تعداد 3 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع هتروترف در سایت یافت گردید:
غريزه ي نياز به تغذيه در انسان از بدو تولد او را براي تلاش و کوشش براي برآورده شدن اين نياز وا داشته بطوريکه در طول تاريخ انسان موفق به کشف و توليد علم و تکنولوژي پيشرفته اي در اين زمينه شده است. قارچهاي خوراکي از ارگانيزم هاي اوليه هستند که به فو
وجود گرما و هواي مرطوب در مناطق گرمسيري و نيمه گرمسيري محدوديتهاي عمده اي در امر کشت و پرورش بسياري از قارچهاي خوراکي متداول، مانند قارچ دکمه اي agaricus bisporus و شي تاکه Lentinula edodes ايجاد ميکند. قارچ چيني با رشد بر روي کاه برنج، قارچي مناسب
زمانی مردم گمان میکردند که غذای مانده بهاین دلیل خراب میشود که به قارچ و میکروب (باکتری) تبدیل میشوند. لویی پاستور(1822-1895)، دانشمند فرانسوی، نشان داد که غذا را میکروبهای موجود در هوا فاصد میکند نه تغییر ماهیت آن. وی غذای تازه پخته شده را در دو ظرف شیشهای تمیز گذاشت؛ در یکی را بست و در دیگری را باز گذاشت تا هوا وارد آن شود، فقط غذای ظرف در باز فاسد شد. پریسا سیاهسنگی ...