (بوته میری) در استان خراسان پوسیدگی طوقه و ریشه خربزه (بوته میری) یکی از مهمترین بیماریهای این گیاه محسوب می‌شود که همه ساله خسارت زیادی به کشاورزان وارد می‌سازد. برای تعیین و شناسائی عامل بیماری بوته میری خربزه در استان خراسان طی سالهای 1374-75 از مناطق عمده کشت خربزه در مراحل مختلف رشد گیاه نمونه‌برداری به عمل آمد. با کشت ساقه و ریشه گیاهان ...

خَربُزه گیاهی از تیره کدویان که میوه‌اش درشت و شیرین و آبدار است. بوته آن کوتاه و ساقه‌هایش روی زمین می‌خوابد. خربزه گیاهی از خانواده Cucurbitaceae با نام علمی Cucumis melo var.inodorus است. اصل و منشأ خربزه از کجا است؟ تقریباً بیشتر مردم به این میوه و انوع آن علاقه دارند. حالا یا طالبی باشد یا خربزه یا هندوانه. یک چنین میوه ای که امروزه این قدر محبوبیت دارد، حالا تعجب آور است ...

خربزه از ديرباز تا کنون يکي از محصولات زراعي کشور به خصوص استان خراسان بوده است . اگر چه اين محصولجاليزي در ساير مناطق ايران هم کشت م يگردد اما مهمترين منطقه کشت آن تا به امروز استان خراسان مي باشد به طوري که در سفرنامه هاي مختلف جهانگردان معروف با

خربزه – هندوانه از تيره کدوئيان تيه زمين براي کاشت گياهان جاليزي تيره کدوئيان بايد در پاييز به خاک شخم عميق زد تا به خوبي آماد گردد. زميني که سال گذشته در آن غلات کاشته شده يا زير کشت محصولات پوششي ( گندم، شبدر، شبدر شيرين و ...) يا مرتع و چمن

ارزش تغذیه ای خربزه خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست که انواع گوناگونی دارد و بهترین آن خربزه خراسان است. رسول گرامی اسلام (ص) در بیان خواص خربزه فرموده اند: خربزه از زینت های زمین است، آب آن از رحمت الهی، و شیرینی آن از بهشت است. همچنین می فرمایند : خوردن خربزه پیش از غذا، بدن را می شوید و بیماری را از بدن ریشه کن می کند. از امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، ...

امروز تغذیه ی مناسب برای ورزشکارها رو براتون گذاشتم. البته مختص بسکتبال نیست. نیازهای پروتیینی در ورزشکاران بیش از افراد عادی است. البته مصرف گوشت و منابع غذایی حیوانی راحت تر پروتیین بدن را تامین می کند. اما توصیه می شود که تا حد امکان این نیاز از منابع گیاهی و به اصطلاح سبز تامین گردد تا با خوردن گوشت حیوانی. از منابع پروتینی گیاهی می توان به این موارد اشاره کرد: حبوبات، دانه ...

انواع کود شیمیایی ترکیب شیمیایی و درصد خلوص کودهای مختلف حاوی یک عنصر، بسیار متفاوتند. این تفاوتها بر مورد مصرف، نحوه پخش، زمان کوددهی و اثر بخشی کودها تاثیر بسیار مهمی دارند.بنابراین شناخت کافی از انواع کودهای شیمیائی قبل از انتخاب و یا مصرف آنها ضرورت دارد. کود های شیمیایی خلاصه: کود های شیمیایی (fertilizer chemical) آمیتراز (میتاک ) گروه شیمیایی :دی أمیدین ویژگیهای فیزیکی و ...

گويند که عمروليث صفار چون نيشابور را به زير نگين درآورد، گفت: «شهري را گرفته ام که گل آن خوردني، بوته ي آن ريواس و سنگ هاي آن فيروزه است» امروز اگر آن دلاور سيستاني بر نيشابور دست مي يافت جاي آن بود که نخست از گرفتن شهري بر خويشتن ببالد که گنجور و گ

ديباچه چوله‌قزک بارن کن بارن ب‌‌پاين کن گندوم د زر خاکه از توشنگي هلاکه بزغله شير ميه چپو پنير ميه با ترانه‌ي چوله‌قزک، روزگاري نه چندان دور، روستازادگان نشابور، گوش به جاري شدن ترنم باران بر دشت‌هاي سرزمين سپيده

با افزایش جمعیت در دنیا، نیاز به افزایش تولید میوه و سبزى نیز به همان نسبت وجود دارد. چگونه مى توان این نسبت را متوازن نمود و تولیدات باغبانى را با افزایش جمعیت، افزایش داد؟ تکنیک هاى سنتى به نژادى گیاهان، پیشرفت هاى قابل توجهى را در اصلاح ارقام با پتانسیل بالا به وجود آورده اند ولى این تکنیک ها قادر نیستند میزان تولید میوه ها و سبزى ها را نسبت به افزایش تقاضا براى این محصولات ...

مقدمه قهوه ای شدن غذا متداول بوده که در طول پردازش و ذخیره سازی و مخصوصاً در طول تولید محصولات گوشتی ، ماهی و سبزیجات و همچنین هنگامی که سبزیجات توسط ماشین آلات صدمه می بیند رخ می دهد . قهوه ای شدن معمولاً خصوصیات حسی محصول را به علت تغییر رنگ ، طعم و نرمی و احتمالاً به عنوان عمل آنزیمی دارد کنار خصوصیات غذایی تضعیف می کند . قهوه ای شدن غذا از اکسیده شدن آنزیمی و غیر آنزیمی ...

مورفولوژي اندام هاي گياهي Plant morphology مطالعه شکل و ساختار يک موجود زنده يا قسمت هاي مختلف آن با تأکيدي ويژه بر اشکال خارجي آن را مورفولوژي يا ريخت شناسي گويند. مورفولوژي اساس رده بندي گياهي است. گياهان دانه دار (Spermatophytes) بطور کلي دار

بوته ميري گياهان جاليزي شامل خيار، انواع خربزه، هنداونه و کدو از ديرزمان در ايران و بخصوص در اصفهان و ساير مناطقي که کشت اين گياهان بيشتر معمول مي باشد شايع بوده است. ارشاد و مستوفي پور (1348) مي نويسند که بوته ميري با پوسيدگي ريشه جاليز اولين ب

آبياري سطحي که گروه بزرگي از روشهاي آبياري که آب بوسيله نيروي ثقل برزمين توزيع مي‌شود وابسته است. آب بطور کلي در نقطه بالايي يا درلبه بالايي مزرعه وجود دارد اجازه داده مي‌شود که توسط جريان بالادست سطح مزرعه را بپوشاند. تأثير يکنواختي آب آبياري که

عملکرد بذر متوسط عملکرد بذرحدود 300کيلوگرم درهکتارمي باشد البته بهترين مناطق توليدکننده ي بذر مقدار عملکردشان به 600 کيلوگرم مي رسد . وزندانه وزن هزار دانه خربزه بذري 25گرم است . کدوتنبل،کدو زردوکدو سبز کدو تابستاني کدوزمستاني کدويزرد

خيار طبقه بندي مبدا و تاريخچه خيار Cucumis sativus و طالبي متعلق به يک جنس مي باشند خيار احتمالا بومي اسيا و افريقا بوده و شواهي در دست است که در غرب اسيا حداقل براي مدت 3000 سال کشت و زرع مي گرديده است . خيار براي يونانيها و رومي هاي قديم که

جمهوری اسلامی ایران با تولید حدود 100 میلیون تن از نظر تنوع محصولات کشاورزی رتبه سوم را در جهان دارد. خبر معاون امور بین الملل و امور آفریقا در وزارت جهاد کشاورزی در سومین اجلاس وزرای کشاورزی همکاری های اقتصادی - منطقه ای (اکو) در تهران گفت: ایران از 66 محصول اصلی کشاورزی/ تولید کننده عمده 25 نوع است که بیشتر انها جزو محصولات باغی هستند. تنوع اب و هوایی و شرایط تولید مناسب موجب ...

پنجه مرغی علف هرز پنجه مرغی با نام علمی Cynodon dactylon: نام علمی Cynodon dactylon نام اینگلیسی Bermuda grass از سمج ترین علفهای هرز گیاهی بشمار می آید. گل آذین به صورت سنبله و در محل پهنک برگ به ساقه حلقه ای از کرک های مجتمع و سفید رنگ دیده میشود. رویشی : چند ساله و مقاوم به سرما و گرماست.( گرما چون تابستان را تجربه میکند ) واز طریق بذز و ساقه های زیر و رو زمینی تکثیر پیدا ...

رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی 1- انجماد، بهترین نحوه نگهداری مواد غذایی بوده و موجب متوقف شدن فعالیت میکرب ها می شود. 2- با استفاده از یخچال های خانگی می توان موادغذایی منجمد را حداکثر تا سه ماه نگهداری کرد. 3- بعضی از غذاهای منجمد را می توان به طور منجمد طبخ کرد. این عمل موجب تسریع و صرفه جویی در وقت و حفظ رنگ و طعم موادغذایی می شود. 4- سبزی ها را قبل از انجماد، توسط بخار ...

رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ...

ارزش تغذیه ای طالبی طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان حتی در آن سوی دنیاست و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیار محبوب است. نام انگلیسی آن Cantaloupe است که از نام یک دهکده در ایتالیا به نام Cantalup گرفته شده که در این محل طالبی برای اول بار در سال 1700 میلادی کاشت شده است. طالبی متعلق به خانواده خیار و کدو است. گرمک و طالبی، شبیه خربزه هستند و از جهت غذا و پزشکی شباهت ...

مقدمه غذاهاي تکميلي مورد نياز مادر در دوران آبستي براي تامين نيازهاي جنين و ضمايم آن شامل مواد معدني , ويتامين ها و پروتئين ها ست. جنين در حال رشد از نظر مصرف تعداد عناصر غذايي در خون مادر در درجه اول اهميت قرار دارد و روند رشد جنين حتي اگر ما

مقدمه‌ای بر یک مقدمه فکر می‌کنم آن‌چه مناسب مقدمه است، این است که ببینیم سؤال «گرافیک چیست؟» برای ما چه اهمیتی دارد؟ و دانستن چیستی گرافیک چه ضرورتی دارد؟ ظاهراً ما با این هنر به راحتی تعامل و ارتباط داریم، لذا در ابتدا نیاز به این پرسش چندان احساس نمی‌شود. این‌که باید بدانیم گرافیک چیست معقول و منطقی به نظر می‌رسد ولی دو نکته باعث تشکیک در این "باید" می‌شود: اول این‌که اساسا ...

موقعيت جغرافيايي و پيشينه تربت جام تربت جام ، کهن دريا عرفان، واقع در شمال شرقي گستره پهناور ايران زمين به مانند شهرها و مناطق ديگر آن با حوادث و فراز و نشيب هاي تاريخي و روند شکل تدريجي مواجه بوده است. دوراني که اين شهر، روستايي کوچک به نام معدآباد

انسان موجودي قابل تکامل و مستعد براي تحول است ، اما براستي بسيار اندک هستند کساني که توانسته باشند متحول شوند و همچون بودا ، ابراهيم ادهم و معدودي ديگر، از زندگاني خاصي دست کشند و به حقيقتي متعالي پي برده ، بقيه عمر را بر سر آن گذارند . اين هجرت درو

1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات مجتمع طلای سبز قم؛ دارای 4 فاز مستقل می باشد. فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک 1. جمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا 2. بهترین نسل کشی 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو 2. گوسفند 3. بز 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز فاز 3) احداث ...

پیشگفتار: پیشینه های تاریخی و آثار موجود در موزه هاحکایت از این واقعیت دارد که کیفیت مطلوب کالا و انجام صحیح خدمت از زمان آشنایی انسان با کمیت و خواص اشیاء همراه او بوده است. زمانی که تولید با استفاده از ابزارهای سنتی انجام می گرفت، تعیین کیفیت و تشخیص آن کار چندان مشکلی نبود، پی بردن به کیفیت تولید و خدمت با استفاده از حواس پنج گانه میسر بود، اما با پیشرفت علوم، فن آوری افزایش ...

دکتر محمد رضا شفيعي کدکني شعر فارسى، به عنوان يکى از برجسته‏ترين و گسترده‏ترين آثار فرهنگِ بشرى، همواره موردِ ستايش آشنايانِ اين وادى بوده است. اين شعر، همان‏گونه که در حوزه مفاهيم و معانى ويژگيهايى دارد که آن را از شعر ديگر ملل امتياز مى‏بخشد، در

جمهوری اسلامی ایران با تولید حدود 100 میلیون تن از نظر تنوع محصولات کشاورزی رتبه سوم را در جهان دارد. خبر معاون امور بین الملل و امور آفریقا در وزارت جهاد کشاورزی در سومین اجلاس وزرای کشاورزی همکاری های اقتصادی - منطقه ای (اکو) در تهران گفت: ایران از 66 محصول اصلی کشاورزی/ تولید کننده عمده 25 نوع است که بیشتر انها جزو محصولات باغی هستند. تنوع اب و هوایی و شرایط تولید مناسب موجب ...

مقدمه بناها و آثار تاریخی هر کشور بخشی از از هویت و میراث فرهنگی و معنوی آن کشور به شمار می آید که نه تنها مرمت،حفظ و احیای آن ها برای حفظ میراث و ارزش های فرهنگی کشور لازم است؛ بلکه شناخت آن ها و بویژه بررسی اصول و ضوابط طراحی و روند شکل گیری آن ها ضروری می باشد تا برای طراحی و احداث فضاهای معماری و شهری بتوان از آن تجربیات بهره جست. این مسئله امروز بیش از گذشته اهمیت یافته ...

مقدمه فرشبافی در سراسر جهان دارای تاریخی ست طولانی چه مردم همه نقاط گیتی برای تامین آسایش خویش بدون شک در ابتدا احساس نیازمندی به زیر اندازی نرم و گرم داشته و برای دست آوردن آن کوشیده اند. بافتن فرش بصورت کامل شده امروزی همچون سایر دست آوردهای بشری از نوع ساده آن آغاز گردیده و پس از طی مراحل گوناگون پیشرفته موجود در آمده است. قالی ایران در گذر قرنها جلوه ای بزرگ از هنر و صنعت ...

(‌و خداوند انسان را از گل کوزه‌گری آفرید) ابداع این هنر متعالی با استفاده از مواد و مصالح پست و نازلی چون خاک،‌ حکایت تبلور جمال و زیبایی است که در مفهوم جاودانه خود از کران قرآن و آفرینش انسان از گل ریشه گرفته است. سفال یکی از خلاقیت‌های ماندگار انسان از دوره نوسنگی و ما قبل تاریخ است. هیچ کدام از مصنوعات و ساخته‌های فکر و اندیشه انسان از نظر ارزانی و فراوانی مواد اولیه در ...

امروزه پرورش زنبور عسل در اکثر نقاط دنيا به عنواان رشته اي مرتبط با کشاورزي از جايگاه ويژه اي برخوردار است زيرا اشتغال در اين رشته از جنبه هاي مختلفي براي کشاورزان و پرورش دهندگان زنبور عسل سودآور واقتصادي است. برخلاف تصور عموم که سودآوري زنبور عسل

مقدمه خيار (Cucumis sativus) گياهي از تيره کدوئيان است که اقسام گوناگون دارد. ميوه‌اش درشت و سبز يا سفيدرنگ است. بوته آن مانند بوته خربزه است. واژه خيار ريشه و بنياد فارسي داشته و از فارسي به زبان عربي داخل شده. تاريخچه مبدأ خيار را نواحى جن

خيار (Cucumis sativus) گياهي از تيره کدوئيان است که اقسام گوناگون دارد. ميوه‌اش درشت و سبز يا سفيدرنگ است. بوته آن مانند بوته خربزه است. واژه خيار ريشه و بنياد فارسي داشته و از فارسي به زبان عربي داخل شده. تاريخچه مبدأ خيار را نواحى جنوبى آسيا

اصفهان استان یکی ازتقسیمات کشوری جمهوری اسلامی ایران است.ازشمال به استان تهران دریاچه نمک و واستان کهگیلویه وبویراحمد و از مغرب به استان لرستان استان خوزستان واستان چهارمحال وبختیاری محدوداست.مسافت آن 105263 کیلومتر مربع است.استان اصفهان 17 شهرستان و51 شهر است.جمعیت آن درسرشماری سال 1370 شمسی 3682444 نفربوده است.مرکزاین استان شهراصفهان است. شهرستانهای استان اصفهان ...

قصد از ايجاد اين محيط، آشنايي بيشتر با سهراب سپهري و عقايد دوست داران او و تبادل نظر در مورد آثار و سلوک سهراب است. بي شک سهراب پيامي آورد با نقش و کلام. طرحي زد ، نوشت و رفت و ما مانديم و اينهمه ابهام. حالا ... اينجا هستيم تا آنچه را که از او ميدان

مقدمه: آنالیز رشد گیاه یک تحلیلی توصیفی، چند جانبه و تکمیلی است که عملکرد و شکل گیاه را تفیر می کند و از داده های ساده اولیه مثل وزن، سطح، حجم، محتویات اجزاء گیاه برای بررسی درونی که در برگیرنده کل است. استفاده می کند (ایوانز 1972، کاستون و ونوس 1981، هانت 1990) در اواخر قرن 19 بررسیهای مربوط به رشد گیاه ابتدا فیزیولوژی گیاه، سپس کشاورزی، امروزه اکولوژی مربوط به تکامل گیاهی را ...

استاد راهنما: آقای مهندس محمدی چکیده از نظر گیاه شناسی میوه عبارت است از تخمدان رشد کرده و تکامل یافته یک گل که ممکن است با برخی قسمت های دیگر گل همراه باشه. از نظر باغبانی میوه عبارت است از قسمت گوشتی و خوراکی یک گیاه چند ساله که به طور معمول به صورت تازه مصرف می شود و در بوجود آمدنش قسمت های مختلف گل تاتثیر مستقیم دارند . بنابراین خربزه، هندوانه،خیار، گوجه فرنگی و بادنجان که ...

مقدمه موطن اولیه عسلک پنبه مناطق حاره آفریقا، جنوب شرقی آسیا و کشورهای هند و پاکستان است. در این نقاط به زراعتهای توتون، تنباکو و پنبه آسیب فراوان وارد می آورد. عسلک برگ پنبه برای اولین بار در سال 1323 در اطراف کرمان جمع آوری شده و در همان سالها در نقاط پنبه خیز فارس و کرمان انتشار داشته است. در سال 1327 تراکم و افزایش جمعیت این آفت در گرمسار بحد بسیار زیادی رسیده و در آنسال ...

دیابت چیست ؟ دیابت یک مشکل جهانی است دیابت یا بیماری قند یک بیماری غیر واگیر است که تعداد قابل توجهی از افراد جامعه به آن متبلا هستند . در این بیماری قند خود به صورت مزمن افزایش می یابد که به علت کمبود یا نبود انسولین و یا اشکال در کارآن می باشد . دیابت انواع مختلفی دارد که مهمترین آنها عبارتند‌از : دیابت نوع 1: در کودکان و نوجوانان دیده می شود و برای درمان آن نیاز به تزریق ...

آ الف 1- ادب از که آموختي از بي ادبان : باديدن رفتار بي ادبان و انجام ندادن آن. 2- آب در هاون کوبيدن : کاربيهوده انجام دادن . 3- آش کشک خاله ات بخوري پاته نخوري پاته : اين کار را بايد انجام دهي چه دلت ب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول