دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی و دانش آموزی در مورد پروتئین های گیاهی

تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع پروتئین های گیاهی در سایت یافت گردید:

صدها سال است که منابع پروتئني در توليد مواد طعم دهنده غذايي هيدروليزشده استفاده شده است . طعم هاي خوشمزه از هيدروليزپروتئينها سالانه در حدود صدها و ميليونها کيلوگرم در جهان عرضه مي شود . استفاده از اين پروتئينهاي هيدروليزشده بعنوان غذا يا اجزاء ترک

خلاصه: دیواره سلولی، سلول های گیاهی در حال رشد تشکیل شبکه ای سلولزی از میکروفیبریلها واقع در ماتریکس پلی ساکاریدی و پروتئینی را می دهد. دیواره های سلولی به سلول گیاهی ثبات شکل می دهند ولی در برابر رشد سلولی انعطاف پذیری خاصی از خود نشان می دهند.Exapasin نوعی پروتئین سلولی است که باعث سست شدن دیواره و رشد بهتر سلول می شود. رشد سلولی از مهمترین عوامل تعیین میزان طول گیاه می باشد. ...

ديواره سلولي، سلولهاي گياهي در حال رشد تشکيل شبکه اي سلولزي از ميکروفيبريلها واقع در ماتريکس پلي ساکاريدي و پروتئيني را مي دهد. ديواره هاي سلولي به سلول گياهي ثبات شکل مي دهند ولي در برابر رشد سلولي انعطاف پذيري خاصي از خود نشان مي دهند.Exapasin نوع

مقدمه و خلاصه موضوع در گونه های گیاهی هزاران ژن مقاومت (R) در برابر عوامل بیماری ویروسی ، باکتریایی ، قارچی و نماتدی وجود دارد . ظهور مقاومت در بر هم کنش میزبان و عامل بیماری مستلزم بیان ژن مقاومت (R) در میزبان و ژن غیربیماریزا (Avr) در عامل بیماری می باشد . باور بر اینست که ژنهای مقاومت گیاه را قادر می سازند که ژنهای غیر بیماریزا را شناسایی کرده ، فرآیند انتقال پیام را آغاز ...

درک این مطلب که گیاهان چگونه رشد می کنند نه تنها برای دست اندرکاران علوم گیاهی بلکه برای عموم بیولژیست ها قابل اهمیت و توجه است. واژه هورمن (Hormone) ریشه یونانی دارد این کلمه به معنی محرک است که نخستین بار در مبحث فیزیولوژی جانوری به کار برده شد. هنگامی که مشخص شد در گیاهان نیز مواد محرک رشد وجود دارند واژه هورمون تحت عنوان هورمونهای گیاهی (Phytohormone) به کار گرفته شد ...

چکيده تحقيق حاضر جهت بررسي اثر استفاده از گوانيدينو استات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر روي 180 قطعه جوجه گوشتي نر سويه ي راس 308 در غالب طرح بلوک کامل تصادفي با 3 تيمار و4 تکرار انجام شد.تيمارها شامل ،1-جيره ي بر مبناي پروتئين گياهي 2-

بخش یک خواص داروهای گیاهی در درمان امراض "درمان بیماریها مربوط به جریان خون" جریان خون نقش مهمی دربدن انسان دارد به این دلیل که خون اکسیژن و غذا را به تمام قسمت های بدن می رساند و همچنین سموم را از داخل بدن انسان دفع می کند واز بدن در مقابل بیماری حفاظت می کند. سبزیجات و گیاهان درتنظیم جریان خون نقش مهمی را ایفا می کند گیاهانی مانند کلروفیل,سبزیجات,آهن مورد نیازخون را فراهم می ...

مقدمه عوامل بیرونی و درونی در رشد گیاهان موثرند از مهمترین عوامل درونی ، هورمونها و از مهمترین عوامل بیرونی نور و دما را می‌توان نام برد. هورمونها عهده‌دار تنظیم و هماهنگی فرآیندهایی هستند که در نقاط مختلف پیکر گیاهان صورت می‌گیرند. این مواد از ترکیبات آلی هستند که در بافتهای ویژه‌ای ساخته می‌شوند و مستقیما از یاخته‌ای به یاخته دیگر و یا از طریق آوندها در سراسر گیاه انتقال ...

اگر از آن دسته افرادي هستيد که هر رژيمي را - از خوردن گريپ فروت گرفته تا حذف کربوهيدراتها - لااقل يک مرتبه امتحان کرده ايد، با تعدادي از باورهاي غلط در مورد تغذيه نيز آشنا شده يا آنها را آزموده ايد و يا اگر جزو تازه واردين به عالم رژيم و تغذيه صحيح

کلمه «پروتئين» به معناي اوليه يا اولين، مي باشد. اين نامگذاري اولين بار در سال 1217 (1838 ميلادي) توسط مولدر، شيمي دان هلندي، به کار برده شد. اين دانشمند معتقد بود که پروتئين عامل اصلي و اوليه زندگي است و بدون آن زندگي غير ممکن است، در صورتي که در ح

تغذیه : تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تکامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید . علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است . مواد غذائی به 6 دسته اصلی کربوهیدرات ها ، پروتین ها و لپیدها ، ویتامینها مواد معدنی و آب تقسیم می شود و سه دسته اول انرژی زا هستند و سه دسته دوم غیر انرژی زا ، انرژی یک غذا با واحد کیلو کالری ( ...

تاثیر کودهای بیولوژیک نقش عناصر غذایی در رشد و کیفیت گیاهان زینتی تاریخچه کودهای بیولوژیک (کود های میکروبی) در دهه گذشته به دلیل مصرف کود های شیمیایی اثرات زیست محیطی متعددی از جمله انواع آلودگی‌های آب و خاک و مشکلاتی در خصوص سلامتی انسان و دیگر موجودات زنده به وجود آمد. سیاست کشاورزی پایدار و توسعه پایدار کشاورزی، متخصصین را بر آن داشت که هر چه بیشتر از موجودات زنده خاک در جهت ...

مقدمه سلول واحد ساختاری مشترک در تمام موجودات زنده است. سلول عنصری مستقل ، کوچک و دارای اندازه میکروسکوپی است. محتویات سلولی مجموعه‌ای از اجزا با ساختاری بسیار پیچیده و ترکیبات خاص است. تمام ظواهر و پدیده‌های حیاتی و واکنشهای موجود ، ناشی از فعالیت محتویات پروتوپلاست درون سلولی است. سلولهای گیاهی نسبت به سلولهای جانوری دارای اشکال متنوعتری هستند. سلول‌های گیاهی دارای اشکال چند ...

وجودگرما و هوای مرطوب در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری محدودیت های عمده ای در امر کشت و پرورش بسیاری از قارچ های خوراکی متداول، مانند قارچ دکمه ای Agaricus bisporus و شی تا که Lentinula ایجاد می کند. قارچ چینی با رشد برروی کاه برنج، قارچی مناسب برای مناطق گرمسیری بوده و در این مناطق از اهمیت زیادی برخوردار است. کشت و پرورش قارچ های صدفی، نسبت به سایر قارچهای خوراکی، بسیار ارزان و ...

درست غذا خوردن اگر عزم آن دارید که درست غذا بخورید ، باید آماده آن باشید که تا حدی ابتکار عمل را به دست گیرید و نسبت به آنچه می خورید احساس مسئولیت کنید . اگر کارهای ذیل را انجام دهید لطف بزرگی به والدین خود می کنید و نیز یاد می گیرید چگونه از خودتان مراقبت کنید : * یکی از کارهایتان را این قرار دهید که تا می توانید در مورد برنامه ریزی غذاهای خانواده و آشپزی مطلب بیاموزید . * در ...

آوندهای چوبی و آبکش بافت آوند چوبی بافت آوند چوبی یا گزیلم علاوه بر عناصر هدایت کننده دارای عناصر ضمیمه مثل پارانشیم و فیبر می‌باشد. عناصر هدایت کننده بافت گزیلم عبارتند از تراکئیدها و وسلها. تراکئیدها عامل هدایت کننده شیره خام در همه گیاهان است در حالی که وسلها فقط در گزیلم گیاهان نهاندانه تشکیل می‌شود. دید کلی در اکثر گیاهان آوند چوبی طولانی‌ترین بخش مسیر انتقال آب محسوب ...

آنزیم چیست؟ خصوصیات آنزیمها عبارتند از : -از جنس پروتئین هستند، - به عنوان کاتالیست عمل می کنند، - به صورت طبیعی یافت می شوند، و بسیار اختصاصی عمل می کنند. آنزیمها پروتئینهایی با ساختمان مولکولی سه بعدی بسیار پیچیده اند که تحت شرایط واکنشی خاصی ( از نظر درجه حرارت ،PH و رطوبت) و فقط روی سوبستراهای اختصاصی خود عمل می کنند. این مواد کاتالیستهای طبیعی کارآمدی هستند که درتمامی ...

موجود در دوره تخمیر شده و حاصل تخمیر اسیدهای چرب کوتاه زنجیره شامل اسید استیک، پروپیونیک و بوتیویک می باشد. استیک و پروپیونیک سریع جذب می شوند و به کبد می روند و با مکانیسم ناشناخته ای باعث کاهش خون می شود. بوتیریک توسط سلول های روده بعنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار می گیرد. در صورت عدم وجود گلوکز و گیوآمیز استفاده می شود در صورتی که از اسیدبرتیریک استفاده کنند هم باعث حفظ ...

دراینزمینها باید با روشهای گوناگون خاک را حفاظت کرد. یکی از این روشها زهکشی میباشد که به رشح آن می پردازیم. منظور از رهکشی حفظ رطوبت خاک تا حد تعادل و هدایت آبهای اضافه بر احتیاج بوته چای به خارج از محوطه باغ است. معمولاً بعد از باریدن باران سیل آسا، رهکشی موجود نقش مهمی را در خارج کردن آبهای اضافی بازی می کند. به وسیله زهکشی می توان سطح آبهای زیرزمینی را تا سانتیمتر از سطح خاک ...

بسمه‏تعالي پيشگفتار استاندارد ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراک دام و طيور که بوسيله کميسيون فني خوراک دام و طيور تهيه و تدوين شده و در هفتاد و هشتمين کميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي کشاورزي و غذائي مورخ 67/12/21 مورد تائيد قرار گرفته ,

نقش پروتئین ها در رژیم غذایی یادآوری ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها متابولیسم اسید های آمینه مقدار مورد نیاز پروتئین برای یک ورزشکار منابع غذایی پروتئین ها جایگزینی مواد غذایی پروتئینی: جایگزین های (معادلین) موادغذایی لبنی: ارزش مقایسه ای پروتئین های حیوانی و گیاهی: نسبت پروتئین های حیوانی به گیاهی: نقش پروتئین ها در کار عضلانی: نقش پروتئین ها در رژیم غذایی پروتئین ها مواد ...

بخش اول : گوشت گوشت ماده پروتئيني و با ارزشي است که از عضلات حيوانات اسکلت دار تهيه و توليد مي‌شود و يکي از اصلي ترين و مهم ترين منابع تأمين کننده پروتئين با منشأ حيواني در غذاي روزانه بشر است. غدد و ساير اندام‌هاي دام مانند زبان، کبد، مغز و ... نيز

محيط هاي کشت : امروزه محيط هاي کشت آماده بصورت پودر يا قرص در بازار موجود بوده و براي صرفه جويي در وقت با حل نمودن آنها در آب ، محيط غذايي آماده مصرف خواهد بود و بهترين محيط هاي کشت به قرار زيرند : 1)Potato Dextrose Agar ( سيب زميني،اکستروز،آگار

بيماري هاي درختان زيتون (?) نماتدهاي زيتون : Olive Nematodes نماتدهاي مختلفي به ريشه زيتون حمله مي کنند، مانند نماتد مولد غده ( Root Not Nematod ) شامل گونه هاي مختلفي از جنس Meloidogyne ، نماتد مرکبات ( Tylenchulus semipenetrans)، نماتدهاي مولد

دانه‌هاي روغني، به منظور استخراج روغن از دانه آن‌ها پرورش مي‌يابند؛ ولي به‌عنوان منبع باارزش پروتئين نيز مطرح هستند و بقاياي محصول بعد از روغن‌کشي بدين منظور بکار مي‌رود. هم روغن و هم کنجاله به‌همان اندازه اهميت داشته و احتياج به‌تجزيه‌هاي ويژه دارن

ترکيبات شيميايي خواص داروئي طرز استفاده مضرات کليات گياه شناسي ذرت که بفارسي بلال نيز ناميده مي شود گياهي است يکساله و يک پايه داراي ساقه اي راست که ارتفاع آن تا چهارمتر مي رسد. ذرت گياه بومي آمريکاي مرکزي و مکزيک است و از آنجا به نقاط

1- تغذيه نياز اصلي انسان است اما اين نياز در طول زندگي در طي رشد و تکامل وتغيير در وضعيت سلامتي تغيير مي نمايد . علم تغذيه شامل مطالعه مواد مغذي و چگونگي دريافت آنها توسط بدن است . مواد غذائي به 6 دسته اصلي کربوهيدرات ها ، پروتين ها و لپيدها ، ويت

علم مطالعه و شناسايي قارچها را قارچ شناسي يا Mycology مي نامند. پايه گذار علم قارچ شناسي، ميشلي Micheli است. قارچ ها موجوداتي يوکاريوت مي باشند که در سلسله اي مجزا به نام Fungi قرار داشته و مهمترين عوامل بيماريزا در گياهان مي‌باشند. سابقاً قارچها در

بنام خداوند بخشنده مهربان «و یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه» با حمد و سپس فراوان از خداوند متعال که بدون یاری او نفسی را نتوانیم و امید آن دارم که لحظه‌ای مرا به خود واگذارد و با صلوات بر حضرت محمد (ص) و خاندان ایشان، که همواره دانش و خرد را برترین زینت و میت معرفی نموده‌اند، مجموعه حاضر راکه حال چندین سال سابقه کار، تحقیق و تدریس در زمینه علوم و صنایع گوشت می‌باشد، به صورت ...

به منظور بررسی اثرات مصرف کود های حاوی آهن ،منگنز،روی ومس وهمچنین تعیین حد بحرانی این عناصر درخاک های شدیداٌ آهکی طی سالهای 1375 تا 1378 چهار تحقیق گلخانه،هرتحقیق بر روی تعدادی از خاکهای مزارع گندم کاری منطقه زیر سددرود زن ،واقع در50 کیلومتری غرب شیراز انجام گرفت . خاکهای مورد مطالعه دارای کربنات کلسیم معادل 31 تا 49 در صد بودند و دامنه تغییرات عناصر عصاره گیری شده با روشDTPA در ...

تغذیه : تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تکامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید . علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است . مواد غذائی به 6 دسته اصلی کربوهیدرات ها ، پروتین ها و لپیدها ، ویتامینها مواد معدنی و آب تقسیم می شود و سه دسته اول انرژی زا هستند و سه دسته دوم غیر انرژی زا ، انرژی یک غذا با واحد کیلو کالری ( ...

به منظور بررسی اثرات مصرف کودهای حاوی آهن ،منگنز،روی ومس وهمچنین تعیین حد بحرانی این عناصر درخاک های شدیداٌ آهکی طی سالهای 1375 تا 1378 چهار تحقیق گلخانه،هرتحقیق بر روی تعدادی از خاکهای مزارع گندم کاری منطقه زیر سددرود زن ،واقع در50 کیلومتری غرب شیراز انجام گرفت . خاکهای مورد مطالعه دارای کربنات کلسیم معادل 31 تا 49 در صد بودند و دامنه تغییرات عناصر عصاره گیری شده با روشDTPA در ...

افزودنیهای غذایی افزودنیهای غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق می شود که بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. مواد افزودنی غیر عمد به نوبه خود می توانند ناشی از انجام یک فرایند باشد به عنوان مثال هنگامی که از حلال ...

) استانداردهای غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO ...

نقش پروتئين ها در رژيم غذايي پروتئين ها مواد مغذي اصلي هر سلول زنده هستند. در ساختمان آنها نه تنها کربن هيدروژن و اکسيژن وجود دارد، بلکه ازت و گاهي گوگرد نيز موجود مي باشد. پروتئينها مسئول انجام اعمال گوناگوني هستند. نقش آنها از تشکيل ما

مقدمه برای تحمل و زنده ماندن، گیاهانی که در نواحی معتدلِ زمین زندگی می‌کنند تغییرات سازش را در اواسط تابستان انجام می‌دهند. آشکارترین تغییرات از نوع ریخت شناسی است و شامل کاهش کل اندام‌های هوایی و تشکیل اندام‌های خاصی مثل غنچه‌ها و پاجوش‌ها می‌باشد. با این حال تغییرات پایدارتر در سایر بخش‌های گیاه رخ می‌دهد. که امکان رفتن به حالت مقاوم به سرما را پیدا می‌کنند. این تحصیل مقاومت ...

تکنیکهای فنی ژنتیکی بعد از شناسایی کامل DNA از سال 1953 آغاز شد بعد با کشف حکم مرکزی در سال 1958 توسط فرانسیس کریک اتفاق اتفاد. ژنتیک وارد مسیری تازه شد که هدف آن درک پنج الگوی رفتاری سلولی رشد تقسیم تمایز، حرکت و میانکش است. میزان پیشرفت در این زمینه باعث بهت و حیرت و حتی خوش بین ترین دانشمندان باشد بطور روزانه کشفیات بدست آمده از آزمایشگاههای تحقیقاتی خبر از شناسایی ژن های ...

تکنیکهای فنی ژنتیکی بعد از شناسایی کامل DNA از سال 1953 آغاز شد بعد با کشف حکم مرکزی در سال 1958 توسط فرانسیس کریک اتفاق اتفاد. ژنتیک وارد مسیری تازه شد که هدف آن درک پنج الگوی رفتاری سلولی رشد تقسیم تمایز، حرکت و میانکش است. میزان پیشرفت در این زمینه باعث بهت و حیرت و حتی خوپش بین ترین دانشمندان باشد بطور روزانه کشفیات بدست آمده از آزمایشگاههای تحقیقاتی خبر از شناسایی ژن های ...

پیشگفتار: آینده هر مجموعه پرورش گاو شیری بستگی به موفقیت در امر پرورش گوساله های شیری دارد. سالانه 20 تا 33 درصد از گاوهای شیری به علل مختلف از گله حذف می شوند. بنابراین برای ثابت نگه داشتن تولید شیر و یا افزایش آن، سالانه به همان تعداد گاوی که از گله حذف می شود، تلیسه مورد نیاز است. عدم نیاز به موقع یک گاو از گله خسارت اقتصادی زیادی به بار خواهد آورد. یکی از دلایل بسیار مهم ...

مقدمه پدیده القاء مقاومت در گیاهان از طریق پاتوژن ها اولین باردر سال 1901 توسط ری و بواری شناخته و در دهه 1960 شواهد متقاعد کننده ای پیرامون این موضوع با بررسی القا مقاومت توسط ویروس TMV درگیاه توتون ارایه شد. امروزه این تحقیقات طیف گسترده تری یافته است. القاء مقاومت به مفهوم بیشتر شدن مقاومت گیاهانی است که در حالت عادی حساس به بیماری هستند، بدون اینکه ساختار ژنتیکی این گیاهان ...

پروتئین ها مهم ترین نقش پروتئین ها در در بدن، رشد و ترمیم بافت های بدن است. بسیاری از مردم بر این عقیده هستند که ورزشکاران به مقدار زیادی پروتئین نیاز دارند و رژیم آنها باید از مقدار پروتئین بالایی برخوردار باشد، تا ماهیچه های آنها رشد کنند. اما محققان بارها و بارها در آزمایشات و تحقیقات خود، چنین نظریه ای را غلط بر شمرده اند و این موضوع که رژیم پروتئین باعث رشد و افزایش ماهیچه ...

پروتئین پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکول‌های زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شده‌اند. پروتئین‌ها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می‌شوند. چون ترتیب‌های نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینه‌ها در تولید پروتئین‌ها وجود دارد، از این رو انواع بی شماری از پروتئین‌ها نیز می‌توانند وجود داشته باشند. پروتئین‌ها در بخشی درون سلول ...

تاريخچه کشت و استفاده از قارچهاي خوراکي در ايران و جهان با توجه به اسناد ومدارکي که در دسترس است تاريخ مصرف قارچهاي خوراکي به عنوان غذا و دارو ‏به‏ زماني بسيار دور برمي‏گردد بطوري که حتي انسانهاي نخستين از خواص ويژه قارچها اطلاع داشتند و گاهي به ع

تغذيه : 1- تغذيه نياز اصلي انسان است اما اين نياز در طول زندگي در طي رشد و تکامل وتغيير در وضعيت سلامتي تغيير مي نمايد . علم تغذيه شامل مطالعه مواد مغذي و چگونگي دريافت آنها توسط بدن است . مواد غذائي به 6 دسته اصلي کربوهيدرات ها ، پروتين ها و لپيدها

طبقه بندی غذا های اصلی انسان در قرآن فلینظر الانسان الی طعامه انا صببنا الماء صبا * ثم شققنا الارض شقا * فأنبتنا فیها حبا * و عنبا و قضبا * و زیتونا و نخلا * و حدائق غلبا * و فاکهه و ابا * متاعا لکم و لانعامکم. ( عبس 24 32) پس انسان باید به خوراک خود بنگرد * که ما آب را به صورت بارشی فرو ریختیم * آنگاه زمین را شکافتیم * و در آن، دانه رویانیدیم * و انگور و سبزی * و زیتون و درخت ...

بیشتر متخصصین تغذیه معتقدند که غذا بهترین منبع مواد مغذی است.در صورتی که غذاهای متنوعی از غلات،سبزیجات،میوه جات،لبنیات و گوشت مصرف کنید،به قرص های ویتامین و مواد معدنی نیاز پیدا نمی کنید.با این وجود در صورتی که نوعی بیماری یا نیازهای تغذیه ای خاصی دارید که با منابع معمول غذایی قابل رفع نیست یا اینکه اصولاً از یک نوع مواد غذایی خاص استفاده نمی کنید(مثلاً از شیر تا سایر محصولات ...

انسانهایی که با کارهای سنگین درگیر نیستند . روزانه به مواد غذایی اساسی و ضروری ذیل نیاز دارند : 10 گرم پروتئین ، 90 گرم چربی و 500 گرم هیدراتهای کربن ، بنابراین ، هیدراتهای کربن ، قسمت اعظم (بیش از 70% ) غذای انسان را تشکیل می دهند . ارزش حرارتی یک گرم پروتئین 8/4 کیلو کالری ( احتراق ناقص در بدن تا تشکل اوره ) و ارزش حرارتی یک گرم چربی 3/9 کیلو کالری و بالاخره ارزش حرارتی یک گرم ...

پرورش قارچ خوراکي امروزه اهميت زيادي کسب کرده و پيشرفت قابل توجهي نموده است . نظر بسياري از دانشمندان ومحققين به اين گياه شگفت انگيز ، که فقط از بقاياي گياهي کم ارزش از نظر اقتصادي مثل کاه ، گندم ، کاه جو ، کاه برنج و امثالهم پرورش مي يابد جلب شده ا

تاريخچه‌ بيوتکنولوزي بيوتکنولوژي‌ ريشه‌ در تاريخ‌ دارد و تکوين‌ آن‌ از سال هاي‌ بسيار دور آغاز شده‌ تابحال‌ ادامه‌ يافته‌ است‌. در تقسيم‌بندي‌ زماني‌ مي‌توان‌ سه‌دوره‌ براي‌ تکامل‌ بيوتکنولوژي‌ قائل‌ شد. 1) دوره ‌ تاريخي‌ که‌ بشر با ا

نفخ یکی از بیماریهای گوارشی تغذیه ای است .وجود برخی بیماریهای دستگاه گوارش و یا مصرف گونه های خاصی از گیاهان می تواند باعث بروز نفخ گردد .در بررسی انجام شده در آمریکا نفخ جزء چهارمین عامل ایجاد کننده مرگ ناگهانی معرفی شده است.در مطالعه ای روی 350 هزار راس گاو پرواری در ایلات کاترانس آمریکا میزان تلفات ناشی از نفخ حدود 1/0درصد بوده است .گوساله ها بره های شیر خوار اسب و گوسفندگاو ...

نقش پروتئين ها در طيور نقش پروتئينها در جيره طيور سر فصلها پروتئينها (Proteins) 1- پروتئينها و اسيد آمينه 2- طبقه بندي پروتئينها : پروتئينهاي کروي ، پروتئينهاي ريشه اي ، پروتئينهاي مرکب 3- تقسيم بندي پروتئينها

رژیم غذایی و مراقبت تغذیه ایی امری بسیار ضروری مهم است که باید به آن توجه شود تا : 1 . سلامت بدن حفظ شود. 2. بیماریهای که در اثر سوء تغذیه بوجود می آید پیشگیری شود. 3. قدرت روحی و جسمی حفظ شود. تحقیقات نشان داده است افرادی که از عمر طولانی تری بر خوردارند دارای خصوصیات زیر هستند: هر روز بطور مرتب صبحانه می خورند. در هر وعده حجم غذای کمی مصرف می کنند. همواره وزن ثابتی دارند. میوه ...

تصحیح شیوه زندگی برای پیشگیری از بیماری های قلبی - مهم‌ترین مؤلفه‌ها در مداخلات تغییر شیوه زندگی1 برای افراد مبتلا به بیماری قلبی چیست؟ • مدیریت کنترل وزن و رژیم غذایی • ورزش • قطع مصرف سیگار • مدیریت استرس • حمایت گروهی - آیا تغییر شیوه زندگی واقعاً می‌تواند مؤثر باشد؟ جواب این پرسش مثبت است. پژوهش‌های متعدد در این زمینه نشان داده‌اند یک برنامه جامع و فراگیر، شامل ترکیبی از ...

پروتئين ها مواد مغذي اصلي هر سلول زنده هستند. در ساختمان آنها نه تنها کربن، هيدروژن و اکسيژن وجود دارد، بلکه ازت و گاهي گوگرد نيز موجود مي باشد. پروتئينها مسئول انجام اعمال گوناگوني هستند. نقش آنها از تشکيل ماده انقباضي عضلات گرفته تا ساختن بعض

پايگاه اطلاع رساني پزشکان ايران در طول تاريخ بسياري از داروهاي گياهي و صنعتي براي افزايش توانايي جسمي و ورزشي مورد استفاده قرار گرفته اند و هر کدام پس از مدتي بخاطر عوارض جانبي مختلف کنار گذاشته اند و هنوز اکسير موثر و بي خطري پيدا نشده است.

1 منابع ژنتیکی یا ژرم پلاسم گیاهی : منبع ژنتیکی در مفهوم عام عبارتست ازتنوع ژنتیکی در هر موجود بیولوژیکی و در دنیای گیاهی عبارتست از تنوع ژنتیکی موجود در گیاهان زراعی اهلی و گونه های وحشی وابسته به آنها . انواع منابع تنوع ژنتیکی عبارتند از گونه های وحشی ، واریته‌های بومی ، اشکال ابتدائی گیاهان زراعی در مراکز تنوع اولیه آنها ، گیاهان مهاجرت کرده به مراکز ثانویه که ممکن است تنوع ...

جیره غذایی انسان می‌باشند که از لحاظ ارزش غذایی از کلسیم، فسفر، ویتامین‌های مورد نیاز و پروتئین، غنی هستند. پروتئین موجود در شیر و فرآورده‌های آن در مقایسه با منابع دیگر پروتئین‌های حیوانی و گیاهی ارزان‌تر و از ارزش بیولوژیکی بالایی برخوردار هستند. در کشورهای صنعتی افزایش تولید شیر و توسعه صنایع تبدیلی، تأثیر به‌سزایی در میزان مصرف شیر و فرآورده‌های آن داشته، به طوری که مصرف ...

تغذيه گاوهاي پرواري با محتويات بستر طيور گوشتي گاوها و ساير نشخوارکنندگان، حاوي دستگاه گوارش بي نظيري هستند که امکان استفاده از ضايعات و ساير محصولات جانبي را به عنوان منبعي براي جيره غذائي آنها ، مهيا مي کند. تغذيه گاوها عمدتاً بر مبناي استفا

شرايط پروژه احداث بزرگترين کشت و صنعت مدرن هيدروپونيک وآئروپونيک در استان قم. در تاريخ 20/10/1385 مجوز تأسيس شرکت کشت و صنعت طلاي سبز قم از سازمان ثبت شرکتهاي ايران دريافت شده است. 2. صد درصد سهام اين شرکت کشاورزي متعلق به بخش خصوصي (جانبازان، بسي

اين نوشته براي افراد عادي، ورزشکاران و مربيان است. بنابراين در نظر ندارد تا به بررسي روشهاي پيچيده علمي موضوع بپردازد. ليکن شناخت اوليه از اين علم به منظور درک کلي تغذيهدرماني، ميتواند در عملکرد و فعاليت بدني مثبت فرد مؤثر باشد. علومي که مورد بحث

1- مقدمه آب که به مصداق و جعلنا من الماء کل شئي حي گهواره حيات مي باشد ، با توجه به اين که وظيفه اصلي رساندن مواد غذائي به تمام سلول هاي بدن و دفع سموم از آنها به عهده آب واگذار گرديده و هر انسان بالغ 57 تا 66 درصد وزن بدنش را اب تشکيل داده و قسمت

خارجیترین بخش زنده یاخته ، غشای پلاسمایی می باشد که حدود 8 میلیونیم میلیمتر ضخامت دارد . برای این که متوجه شوید چقدر این رقم کوچک است 12500 عدد از این غشا با هم به اندازه ضخامت یک برگ کاغذ معمولی می شوند . بنابراین ساختمان غشا خیلی ظریف است و برای تنظیم و ورود و خروج مواد به درون و بیرون یاخته بوده و همچنین در تولید و نظم سلولز برای دیواره یاخته نقش بسیار اساسی دارد . شواهد به ...

يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K به‌کار مي‌رود. به‌عنوان مغذي و منبع نمک‌هاي معدني کلسيم، فسفر و آهن مي‌باشد. ? يونجه Medicago sativa (L.(Papilionaceae Cultivated medick, Alfa Alfa ريخت‌شناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گ

کلیات سیلو: سیلو کردن عملی است که به وسیله آن برخی از غذاهای دام در محلی محفوظ و حتی المقدور بدون هوا تحت تخمیر قرار گرفته و نگهداری می شود. این محل ها سیلو نامیده می شود. (سیلو کلمه ای است اسپانیائی و به معنی انبار و یا زیر زمین می باشد) و مواد سیلو شده را غذای تخمیر شده، غذای ترش و یا سیلو می نامند. ارزش غذائی علوفه سیلو شده نسبتاً خوب و اتلاف غذائی آن نسبت به سایر روش های ...

میدانیم که یکی از دروس مهم در دوره تحصیلی به خصوص در شاخه فنی و حرفه ای درس پروژه و کاآفرینی است.که همکنون این درس یکی از دروس اساسی و مورد نیاز تمامی رشته ها میباشد. که دانشجو با توجه به تلاش و کوشش و خلاقیت که دارد و با توجه به اینکه اطلاعات درس خود را در زمان تحصیل کسب کرده است باید برروی طرح مورد نظر خود پیاده کند و تمامی مراحل یک طرح توجیهی را بپیماید. که به نظرمان واقعا ...

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ ...

هر ماده لیفی شکل را نمی توان بعنوان لیف نساجی استفاده کرد،لیف نساجی دارای خصوصیاتی است که در زیر آنها را بررسی می کنیم: 1- نسبت طول به قطر:این نسبت باید بیشتر از 100 از نظر تئوری و از نظر عملی باید بیشتر از 1000باشد. بعنوان مثال : پنبه بالای 1400 و پشم 3000 و کتان ظریف 1250وچتایی 170 2- شکل سطح مقطع الیاف:به طور کلی سطح مقطع پهن سبب افزایش شفافیت و قدرت پوشاندگی الیاف می شود. ...

مقدمه نخود فرنگي (Pisum satium) گياهي است يکساله داراي ساقه نازک و رونده که بلندي بوته آن به حدود 30 سانتيمتر مي رسد . ساقه اين گياه پوشيده از تارهاي غده اي است . برگهاي آن مرکب از 13 تا 17 برگچه کوچک و دندانه دار مي باشد . گلهاي آن سفيد رنگ مايل

دید کلی تا اواخر قرن 19 اصطلاح ویروسهای پالایه‌پذیر برای مشخص کردن عوامل عفونی که از صافیهای عبور دهنده باکتریها ، قارچها و پروتوزوئرها می‌گذرند، اطلاق می‌شد. چند سال بعد اصطلاح پالایه‌پذیر حذف شد و کلمه ویروس به معنی سم اختصاصا به عوامل عفونی پالایه‌پذیر غیر قابل رویت با میکروسکوپ نوری اطلاق گردید. طی دهه اول قرن 20 اغلب دانشمندان عقیده داشتند که ویروسها عوامل عفونی مشخصی هستند ...

مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچ‌ها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمین غذا استفاده کرده است. قارچ‌ها که بیشتر در مناطق جنگلی به صورت خودرو رشد می‌کنند به علت بالا بودن پروتئین به‌عنوان پروتئین جنگل معروف شده‌اند. زمین‌هایی که دارای خاک غنی از مواد آلی هستند مکان مناسب برای رویش قارچ‌ها می‌باشند. استفاده از قارچ‌ها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا این که ...

تعريف: عدم وجود سيکل هاي قاعدگي. آمنوره اوليه: عدم وجود سيکل هاي قاعدگي تا سن 16سالگي آمنوره ثانويه: قطع سيکل هاي قاعدگي در خانمي که قبلا سيکلهاي قاعدگي نرمال داسته است. علل آمنوره: -هيپو تالاموسي -هيپونيزي

بیماری دیابت از نارسایی‌های مهم غدد داخلی است که حدود 100 میلیون نفر از مردم دنیا مبتلا به آن می‌باشند. سازمان جهانی بهداشت در آینده‌ای نه چندان دور تعداد بیماران دیابتی را چندین برابر پیش‌بینی می‌کند که در این‌صورت یکی از مهمترین عوامل مرگ و میر مردم در نیا محسوب می‌گردد.با توجه به نقش گیاهان دارویی در درمان بیماری‌ها، این مطالعه با هدف مروری بر اثر هیپوگلیسمی گیاهان صورت گرفت. ...

کليات گياه شناسي جو گياهي است علفي و يکساله که ارتفاع آن بسته بانواع مختلف آن تا يک متر مي رسد . برگهاي آن متناوب و باريک و دراز و به رنگسبز تيره مي باشد . جو از نظر کاشت به دو دسته تقسيم مي شود : جو بهاره و جو پائيزه .

تعريف ، ويژگي ها و مشخصات مواد خام لوبيا چيتي: براي تهيه کنسرو بايد لوبياچيتي رسيده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کيفيت بالا گونه انتخابي ماده اولي اهميت بسيار زيادي دارد. بنابراين بايد تنها از لوبيا چيتي درجه 1 استفاده شود. درحا حا

شرکت صنعتي پارس مينو ( سهامي عام ) در سال 1338 بصورت سهامي عام تاسيس وتحت شماره 6980 در اداره ثبت شرکت ها و مالکيت صنعتي به ثبت رسيد و در مهر ماه سال 1360 مشمول بند « ب » قانون توسعه و حفاظت صنايع ايران و تحت پوشش سازمان صنايع ملي قرار گرفت.

مقدمه همانطور که مي دانيد تغذيه: مکانيزمي در بدن جانداران است که طي آن، جانداران غذا و مايعات را مصرف نموده و با استفاده از آنها، بدنشان به عملکرد طبيعي، رشد و بازسازي قسمت هاي فرسوده خود ادامه مي دهد. مطالعه ارتباط غذا با سلامتي و بي

بافت شناسی در گیاهان بافت به گروهی از سلولهای هم شکل و همکار گفته می‌شود. بافتهای گیاهی گروهی از سلولها هستند که دارای توانایی تقسیم بوده و مکررا تقسیم شده‌اند و به سلولهای تمایز یافته تبدیل شده‌اند. تاریخچه بافت شناسی گیاهی تاریخی دیرینه دارد و با کوشش دانشمندان مثل مالپیگی و گرو ، ابتدا در اواسط قرن هفدهم بنیانگذاری شد. گرو توانست تصاویر دقیقی ار بافتهای گیاهی را کشف کند که هم ...

کشت چای در زمین های جلگه ای و یا دشت دراینزمینها باید با روشهای گوناگون خاک را حفاظت کرد. یکی از این روشها زهکشی میباشد که به رشح آن می پردازیم. منظور از رهکشی حفظ رطوبت خاک تا حد تعادل و هدایت آبهای اضافه بر احتیاج بوته چای به خارج از محوطه باغ است. معمولاً بعد از باریدن باران سیل آسا، رهکشی موجود نقش مهمی را در خارج کردن آبهای اضافی بازی می کند. به وسیله زهکشی می توان سطح ...

مزیت های رقابتی صنعت پرورش شتر مرغ در ایران تنوع شرایط اقلیمی حاکم و موقعیت استراتژیک در ارتباط با شرایط منطقه ای مقاومت در مقابل نوسانات دمایی و تحمل دامنه حرارت 15 تا 50+ درجه سانتی گراد مقاومت زیاد در مقابل شرایط اقلیمی و سارگاری با شرایط نامساعد بیابانی تنوع مواد تغذیه ای – گیاهی ویژگیهای تغذیه ای و ضریب تبدیل غذایی نسبتاً مناسب با میانگین (4،1) وابستگی بسیار کم صنعت شتر مرغ ...

دانه ذرت جهت تغذيه دام , طيور و آبزيان 0 - مقدمه دانه ذرت يکي از انواع دانه‏هاي غلات است که به واسطه فراواني نشاسته در آن ارزش غذايي نسبتا زيادي دارد و از اين رو در جيره خوراکي دام و طيور و آبزيان به عنوان ماده اوليه انرژي‏زا به مقدار

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول