تعداد 10 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع لیپد در سایت یافت گردید:
تعدادی از ترکیبات شیمیایی مختلف در غذاها در بدن تحت نام لیپد ها یا چربیها طبقهبندی میشوند. این مواد عبارتند از : 1- چربیهای خنثی یا تری گلسیرید 2- فسفولیپید 3- کلسترول قسمت لیپیدی پایه تری گلسیرید و فسفولیپید اسید های چرب میباشد. اگر چه کلسترول محتوی اسید چرب نیست اما هسته استرولی آن از فرآوردههای تجزیه مولکولهای اسید چرب تشکیل میشود و به همین علت به آن خواص فیزیکی و ...
موضوع : علم تکنولوژي مواد فصل اول طبقه بندي مواد کار 1- طبقه بندي مواد کار 1-1- تعريف تکنولوژي مواد: علمي که درباره استخراج، تصفيه، آلياژ کردن، شکل دادن، خصوصيات فيزيکي، مکانيکي، تکنولوژيکي، شيميايي و عمليات حرارتي بحث ميکند، تکنولوژي
چکیده چهل باکتری دریایی (آبزی) استفاده کننده از روغن خام سایکر و تروفیک یا سایکرو تروفیک یا سایکروتروفیل (به ترتیب Psychrophile , Psychrotrophic (که اولی نوشته می شوند) برای توانشان جهت تراکم سازی ترکیبات نگهداری لیپیدشان در سیتوپلاسم در طی پرورشی تحت شرائط محدود کننده نیتروژن،مورد تحقیق و بررسی قرار گرفتند. بیشترشان (73%) قادر به تراکم سازی لیپیدهای عظیمی نظیر اسیدهای پلی ...
مقدمه قهوه ای شدن غذا متداول بوده که در طول پردازش و ذخیره سازی و مخصوصاً در طول تولید محصولات گوشتی ، ماهی و سبزیجات و همچنین هنگامی که سبزیجات توسط ماشین آلات صدمه می بیند رخ می دهد . قهوه ای شدن معمولاً خصوصیات حسی محصول را به علت تغییر رنگ ، طعم و نرمی و احتمالاً به عنوان عمل آنزیمی دارد کنار خصوصیات غذایی تضعیف می کند . قهوه ای شدن غذا از اکسیده شدن آنزیمی و غیر آنزیمی ...
" هنر، زیباترین قالب برای همه پیام های نوین و مایه گسترش و نفوذ این پیام ها تا هر سوی خطه وسیع دلها و جان های انسانی است." مقام معظم رهبری چکیده مقاله: قالی های ترکمن در زیبایی شهره عام وخاص است. و در نمایشگاههای بین المللی جایگاه خاص خود را دارد. سیاح ایتالیایی " مارکو پولو " نیز در سیاحت نامه خود می نویسد: " آیا می دانید که در اینجا نفیس ترین و زیباترین قالی ها بافته می شود. ...
شير غذايي کامل شير غذاي نسبتاً کاملي است و کليه مواد مغذي را به مقدار کافي و با ترکيبات مناسب براي ادامه حيات خصوصاً رشد کودک در دو سال اول زندگي دارا مي باشد . ساختار اجزاي اصلي شير عبارت است از : ? - ليپدها ? - پروتئين ها ? - از
Point فصل اول نقش تغييرات قطر در افزايش حجم قفسه سينه دلايل غير فعال بودن بازدم مفهوم کشش سطحي و نقش آن در تنفس سورفاکتانت و اعمال آن در يه منظور از فشار جنب و فشار آلوئولي و فشار ترانس پولسونر حجمها و ظرفيتهاي ريوي
جایگاه کلیه و ساختمان آن: کلیهها دو عضو لوبیایی شکل، مجموعا به وزن 300 گرم هستند که در خلف صفاق و در مجاورت جدار خلفی شکم قرار گرفتهاند و توسط مهرهها از هم فاصله دارند. انتهای فوقانی کلیهها، در محاذات کنار فوقانی دوازدهمین دنده و انتهای تحتانی آنها، در حدود سومین مهره کمری است. کلیه راست کمی پائینتر از کلیه چپ باریکتر ولی درازتر از کلیه راست میباشد. کنار داخلی هر کلیه در ...
روش های ورود DNA یه درون سلول ورود DNA خارجی به سلول و بقای آن، پایه و اساس بیو تکنولوژی است. «تراژن» موجودی است که DNA خارجی دارد. روش های تغییر ژنتیکی، باکتری ها، قارچ ها، جانوران و گیاهان تراژنی را تولید می کنند که در تحقیقات پایه از آن ها استفاده می شود و کاربردهای عملی نیز دارند. در این مختصر سعی بر این است، روش های ورود DNA به سلول، شامل الکتروپوریشن (منفذ زایی الکتریکی) ، ...