دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد خواص نخود

تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع خواص نخود در سایت یافت گردید:

کليات گياه شناسي نخود گياهي است يکساله و از خانواده حبوبات که بلندي بوته آن به حدود 30 سانتيمتر مي رسد . ساقه اين گياهپ وشيده از تارهاي غده اي است . برگهاي آن مرکب از 13 تا 17 برگچه کوچک و دندانه دار مي باشد . گلهاي آن سفيد

باپيشرفت علم ودانش بشري وگسترش جوامع شهري شيوه زندگي وعادات مردم نيز دستخوش تغيير وتحول گرديده است ويکي ازمواردمهم که ازتغيرمصون نمانده است عادات غذايي وذائقه افرادمي باشد. باگسترش علم ودانش بشري وتوسعه شهرنشيني درکشورمان باعث شده است ازعادات وجير

عدس از قدیمی ترین منابع غذایی گیاهی بشر است و عمر آن به قدمت تاریخ کشاورزی است. از عدس هم در قرآن (سوره بقره آیه 61) و هم در انجیل نام برده شده است. وجود بقایای دانه های عدس در مقابر مصری به 2300 سال قبل از میلاد مسیح می رسد. کشت آن در مصر، جنوب اروپا و غرب آسیا در قدیم رواج داشته و از این مناطق بعداً به شمال اروپا، هندوستان، چین و بطرف غرب تا اتیوپی پراکنده گردیده است. کشورهای ...

مقدمه : جنس Ribes از تیره انگور فرنگی Grossulariaceae می باشد که در گذشته در تیره saxifragaceae بوده است . این جنس در ایران دارای چهار گونه شناخته شده به شرح زیر می باشد : انگور فرنگی Ribes uva. – crispa L . قره غات Ribes orientale Desf . انگورفرنگی قرمز L. Ribes rubrum انگور فرنگی سیاه Ribes nigrum L. گالش انگور تیره گل Ribes melananthum Boiss & hohen از بین این گونه ها تنها ...

ابریشم: جزو الیاف حیوانی است.(حدود 98 درصد وزن ابریشم را پروتیین تشکیل میدهد.) الیاف ابریشم دارای قدمتی بسیار طولانی میباشد.(2700 سال قبل از میلاد) ابتدا الیاف ابریشم توسط چینی ها بدست امده و به سایر نقاط جهان گسترش داده شده است .( به خصوص کشورهای همجوار) ایران نیز در 2400 قبل از میلاد به این الیاف دسترسی پیدا کردند .(ابریشمی که در ایران هست رنگش کدر و ضخامتش بیشتر است.) الیاف ...

تعریف نان نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر ...

.سويا قرنهاست که غذاي مردم آسيا مخصوصا چين بوده است . چيني ها آن را همراه با برنج بعنوان غذاي اصلي خود مصرف مي کنند . ايالات متحده آمريکا بزرگترين توليد کننده سويا مي باشد و تقريبا دو سوم محصول کل دنيا را توليد مي کند . سويا در ايران بنام (لوبيا روغ

هنر دره سند هند حدود4000سال(ق- م) اقوامي نيمه دوره گرددر هر دو سمت شرقي وغربي نجد ايران زندگي ده نشين اختيار کردند. انها که در مشرق ايران يعني در خاک هندوستان وبه طور اخص دردره سند وناحيه پنجاب مستقر شدند در حدود3000ق م به ساختن سفالينه‌هاي منق

ويژه دانشجويان زراعت و اصلاح نباتات اسفند 1382 طبقه بندي موجودات زنده طبق رده بندي ويتاکرWhittaker (1987) موجودات زنده در 5 سلسله قرار دارند که عبارتند از : 1 – Monera : شامل باکتري هاي ابتدايي و حقيقي 2 – Protista : شامل جلبک هاي سبز،

بخش یک خواص داروهای گیاهی در درمان امراض "درمان بیماریها مربوط به جریان خون" جریان خون نقش مهمی دربدن انسان دارد به این دلیل که خون اکسیژن و غذا را به تمام قسمت های بدن می رساند و همچنین سموم را از داخل بدن انسان دفع می کند واز بدن در مقابل بیماری حفاظت می کند. سبزیجات و گیاهان درتنظیم جریان خون نقش مهمی را ایفا می کند گیاهانی مانند کلروفیل,سبزیجات,آهن مورد نیازخون را فراهم می ...

باپیشرفت علم ودانش بشری وگسترش جوامع شهری شیوه زندگی وعادات مردم نیز دستخوش تغییر وتحول گردیده است ویکی ازمواردمهم که ازتغیرمصون نمانده است عادات غذایی وذائقه افرادمی باشد. باگسترش علم ودانش بشری وتوسعه شهرنشینی درکشورمان باعث شده است ازعادات وجیره های غذایی اصیل وسنتی فاصله بگیریم وبسوی غذا های آماده کنسرو شده روبیاوریم.درسفره های ایرانی غذاهایی چون آبگوشت،آش،ترخینه و…جای ...

مقدمه ذوق سلیم، سلیقه لطیف، احساس خلاق، ادراک فعال، روح حساس، و عاطفه بارور را اگر به همراه زیبایی و زیباشناسی ذاتی در یک جمله خلاصه کنیم، جامع و مانعی می‌شود از هنر غنی و مجرد ایرانی، این تعریف شاید در نزد برخی از کارشناسان راه خلاف واقع وغلو را پیموده باشد اما در حقیقت اگر به خوبی مشاهده کنیم هر یک از این عوامل و ابزارهای معنوی و مادی را می‌توان در جزء جزء نقش و نگارهای ریز و ...

فصل اول‎ مشخصات ارائه‌دهندگان طرح و مدارک فنی و سوابق کاری مربوطه - مشخصات تحصیلی و فنی ارائه‎دهندگان طرح - صورت مدارک فنی - سابقه کاری - تصویر مدارک فنی و حرفه‎ای مشخصات فردی و تحصیل و فنی نام و نام خانوادگی ارائه‎دهندگان: 1- علی نعمتی 2- ناصر نعمتی 1- علی نعمتی شیزری فرزند قدرت‎اله‎، شماره شناسنامه 3338، متولد: 1351 تهران، تحصیلات: دیپلم ماشین‎افزار، کدملی: 1-589611‎-005. ...

علم زیست شناسی، هرچند به صورت توصیفی از قدیم‌ترین علومی بوده که بشر به آن توجه داشته است؛ اما از حدود یک قرن پیش این علم وارد مرحله جدیدی شد که بعدا آن را ژنتیک نامیده‌اند و این امر انقلابی در علم زیست شناسی به وجود آورد. در قرن هجدهم، عده‌ای از پژوهشگران بر آن شدند که نحوه انتقال صفات ارثی را از نسلی به نسل دیگر بررسی کنند ولی به 2 دلیل مهم که یکی عدم انتخاب صفات مناسب و دیگری ...

فرآيند توليد آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهايي ميباشد . آرد، يکي از اجزاي مهم در تهيه ي انواع غذاها است. ماده ي پودر مانندي است که از دانه ي غلات يا ساير مواد نشاسته اي بدست مي آيد. معمولاً آرد را از آسياب نمودن دا

مقدمه ذوق سلیم، سلیقه لطیف، احساس خلاق، ادراک فعال، روح حساس، و عاطفه بارور را اگر به همراه زیبایی و زیباشناسی ذاتی در یک جمله خلاصه کنیم، جامع و مانعی می‌شود از هنر غنی و مجرد ایرانی، این تعریف شاید در نزد برخی از کارشناسان راه خلاف واقع وغلو را پیموده باشد اما در حقیقت اگر به خوبی مشاهده کنیم هر یک از این عوامل و ابزارهای معنوی و مادی را می‌توان در جزء جزء نقش و نگارهای ریز و ...

مقدمه فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد . آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود. اساس آرد را نشاسته تشکیل ...

مقدمه: تهیه و تأمین خوراک مرغوب و پر ارزش برای فصل زمسان از مهمترین کارهای یک دامدار است. همانطوریکه در فصول مساعد سال یک قسمت از گیاهان علوفه ای را به صورت تازه و آبدار در اختیار دام قرار می دهند و یک قسمت دیگر آنرا خشک کرده و برای فصل زمستان ذخیره می کنند می توان گیاهان علوفه ای را بهمان صورت تازه و آبدار هم انبار کرد زیرا که نشخوار کنندگان، مخصوصاً «گاوهای شیری» برای فصل ...

طرح اختلاط بتن آزمایش شماره : 12 ساخت بتن به روش B.S. : ارزیابی سیمان موجود: در روش B.S. باید خواص بتن مورد استفاده از نظر مقاومت 28 روزه بتن ساخته شده با سیمان معلوم باشد و چون سیمان موجود در آزمایشگاه، سیمانی غیر استاندارد و دارای مقاومتی نامعلوم بود در ابتدا طرح اختلاط را با نسبت آب به سیمان 50% انجام می دهیم تا مشخصات سیمان مورد آزمایش معلوم شود. پس از ساخت بتن برای دو نمونه ...

نمونه برداری آزمایش شماره 3 مواد و ابزار مورد نیاز: üدستگاه سمپل اسپلیتر (جعبه تقسیمSample spliter-) üمصالح سنگی (ماسه،شن) E برای آزمایش بر روی پاره ای از خواص مصالح سنگی مانند شکل، اندازه، بافت سطحی و میزان جذب آب مصالح نمونه انتخاب شده برای آزمایش باید جوابگوی مصالح در مقیاس کلی آن باشد. یعنی مقیاس کوچکی از کل مصالح بوده تا بتوانیم نتایج حاصله را برای کل مصالح استفاده کنیم. M ...

کنترل علفهای هرز در کشاورزی ارگانیک چکیده : علف های هرز از دیر باز به عنوان رقیب گیاهان زراعی ،برای کاهش تولید آن ها مطرح بوده اند . یکی از راه های اصلی مبارزه با علف های هرز استفاده از علف کش های است که امروزی گسترش زیادی یافته است . با توجه به هزینه زیاد مصرف سم ها و همچنین اثرات مخرب زیست محیطی آن امروزی پژوهشگران تلاش می کنند با استفاده از روشهای زراعی مانند تناوب،انواع روش ...

تصحیح شیوه زندگی برای پیشگیری از بیماری های قلبی - مهم‌ترین مؤلفه‌ها در مداخلات تغییر شیوه زندگی1 برای افراد مبتلا به بیماری قلبی چیست؟ • مدیریت کنترل وزن و رژیم غذایی • ورزش • قطع مصرف سیگار • مدیریت استرس • حمایت گروهی - آیا تغییر شیوه زندگی واقعاً می‌تواند مؤثر باشد؟ جواب این پرسش مثبت است. پژوهش‌های متعدد در این زمینه نشان داده‌اند یک برنامه جامع و فراگیر، شامل ترکیبی از ...

مقدمه ذوق سلیم، سلیقه لطیف، احساس خلاق، ادراک فعال، روح حساس، و عاطفه بارور را اگر به همراه زیبایی و زیباشناسی ذاتی در یک جمله خلاصه کنیم، جامع و مانعی می‌شود از هنر غنی و مجرد ایرانی، این تعریف شاید در نزد برخی از کارشناسان راه خلاف واقع وغلو را پیموده باشد اما در حقیقت اگر به خوبی مشاهده کنیم هر یک از این عوامل و ابزارهای معنوی و مادی را می‌توان در جزء جزء نقش و نگارهای ریز و ...

فولرین ها اولین فولرین کشف‌شده باکی‌بال بود، که به علت شباهت با گنبد ژئودزی آرشیتکت معروف باکمینستر فولر، باکمینستر فولرین نیز خوانده می‌شد. این ماده را ریچارد اسمالی، رابرت کرل و هاری کروتو در سال 1985 در دانشگاه رایسِ هوستون، خلق کردند. این افراد به خاطر اکتشافشان در جایزه نوبلِ 1996 با یکدیگر شریک شدند. باکی‌بال مولکولی از 60 اتم کربن (C60) به شکل یک توپ فوتبال است، که به ...

آفتابگردان خصوصیات گیاهی: آفتابگردان با نام علمی Helianthus annuus L . گیاهی است یکساله از تیره مرکبه Compositae که بصورت بوته ای استوار رشد می کند . طول دوره رشد آفتابگردان بسته به رقم و کلیه عوامل محیطی از 90 تا 150 روز می باشد . آفتابگردان ریشه مستقیم و توسعه یافته ای دارد که پتانسیل نفوذ آن در خاک به سه متر می رسد . پهنک برگهای که در معرض نور است همراه با خورشید تغییر جهت ...

کليات گياه شناسي سويا قرنهاست که غذاي مردم آسيا مخصوصا چين بوده است و چيني آن را همراه با برنج بعنوان غذاي اصلي خود مصرف مي کنند . ايالات متحده آمريکا بزرگترين توليد کننده سويا مي باشد و تقريبا دو سوم محصول کل دنيا را توليد مي کند . سوي

تفاوت خواص باطني يا معنوي انسان با ديگر حيوانات چيست ؟ جواب : حيا و خجالت دو عامل خاص انسانست که در حالات معين و اماکن خاصه به پيش آمدهاي دوست دارترين خود از حيا نمي بيند و مي پرهيزد، که در اين مختصر، حقيقت اين کيفيت به خوبي نشايد قابل فهم باشد. 2

نخود به خانواده بقولات تعلق دارد . بذور رسيده و خشک نخود داراي ارزش غذايي زياد مي باشد و يکي از مهمترين منابع غذايي سرشار از پروتئين ( 18 تا 23 درصد ) مي باشد و نيز از قابليت نگهداري و انبار داري خوبي برخوردار است . علاوه بر اهميت نخود به عنوان يک

مقدمه نخود فرنگي (Pisum satium) گياهي است يکساله داراي ساقه نازک و رونده که بلندي بوته آن به حدود 30 سانتيمتر مي رسد . ساقه اين گياه پوشيده از تارهاي غده اي است . برگهاي آن مرکب از 13 تا 17 برگچه کوچک و دندانه دار مي باشد . گلهاي آن سفيد رنگ مايل

راهنماي آزمايشگاه خواص مکانيکي مقدمه هدف آزمايشگاه خواص مکانيکي آشنائي دانشجويان با انواع مهم و پرکاربرد تستهاي مکانيکي مورد استفاده در صنعت و کارهاي پژوهشي مي‌باشد. شايد مهمترين آزمايش

خواص شاه تره شاه تره يک گياه بومي ايران است و در زبان عربي به آن شاه ترج مي گويند و نام علمي آن FUMARIA PARVIFLORA است. اين گياه کمي تلخ مزه است ولي خواص بسياري دارد که از آن جمله ؛ - به کبد کمک مي کند تا خون را ص

بررسي رابطه بين خواص مهم کيفي نخ پنبه کارد شده، عيوب نخ و خواص کيي الياف اندازه گيري شده (HVI) با استفاده از آناليز کامل رگرسيوني (بررسي مهندسي نخ پنبه کارد شده با استفاده از آناليز کامل رگرسيوني) خلاصه: هدف اصلي در اين مقاله به دست اوردن معادله

مقدمه کاربرد مواد معدنی در صنایع بویژه بعد از جنگ جهانی دوم رشد سریع پیدا کرده است.امروزه تعداد زیادی از انواع گوناگون سنگ و کانی و ترکیبت آنها در صنایع به کار برده می شودکه بین آنها ذغال سنگ جایگاه مخصوص به خود را دارد،که در حال حاضر حیات بسیاری از صنایع در گرو این ماده معدنی است. در کشور ما که اقتصادی وابسته به نفت داشته و دارد،بیشتر نگاهها معطوف به صنعت نفت بوده است و صنایع ...

سیمان و خواصّ آن 1 مقدمه جهت احداث هر ساختمان مانند واحدهای مسکونی ، ساختمانهای اداری ، مراکز آموزشی، سدهای خاکی و مخزنی، راه‌های گوناگون، تأسیسات دریایی و … عوامل گوناگون مورد مطالعه قرار می‌گیرند که نتیجه هر مطالعه، انتخاب پرامتر ویژه‌ای در آن زمینه است. از جمله زمینه‌هایی که در هر عملیات ساختمانی باید بررسی شود، مصالح مصرفی آن پروژه است. با عنایت به اهمیت این مطلب، هدف از ...

خواص استاتیکی هنگامی که نیروهای اعمال شده بر یک ماده کاملا و یا تقریباً ثابت باشند و حالت حاصله را حالت استاتیکی می نامند. در بیش تر موارد نیروی وارد بر مواد عملا استاتیکی هستند و بدین جهت رفتار مواد در حالت استاتیکی اهمیت فراوان دارد.در نتیجه آزمایش های استانداردی به منظور سنجش خواص استاتیکی مواد تعیین شده اند با استفاده از نتایج این آزمایش ها می توان برای انتخاب مواد بهره گرفت ...

خواص غذايي گوجه سبز گوجه سبز به ميوه ي درختان مختلفي که متعلق به نژاد PRUNS از خانواده ي ROSE هستند، اطلاق مي شود. بر پايه ي نوشته هاي قديمي، نژاد اين گياه قدمت 2000 ساله دارد و چيني ها اولين کساني بودند که به کشت آن اقدام کردند. گفته مي شود که

آب حالت محلول ترکیبo2H می‌باشد یازده درصد وزنی آب را هیدروژن و 89 درصد آن‌را اکسیژن تشکیل می‌دهد. آب خالص در طبیعت یافت ‌نمی‌شود و همیشه با مقداری مواد خارجی همراه است. خواص فیزیکی آب‌ های آشامیدنی الف) درجه گرمای آب آشامیدنی: آب بسیار سرد اثرهای بدی بر دستگاه گوارش انسان دارد و آب با درجه گرمای بسیار حالت بی‌مزگی داشته و گوارا نیست. درجه گرمای آب آشامیدنی باید میان 5 تا 15 درجه ...

انواع کود شیمیایی ترکیب شیمیایی و درصد خلوص کودهای مختلف حاوی یک عنصر، بسیار متفاوتند. این تفاوتها بر مورد مصرف، نحوه پخش، زمان کوددهی و اثر بخشی کودها تاثیر بسیار مهمی دارند.بنابراین شناخت کافی از انواع کودهای شیمیائی قبل از انتخاب و یا مصرف آنها ضرورت دارد. کود های شیمیایی خلاصه: کود های شیمیایی (fertilizer chemical) آمیتراز (میتاک ) گروه شیمیایی :دی أمیدین ویژگیهای فیزیکی و ...

چکيده هدف از اين تحقيق بررسي خصوصيات اصلي و رفتار فرآيندهاي شاخه اي گالتون- واتسون دو جنسي با تابع خانواده زير جمعي و احتمالات انقراض در چنين فرآيندهايي است. مدلي از فرآيند شاخه اي دو جنسي مفروض است به طوري که توزيع زاد و ولد به اندازه جمعيت بست

خواص اصلي سازنده هاي سيمان سيليکات 3 کلسيم سازنده و ترکيب فعال سيمان پرتلند است که در کلنکر به کل دانه هائي بنام آلبت Alite وجود دارد (C3S ناخالصيهائي همراه دارد که بحال معلق‌اند). خواص آليت با C3S خالص اندکي متفاوت است. C3S موجب زياد شدن مقاومت

تاريخچه: استفاده از مواد شيميايي از زمانهاي بسيار دور متداول بوده است. مصريان قديم گچ تکليس شده ناخالص را بکار مي‌بردند يونانيان و رومي‌ها سنگ آهک تکلنيس شده را مصرف مي‌کردند و بعداَ آموختند که به مخلوط آهک و آب، ماسه،سنگ خردشده يا آجر و سفال‌هاي

خواص معجزه آساي عصاره هسته انگور عصاره ي هسته ي انگور ، يک مکمل نسبتاً جديد در ايالات متحده است، اگرچه در اروپا براي سال هاي متمادي استفاده شده است . عصاره ي هسته ي انگور از فشردن و تصفيه هسته ي انگور تاز

انگور و خواص آن انگور ميوه اي است بهشتي که شامل ويتامينهاي A , B ، C مي باشد هم چنين داراي مقداري منيزيم ، کلسيم ، آهن ، فسفر ، پتاسيم و آلبومين است هر شخصي بايد در روز انگور ميل کند زيرا ميوه اي ضد عفوني کننده است . امروزه در طب درمان هاي

نانو تکنولوژی علم خواص عجیب مواد از نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و فناوری اطلاع رسانی به عنوان سه قلمرو علمی نام می برند که انقلاب سوم صنعتی را شکل می دهد. از همین روست که کشورهای در حال توسعه که اغلب از دو انقلاب قبل جا مانده اند، می کوشند با سرمایه گذاری در این سه قلمرو، عقب ماندگی خود را جبران کنند. همان گونه که در این گزارش می خوانید، نانوتکنولوژی کاربردهای گسترده ای در تمام ...

بررسي اثر زانتان و کاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا ليدا جهانيان ، سيد علي مرتضوي ، محسن برکتين و زهره حميدي اصفهاني چکيده محدوديت هايي در استفاده از پروتئين سويا مانند حلاليت کم و طعم نامطلوب آن وجود دارد. در اين پژوهش سعي گرديد

اصلاح براي کيفيت و بازار پسندي کيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه کامل ، لپه و آرد (که به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،رويا

درباره خواص پزشکي گياه کنگر نام ديگر اين گياه آرکيشو است و از گياهان مغذي است و ريشه آن مورد استفاده قرار مي گيرد. در زمان گل دادن، دانه هاي آن نيز قابل استفاده است. از دانه هاي آن براي هضم غذا استفاده مي شود و بسيار نيروزا است و براي ناراحتي هاي

اثر سبوس گندم بر روي خواص خمير • به کمک دستگاه فاينوگراف مي توان ميزان جذب آن آردي را که مورد نياز است براي رسيدن به غلظت مناسب خمير اندازه گيري کرد. • درصد سبوس اضافه شده و اندازه ذرات سبوس بر روي پارامترهاي فارينوگراف تاثير مي گذارد . • در

تاریخچه: استفاده از مواد شیمیایی از زمانهای بسیار دور متداول بوده است. مصریان قدیم گچ تکلیس شده ناخالص را بکار می‌بردند یونانیان و رومی‌ها سنگ آهک تکلنیس شده را مصرف می‌کردند و بعداَ آموختند که به مخلوط آهک و آب، ماسه،سنگ خردشده یا آجر و سفال‌های شکسته نیز اضافه کنند این اولین نوع بتن در تاریخ بود. ملات آهک درزیر آب سخت نمی‌شود و رومی‌ها برای ساختمان‌سازی در زیر آب، سنگ و آهک و ...

« تاثیر الیاف پروپیلن بر روی خواص بتن های با قدرت زیاد » خلاصه: علاوه بر خصوصیات خوب بتن بااستحکام بالا بعضی از خواص عملکرد ضعیف در مورد چکش خواری و مقاومت به آتش را دارد. اخیراً کاربرد الیاف پلی پروپیلن برای برطرف کردن این ضعف ها بوده است و ناشی از خواص عالی آنها و قیمت کم آنها می باشد. استفاده از یک مقدار معین الیاف در مخلوط بتن، 2/0 درصد حجم بر روی خواص مکانیکی اصلی بتن های ...

تغییر شکل نانوتیوپ‌ها ، به خصوص در نانوتیوپ‌های کربن تک دیواره ؛ به شدت الاستیک می‌باشد ، الاستیک بودن یکی دیگر از خواص کاربردی بسیار مناسب نانوتیوپ‌ها به شمار می رود .برای مثال اگر از این مواد در ساخت یک اتومبیل استفاده شود آنگاه پس از تصادف تمامی کمانش‌ها و تاب خوردگی‌ها باز شده و ماده هیچ گونه اثری از صدمه دیدن را از خود نشان نخواهد داد . از دیگر کاربردهای این مواد می‌توان به ...

مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است. سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و ... می‌باشد. سیب ...

خواص غذايي چغندر چغندر گياهي است با فوايد بسيار که پخته ي آن را لبو مي گويند . بخش هاي خوراکي اين گياه هم برگ آن است و ،هم ريشه آن. در برگ هاي اين گياه در طول روز قند توليد مي شود و هنگام عصر اگر برگ آن را خام بخوريد کاملاً شيرين است.

خواص هیدروژن هیدروژن سبکترین عنصر است و مولکول آن گازی بی رنگ، بی بود و بی طعم است. خواص هیدروژن در جدول 1-1 خلاصه شده است. دمای جوش و دمای ذوب بسیار کم هیدروژن نشانه‌ای از ضعیف بودن نیروهای جاذبه بین مولکولی در حالتهای مایع و جامد آن است. چگالی هیدروژن در حدود چگالی هواست و انحلالپذیری آن در آب بسیار کم است. هیدروژن گازی آتشگیر است و با آن باید با احتیاط کارکرد. هیدروژن در دمای ...

خواص اینرسی سطوح افقی 7.1) گشتاور ماند یک سطح افقی 7.2) گشتاور ماند قطبی یک سطح مقطع افقی 7.3) قضیه محورهای موازی (یا تئوری انتقال) برای گشتاور ماند/ شعاع دوران 7.4) روش سطوح مرکب در این بخش خواص اینرسی سطوح افقی را مطالعه می کنیم. یک دلیل برای مطالعه این موضوع در استاتیک این است که این خواص در قواعد تعیین برآورد نیروی هیدرواستاتیک (فشار اب عمق یا فشار ایستایی) روی یک حجم غوطه ...

مقدمه: بمنظور آشنائی با خواص اپتیکی مواد (رسانا و غیر رسانا) میبایست میدان الکتریکی E و میدان مغناطیسی B را در مواد بررسی نمود یا در واقع به عنوان محیط موجبری که انرژی یا موجی را انتقال میدهد مورد کنکاش قرار داد. لذا می بایستی که بحث الکترومغناطیسی را بعنوان زیربنا و ساختار لایه های اپتیکی مورد استفاده قرار داد از آنجاییکه عنوان پروژه طراحی فیلترهای نوری میباشد لذا ما فرض ...

و اوحی ربک الی النحل آن اتخذی من الجبال بیوتاً و من الشجر و مما یخرشون ثم کلی من کل الثمرات فاسلکی سبل ربک ذللا یخرج من بطویفا شراب مختلف الفوانه فیه شفاء للناس آن فی ذلک لایه لقوم یتفکرون و خداوند به زنبور عسل وحی کرد که از کوهها و درختان و سقفها رفیع منزل گیرید سپس از مویه های شیرین (و حلاوت گلهای خوشبو) تغذیه کنید و راه پروردگارتان را پوئید. آنگاه از درون آن ها شربتی شیرین به ...

با توجه به کار برد وسيع چدنهاي نشکن در صنايع که مي تواند جايگزين مناسبي براي برخي از فولادها باشد لذا اهميت اين موضوع سبب گرديده که در اين زمينه تحقيقات فراواني صورت گيرد. در اين پروژه اثر مس بر ريز ساختار و خواص مکانيکي چدنهاي نشکن مورد بررسي قرار

تاريخچه آلياژ حافظه دار TINI ماده اي است کاربردي با استفاده وسيع در بسياري از منابع از جمله صنايع هوا فضا . انرژي هسته اي صنايع دريايي علوم پزشکي مي باشد.اين آلياژ داراي خاصيت ويژه حافظه دار SME الاستيک بسيار بالا . مقاومت به سايش و فرسايش بسيار

چکیده اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده و در بررسیهای باستان شناسی دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بدست آمده است. نان یکی از ارزانترین و مهمترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در کشورهای پیشرفته از میزان مصرف نان کاسته شده است، لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم کشورهای مختلف و بویژه ...

مقدمه در این تحقیق سعی بر این شده است که خواننده را با برخی از فواید مواد غذایی آشنا سازیم که اکثر این مواد غذایی در دسترس عموم مردم قرار دارد . این مواد غذایی شامل مجموعه ای خلاصه شده از انواع مواد غذایی همچون میوه جات ، حبوبات ، سبزیجات ، مواد غذایی دریایی و... میباشد و امید است پس از مطا لعه این تحقیق لااقل تغییر کوچکی در نحوه استفاده از مواد غذایی مفید و موردنیاز بدن صورت ...

انواع آلیاژهای منیزیم و خواص آنها آلیاژهای منیزیم – آلومینیوم: این آلیاژها اغلب حاوی (8-9)% آلومینیوم هستند، که مقدار کمی روی جهت افزایش خواص کششی و مقداری هم منگنز ( به عنوان مثال 0.3% ) برای افزایش مقاومت به خوردگی به آلیاژ اضافه می شود. در آلیاژهای بیش از 2% آلومینیوم در شرایط ریختگی فاز b-Mg17Al12 که بعضا Mg4Al3 نامیده می شود، ظاهر می گردد که با افزایش آلومینیوم این فاز در ...

· انواع آلیاژهای منیزیم و خواص آنها انواع آلیاژهای منیزیم و خواص آنها آلیاژهای منیزیم – آلومینیوم: این آلیاژها اغلب حاوی (8-9)% آلومینیوم هستند، که مقدار کمی روی جهت افزایش خواص کششی و مقداری هم منگنز ( به عنوان مثال 0.3% ) برای افزایش مقاومت به خوردگی به آلیاژ اضافه می شود. در آلیاژهای بیش از 2% آلومینیوم در شرایط ریختگی فاز b-Mg17Al12 که بعضا Mg4Al3 نامیده می شود، ظاهر می گردد ...

روش تحقیق در این پروژه کوشش شده است تا با افزودن مقادیر مختلف بیسموت به حمام گالوانیزه و نیز اعمال پوشش از حمام آلیاژی ترکیب شیمیایی پوششها، ریز ساختار،‌ضخامت و سختی لایه های آلیاژی پوشش های حاصله مطالعه شده خواص سطحی پوشش ها به کمک XRD ومیکروسکوپ الکترونی بررسی شده ، خواص متالورژیکی پوشش ها نظیر چسبندگی ، یکنواختی و مقاومت به خوردگی مورد بررسی قرارر گرفته اند و نهایتاً محصولات ...

تاریخچه : بشر از دیرباز از ماهی به عنوان یک ماده غذایی استفاده کرده است. تصاویر و اشکال در غارها و دیواره‌های معابر محل زندگی نشان دهنده قدمت چند هزار ساله استفاده از آن است، بشر حتی به صورت خام نیز آن را تجربه کرده است، البته پس از پختن به طعم بهتر آن پی برده و از آن پس در برنامه غذایی خود به عنوان یک غذای خوشمزه به طور مکرر استفاده کرده است. البته طبیعی است که در مردمان ساحلی ...

آئین کار استفاده از دستگاه اگستنوگراف جهت تعیین خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم که به وسیله کمیسیون فنی آرد و فرآورده‏های آن تهیه وتد وین شده و در یکصد و هفتمین کمیته ملی استاندارد کشاورزی و غذائی مورخ 70/11/27 مورد تأیید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349( به عنوان آئین کار رسمی ایران ...

خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک نمک کلرور سدیم یا همان نمک طعام بعنوان یکی از اصلی ترین عوامل افزایش فشار خون درافراد مستعد به این بیماری شناخته شده است . این ترکیب سالها ست که بعنوان اصلی ترین طعم دهنده در انواع محصولات غذایی از جمله دوغ شناخته شده است . حذف کامل این نمک از دوغ موجب افت شدید خواص حسی آن می شود . به این هدف و به منظور کمک کردن به بیماران مبتلا به فشار خون و سایر ...

خواص کرفس کرفس گياهي است علفي، به ارتفاع 20 تا 60 سانتي متر که ساقه اي منشعب دارد . برگ هاي آن شفابخش و ضخيم و گلهاي آن کوچک و به رنگ سفيد يا سفيد مايل به سبز است . قسمت مورد استفاده اين سبزي قسمتهاي مختلف آن به ويژه ريشه و برگ آن است .

خواص غذايي کنگر نام علمي کنگر CYNARA SCOLYMUS است. اين گياه اولين بار در اتيوپي کشت شد و بعد در نقاط مختلف دنيا گسترش پيدا کرده است. محل اصلي رويش اين سبزي مديترانه، جزاير قناري و آمريکاي جنوبي است. زمان به گل نشستن اين گياه از بهار تا نيمه ي ت

هيدروژن سبکترين عنصر است و مولکول آن گازي بي رنگ، بي بود و بي طعم است. خواص هيدروژن در جدول 1-1 خلاصه شده است. دماي جوش و دماي ذوب بسيار کم هيدروژن نشانه‌اي از ضعيف بودن نيروهاي جاذبه بين مولکولي در حالتهاي مايع و جامد آن است. چگالي هيدروژن در حدود

مقدمه : ایران کشور ما دارای منابع سرشار نفت و گاز می‌باشد و چنانکه بر همه روشن است مقادیر عظیم گازهای طبیعی حاصل از استخراج نفت تا همین چند سال بیش بدون هیچگونه استفاده سوزانده شده و از بین میرفت. بنابراین با وجود گاز طبیعی فراوان در ایران و در نتیجه در دسترس بودن و ارزانی آن و سوختن تمیز با ارزش حرارتی قابل ملاحظه آن همه اینها و خیلی خواص دیگر میتواند انسان را بر آن دارد که از ...

متخصصين اصلاح نباتات از اطلاعات سيتولوژيکي در مجموعه کروموزومي، کروموزم‌هاي خاص يا قطعات کروموزومي و رفع مشکلات خاصي استفاده مي‌کنند. اطلاعات مورد نياز معمولاً از طريق بررسي‌ هيبريدهاي بين گونه‌اي، سطوح مختلف پلوئيدي و تغييرات ساختماني در کروموزوم‌ه

مقدمه پیشرفت زندگی بشر به طور عمده ،ناشی از استفاده وسیع از فلزات گوناگون بوده است . امروزه میزان کاربرد سالانه فلزات در هر کشور ،نشان دهنده توسعه و رشد اقتصادی آن جامعه است این رشد پیشرفت تکنولوژی در نتیجه هزاران سال زندگی انسان و کسب تجربه های گوناگون در چگونگی استفاده ازفلزات حاصل شده است سر آغاز راه چنین رشد عظیمی ،ساخت مصنوعات فلزی بسیار ابتدایی بوده است . شواهد نشان می ...

مقدمه زهکشي آب قسمت پايين منطقه ريشه، D [mmd-1] ازطريق الگوي تحليلي سيزون و سايرين (1980) محاسبه شد که بر اساس مقادير مشخص شده براي خواص هيدروليک خاک است. الگوي زهکشي از معادله ريچارز بدست مي‌آيد که حرکت و جابجايي عمودي آب را از طريق خاک يکنواخت ت

خواص فيزيکي خاک: مواد جامد و غير محلول خاک تقريباًنيمي از حجم خاک را تشکيل مي دهند و نيمه ديگر به منافذ موجود در خاک اختصاص دارد که بحش اعظم آن از آب و بقيه مملو از هواي اتمسفري است مقدار آب وهواي موجود در خاک در ارتباط مستقيم با يکديگر مي باشند م

شرح گياه نخود فرنگي (Pisum satium) گياهي است يکساله داراي ساقه نازک و رونده. برگ نخودفرنگي مرکب از سه برگچه است که برگچه انتهايي اغلب به يک پيچک منتهي مي‌شود. علاوه بر اين دمبرگ در اين جنس اغلب نمو زياد کرده و کاملا شبيه به يک برگچه مي‌شود که دور

تقسیم بندی باکتری ها در میکروب شناسی مواد غذایی به صورت ذیل بدون در نظر گرفتن طبقه بندی سیستماتیک آن تا حدود زیادی به شناخت گروه های میکروبی و نوع فسادی که در مواد غذایی ایجاد می کنند کمک می نماید . در اینجا به طور مختصر با این گروه ها آشنا می شویم: 1 باکتری های مولد اسید لاکتیک : این گروه بیشتر شامل خانواده لاکتوباکتریاسه است که قند ها را تخمیر کرده و تولید اسید لاکتیک می کند . ...

چکيده عمليات کوپليمريزاسيون گرافت منومر اکريليک اسيد روي پارچه پلي استر با استفاده از آغازگر بنزوئيل پراکسايد انجام و شرايط بهينه عمليات (بالاترين درصد گرافت) در غلظت M93/0 منومر و M3-10×48/5 آغازگر به دست آمد. سپس عمليات آماده سازي به وسيله هيدرو

بررسي روش انرژي و کاربرد آن در خواص کششي پارچه 1- مقدمه : ميکرومکانيکهاي پارچه را بر اساس روش واحد کوچک مرسوم بررسي خواهيم کرد. بصورتيکه يک پارچه را به عنوان يک شبکه‌اي از واحدهاي کوچک مشخص و تکرار شونده در نظر گرفته شده و به شکل موجهاي تجعد در

شاه انگبین (Royal Jelly) شاه انگبین که نام های دیگر آن ژله رویال، ژله سلطنتی یا ژله شاهانه است، ماده ای است که زنبورهای ماده برای تغذیه ملکه وتغذیه لارو ها در 2 تا 3 روز اول دروه لاروی می سازند. لاروها در مابقی دوره لاروی و در روزهای اول پس از تبدیل شدن به زنبور، توسط کارگران با گرده تغذیه می شوند. در برخی از کشورها، زنبورداران شاه انگبین را از کندوها استخراج می کنند و با قیمت ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول