تعداد 36 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع هیدروژنه در سایت یافت گردید:
شيمي آلي شيمي ترکيبات کربن است. مواد آلي به دو دسته تقسيم ميشوند: 1- آليفاتيکها 2- آروماتيکها آليفاتيکها شامل آلکانها، آلکنها، آلکينها، الکلها، اترها، استرها، اسيدها، آلدهيدها، کتونها و ... ميشود. اکنون ما فقط به بحث و بررسي شاخهاي از آلک
اندازهي امولسيوني و تنها مقدار کمي از پليمرهاي ويژه در محلول ساخته مي شوند. اندازهي ذرات رزين هاي تعليقي در مقايسه با نوع امولسيوني بزرگتر است (50 تا 500 ميگروي در مقياسه با D.1 تا 1.D ميکروي) و معمولا به گونه اي طراحي مي شود تا سطحي متخلخل و کن
مقدمه همانطور که مي دانيد تغذيه: مکانيزمي در بدن جانداران است که طي آن، جانداران غذا و مايعات را مصرف نموده و با استفاده از آنها، بدنشان به عملکرد طبيعي، رشد و بازسازي قسمت هاي فرسوده خود ادامه مي دهد. مطالعه ارتباط غذا با سلامتي و بي
کائوچوي طبيعي ( NR ) بسياري از درختها ، درختچها و حتي بوته ها هستند که شيره يي شبيه به شير توليد مي کنند که لاتکس ناميده مي شود .لاتکس شامل يک محلول کلوئيدي کائوچوي پخش شده در يک واسطه ي مايع مي باشد ، مکانيزم سنتز طبيعي ( biosyntesis ) کائوچو
آمونیاک مهم ترین ترکیب هیدروژنهٔ ازت است و در طبیعت از تجزیهٔ مواد آلی ازت دار بدست میآید. آمونیاک گازی است بی رنگ، با مزهٔ فوق العاده تند و زننده که اشکآور و خفه کننده است. گاز آمونیاک از هوا سبک تر بوده و به سهولت به مایع تبدیل میشود. آمونیاک درآب بسیار محلول بوده و در منفی ۷/۷۷ درجهٔ سانتیگراد منجمد و در منفی ۵/۳۳ درجهٔ سانتیگراد به جوش در میآید. وزن مخصوص محلول اشباع ...
بخش يکم معرفي روغن هاي روان کننده روغن هاي معدني روغنهاي معدني از نفت خام حاصل ميشند. نفت خام مخلوطي از هيدروکربنها ميباشد و محتويات غير هيدروکربني بر اساس نوع نفت خام متغير است.[1] متوسط ترکيب مولکولي نفت خام به شرح زير اس
در حدود 95درصد چربی موجود در بدن انسان و غذا از تری گلیسریدها تشکیل یافته است. تری گلسیریدها از اتصال گروه کربوکسل اسیدهای چرب با گلیسرول(نوعی الکل) به وجود می آید. اسیدهای چرب(FATTY ACID) از یک زنجیره هیدروکربن طویل و آبگریز و یک سر گروه کربوکسیل (-COOH) و آبدوست تشکیل یافته اند. بسته به موجود بودن و تعداد پیوندهای دوگانه (C=C) اسیدهای چرب به دو دسته اشباع و غیر اشباع تقسیم ...
مراحل توليد روغن مقدمه هيدروژناسيون در صنعت روغن و چربي خوراکي عبارتست از يک واکنش شيميايي که در آن هيدروژن به باندهاي مضاعف زنجيره اسيد چرب اضافه ميشود . هيدوژناسيون فرايندي است که شکل ، توزيع و يا تعداد پيوندهاي دوگانه را در
همه افراد بويژه زنان بايد درباره بيماري هاي قلبي آگاهي پيدا کنند. بيماري قلبي از مهمترين عوامل مرگ و مير بويژ در ميان زنان خانه دار است. مهمترين ريسک فاکتورها يا عوامل موثر در ايجاد بيماري هاي قلبي عبارتند از : چاقي ، نداشتن فعاليت بدني ، فشار خون
برندگان نوبل شيمي برندگان جوائز نوبل از 1901 تا سال 83.1991 سال اهداء شده در بعضي از يالها به علت جنگ جهاني توزيع آن مانند ساير جوايز نوبل امکان پذير نبوده است. اما به طور کلي 113 نفر موفق به دريافت جايزه شيمي شده اند زيرا بعضي از سالها جوايز بين
:اوتووالاش از آلمان بخاطر کمک وي به شيمي اورگانيک و صنعت شيميايي در زمينه ترکيبات آلي سيکليک. 1911: ماري کوري از فرانسه بخاطر کشف عناصرر راديوم و پولونيوم و مجزا کردن راديوم و مطالعه در ماهيت و ترکيبات اين عنصر فوق العاده. 1912: 1- ويکور گرينارد
? چکيده : در فرآيند پختن به روش سرخ کردن عميق چربيها و روغنها به عنوان محيط واسطه انتقال حرارت عمل کرده، حرارت را به ماده غذائي سردتر که در روغن غوطه ور است منتقل ميکنند. بعلاوه در هنگام سرخ کردن چربيها و روغنها با پروتئينها و کربوهيدراتهاي موجود
آشنايي با شرکت صنعتي فريمان ( سهامي عام ) : شرکت صنعتي فريمان ( سهامي عام ) يکي از بزرگترين و قديمي ترين واحدهاي توليد کننده روغن گياهي ، خوراکي ( هيدروژنه ، مايع ، قنادي و پختني ) در ايران است که در سال تاسيس گرديده است . محصول روغن نباتي اين شرکت
روغن نارگيل روغن نارگيل، نوعي چربي اشباع شده است که از ميوه درخت نارگيل به دست ميآيد. از اين روغن در تهيه? مواد آرايشي بهداشتي و همچنين در غذاها استفاده ميشود. اين روغن سرشار از لوريک اسيد (نوعي اسيد چرب با زنجيره متوسط) ميباشد. روغن نارگيله
MRI مخفف magnetic resonance imaging است که معني اون ميشه تشديد مغتاطيسي ...در MRI از امواج مغناطيسي و راديويي استفاده ميشود و نيازي به اشکار سازي وو استفاده از امواج ايکس نيست لذا خطرات جانبي به مراتب خيلي کمتري دارد. يک اسکنر MRI چگونه
ديود چگونه کار مي کند؟ اگر به يک پيوند PN ولتاژ با پلاريته موافق متصل کنيم جريان از اين پيوند عبور کرده و اگر ولتاژ را معکوس کنيم در مقابل عبور جريان از خود مقاومت نشان مي دهد. بايد اشاره کنيم که قصد نداريم تا به تفضيل وارد بحث فيزيک الکترونيک
مقدمه طي چند سال اخير تحقيقات فراواني بر اساس زيست شناسي سوخت و ساز اسيدهاي چرب صورت گرفته است که بر رابطه اي مشخص ميان توانايي يادگيري ، اختلالات توجه و رفتار ، با کمبود اسيدهاي چرب ضروري تاکيد مي کند . قديمي ترين اين تحقيقات در سال 1981 در مجله هي
اولین بار در سال 1970 اسیدهای چرب به نام امگا 3 معرفی شد در آن سال یک محقق دانمارکی دریافت که اسکیموهای گرینلند علیرغم مصرف چربی ها چربی خون پائین دارند و شیوع بیماریهای قلبی عروقی در آنها کم است. دو اسید چرب ضروری بدن امگا 3 و امگا 6 میباشند. اسید های چرب ضروری آن دسته از اسیدهای چرب میباشند که بدن قادر به تولید و سنتز آنها نیست و باید از طریق غذا تأمین گردند. امگا 3 و امگا 6 ...
-1- تاریخچه آنتیاکسیدانها احتمالاً خیلی پیش از آن که در تاریخ ثبت شوند برای نگهداری چربیها مورد استفاده قرار میگرفتند. در زمانهای پیش از تاریخ گیاهان علفی و ادویهجات نه تنها برای طعم بخشیدن به غذا بلکه به واسطه خواص ضدعفونی و حفاظتکنندگی خود به کار میرفتند. اولین بار برتولت (1797) و پس از آن داوی (1817) گزارش کردند که برخی ترکیبات معین موجب کندی عمل واکنشکنندههای ...
انواع دترجنت ها و کاربرد آنها مقدمه ای بر سورفکتانتها سورفکتانت: کلمه Surfactant مخفف عبارت، AgeNT، ACTive، SURFace می باشد. ملکول سورفکتانت شامل دو قسمت مجزای ساختمانی است، یک قسمت آبدوست (چربی گریز) و یک قسمت آبگریز (چربی دوست). قسمت آب گریز (چربی دوست) اکثر سورفکتانتها شامل یک زنجیر هیدروکربنی است که معمولاً طول متوسط آن از 12 تا 18 اتم کربن است و ممکن است شامل یک حلقه ...
صنایع مواد غذایی غذا و تغذیه ، بیشک مهمترین موضوع مورد بحث دنیای امروز را تشکیل میدهد. افزایش آگاهی و دانش مردم در مورد خصوصیات تغذیهای ترکیبهای مختلفی غذایی ، نیازمند این است که در مورد غذاهای خاص اطلاعات بیشتری مانند میزان هر یک از مواد معدنی و ویتامینها و مقدار مواد قندی و چربیها ارائه شود.امروزه بسیاری از روشهای مورد استفاده در تجزیه غذاها بر اساس سیستمی استوار است که ...
تغذيه وگوارش مقدمه همانطور که مي دانيد تغذيه: • مکانيزمي در بدن جانداران است که طي آن، جانداران غذا و مايعات را مصرف نموده و با استفاده از آنها، بدنشان به عملکرد طبيعي، رشد و بازسازي قسمت هاي فرسوده خود ادامه مي دهد. • مطالعه ارتباط غذا با س
مقدمه طبقه بندی اسیدهای چرب به طور کلی اسیدهای چرب را به 2 دسته تقسیم می کنند: 1-اسیدهای چرب اشباع (بدون پیوند دوگانه) 2-اسیدهای چرب غیر اشباع(دارای پیوند دوگانه) اسید چرب غیر اشباع (UFA) Unsaturuted fatly acids میزان این اسید چرب در حیوانات بیشتر از نباتات است. اسیدهای چرب اشباع یا زنجیره کوتاه و متوسط در چربی دیده می شوند. این نوع اسیدهای چرب به 3 دسته تقسیم می شوند که دو دسته ...
** سلامت قلب ** همه افراد بويژه زنان بايد درباره بيماري هاي قلبي آگاهي پيدا کنند. بيماري قلبي از مهمترين عوامل مرگ و مير بويژ در ميان زنان خانه دار است. مهمترين ريسک فاکتورها يا عوامل موثر در ايجاد بيماري هاي قلبي عبارتند از : چاقي ، نداشتن فعالي
همه افراد بویژه زنان باید درباره بیماری های قلبی آگاهی پیدا کنند. بیماری قلبی از مهمترین عوامل مرگ و میر بویژ در میان زنان خانه دار است. مهمترین ریسک فاکتورها یا عوامل موثر در ایجاد بیماری های قلبی عبارتند از : چاقی ، نداشتن فعالیت بدنی ، فشار خون بالا ، و دیابت. - اگر می خواهید قلبی سالم داشته باشید بیاموزید که غذای سالم بخورید. مصرف چربی های ترنس و روغن های هیدروژنه موجود ...
پیشگفتار : اقیانوس ها در جهان بیش از 70% سطح زمین را می پوشانند و دارای بیش از 200000 بی بهره و گونه های جلبکی هستند . این ارگانیسم ها در جوامع پیچیده و در ارتباط نزدیک با دیگر ارگانیسم ها زندگی می کنند . چه به صورت ارگانیسم های ماکرو ( مانند جلبک ، اسفنج ، نرم تنان پوشش دار و یا به صورت میکرو ( مانند باکتریهای غیررشته ای ، قارچ ها و آکتینوفایست ). بعضی از ارگانیسم ها مواد ...
مقدمه : روغنها :چربیها یکی ازعوامل تشکیل دهنده حیات حیوانی وگیاهی می باشند .دربدن حیوانات دریایی وخشکی مقداری چربی به عنوان ذخیره انرژی وجود دارد ودرهردانه وهسته گیاه مقدار چربی برای مرحله روئیدن روئیدن ذخیره شده است .بنابراین می توان گفت که درهمه موجودات زنده چربی وجود دارد ولی دراین گزارش مطالبی مورد بحث وبررسی قرار میگیرد که روغن وچربی را نه فقط ازاین حیث بلکه به عنوان یک ...
خوردگی در صنایع نفت و پتروشیمی خوردگی همیشه قسمتی اجتناب ناپذیر در تصفیه نفت و عملیات پتروشیمی بوده است. هر چند قسمت عمده ای از این مشکلات به عوامل دیگری نسبت داده می شوند که یک تعداد بیشماری از آنها به جنبه های مختلف خوردگی بستگی دارد. در واقع مشکلات خوردگی هزینه های عملیاتی و نگهداری نفت را بالا می برد. وقفه های برنامه ریزی شده به منظور تعمیر خرابی های خوردگی موجود در لوله کشی ...
روغنها :چربيها يکي ازعوامل تشکيل دهنده حيات حيواني وگياهي مي باشند .دربدن حيوانات دريايي وخشکي مقداري چربي به عنوان ذخيره انرژي وجود دارد ودرهردانه وهسته گياه مقدار چربي براي مرحله روئيدن روئيدن ذخيره شده است .بنابراين مي توان گفت که درهمه موجودات ز
وضعيت قرار گرفتن در زنجيره کربني يا شرايط محيطي ملکول تري گليسريد ممکن است با سرعت هاي مختلف هيدروژنه يا ايزومريزه شود. براي مثال وقتي روغن سويا به صورت غير کامل و بخشي هيدروژنه مي شود حداقل سي استر مختلف لينولنيک، لينولئيک و اولئيک توليد مي شود که
تاريخچه سيزيم ( واژه لاتين caesius به معني آبي آسماني) در سال 1860 بوسيله Robert Bunsen و Gustav Kirchhoff در آب معدني Durkheim وبصورت طيف نمايي کشف شد.هويت آن بر اساس خط آبي درخشان در طيف آن بود و اولين عنصري است که بوسيله تحليل طيف کشف گرديد.اولي
شيرين کننده ها به دو دسته طبيعي و مصنوعي تقسيم مي شوند. شيرين کننده هاي طبيعي: عموماً جزء گروه کربوهيدرات ها مي باشند و از کربن ، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده اند و عبارتند از: منوساکاريدها مانند گلوکز ، فروکتوز و گالاکتوز؛ دي ساکاريدها مان
تصحیح شیوه زندگی برای پیشگیری از بیماری های قلبی - مهمترین مؤلفهها در مداخلات تغییر شیوه زندگی1 برای افراد مبتلا به بیماری قلبی چیست؟ • مدیریت کنترل وزن و رژیم غذایی • ورزش • قطع مصرف سیگار • مدیریت استرس • حمایت گروهی - آیا تغییر شیوه زندگی واقعاً میتواند مؤثر باشد؟ جواب این پرسش مثبت است. پژوهشهای متعدد در این زمینه نشان دادهاند یک برنامه جامع و فراگیر، شامل ترکیبی از ...
ژنتیک مولکولی (رمز ژنتیکی، فرآیند ترجمه و کنترل تظاهر ژن) رمز ژنتیکی عبارت است از تعداد، نوع و ترتیب نوکلئوتیدها در mRNA که طی فرآیند ترجمه ترتیب قرار گرفتن زیر واحدهای سازنده پروتئین یعنی اسید آمینه ها را در زنجیره پلی پپتید تعیین می کند. قبل از بررسی چگونگی ساخته شدن پروتئین ها لازم است اصول اساسی در ساختمان پروتئین یادآوری گردد. 1 ساختمان پروتئین ها ابتدا لازم است تفاوت بین ...