تعداد 8 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع فیکوس پرسیکا در سایت یافت گردید:
انجیر نام جنس انجیر Ficus L. است .که از نام لاتین قدیم گیاه گرفته شده است . این جنس از تیره توت یا Moraceae است و دارای 800گونه می باشد . - ویژگی های گیاه شناسی جنس انجیر : درختان ، درختچه ها و یا گیاهان اپی فیت و بالارونده خزان پذیر و یا همیشه سبز با شاخه های کوتاه است . این درخت دارای پوست قهوه ای یا خاکستری و برگهای متناوب بوده تمام قسمتهای گیاه دارای شیرابه می باشد. گلها تک ...
کليات گياه شناسي درخت انجير از زمانهاي بسيار قديم وجود داشته و از آن استفاده زيادي مي شده است . در تورات از اين درخت نام برده شده و اشعياي نبي يکي از انبياي بني اسرائيل خرقيا پادشاه آن زمان را در حدود 700 سال قبل از ميلاد با انجير مداوا
کائوچوي طبيعي ( NR ) بسياري از درختها ، درختچها و حتي بوته ها هستند که شيره يي شبيه به شير توليد مي کنند که لاتکس ناميده مي شود .لاتکس شامل يک محلول کلوئيدي کائوچوي پخش شده در يک واسطه ي مايع مي باشد ، مکانيزم سنتز طبيعي ( biosyntesis ) کائوچو
هلو (Prunus persica) گياهي است از خانواده گل سرخ و زيرخانواده پرونوييده و جنس پرونوس. هلو در دوران پيش از تاريخ در کشور چين کاشته مي شد و از طريق جاده ابريشم به ايران آورده شد. برخلاف آنچه که از نام علمي هلو استنباط مي شود منشا آن ايران نيست. اما از
هر کشوري براي آنکه بتواند پيشرفت کرده و در وضعيت متعادلي از لحاظ اقتصادي فرهنگي و اجتماعي قرار گيرد موضف است تمهيداتي را اتخاذ نمايد در اين راستا کشور ايران نيز مستثني نيست با اينکه از صادر کنندگان مطرح نفت خام در جهان است و تاکيد بر اين مطلب که ذخا
مقدمه برای تحمل و زنده ماندن، گیاهانی که در نواحی معتدلِ زمین زندگی میکنند تغییرات سازش را در اواسط تابستان انجام میدهند. آشکارترین تغییرات از نوع ریخت شناسی است و شامل کاهش کل اندامهای هوایی و تشکیل اندامهای خاصی مثل غنچهها و پاجوشها میباشد. با این حال تغییرات پایدارتر در سایر بخشهای گیاه رخ میدهد. که امکان رفتن به حالت مقاوم به سرما را پیدا میکنند. این تحصیل مقاومت ...
چکیده سیانوباکترها (جلبکهای سبز - آبی) جزء پروکاریوتها محسوب میشوند. این فیتوپلانکتونها معمولاً در آبهای شیرین و لب شور یافت میشوند و از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه رشتهای و کلنی تقسیم میشوند. سیانوباکترها در هنگام بلوم (شکوفایی)، سمومی را تولید میکنند که سلامت آب آشامیدنی را به مخاطره میاندازند و اثرات مضری بر روی موجودات زنده دارند. این سموم عبارتند از: ...
تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو هلو بومی مناطق گرم چین می باشد، ولی به نظر می رسد که سالها قبل از معرفی شدن به اروپا که از آنجا به آمریکای شمالی برده شد در ایران کشت می شده است. بجز سیب، هلو وسیعترین درخت میوه خزانه دار کشت شده در آمریکا می باشد و درختی است نسبتاً کم عمر که دارای اندازه متوسط تا کوچک می باشد. از نظر ژنتیکی، هلو خیلی کمتر از سیب و گلابی متغیر می باشد و میوه هر نهال ...