تعداد 10 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع کلزای در سایت یافت گردید:
کلزاي علوفه اي مقدمه: کنجاله کلزا علوفه اي است با پروتئين بالا و نسبت مناسب ليزين به سيستئين. اين گياه با گياهان خانواده لگومينوز ترکيب خوبي مي سازد و کلزا علاوه بر اينکه خود به تنهايي گياه علوفه اي مناسب است ، با سويا و ديگر گياهان نيز مخلوط خو
مقدمه کلزاي با کيفيت کونولا يکي از دانه هاي هدايت کننده جهان است . روغن سويا (30%) روغن نخل، (17/16% ) ، روغن کلزا (9/13%) و روغن دانه آفتابگردان (8/13% ) و جمعا حدود75 درصد کل توليد روغن جهان هستند توليد کنندگان عمده کلزا (همه انوا آن ) چين ؛ اتحا
خصوصيات گياه شناسي کلزا کلزا با نام علمي Brassica napus L. گياهي از تيره شب بو و از جنس کلم است . اين گياه از تلاقي هاي متعدد بين جنس هاي sinapis , brassica حاصل گرديده است. (عزيزي و همکاران ، 1378) اين گياه داراي دو رقم بهاره و پاييزه است که رق
گياه کلزا Brassica napus L. يک گونه آمفي ديپلوئيد حاصل از تلاقي فرم هايي از گونه کلم rassica Oleracea با شغلم Brassica Campestris در طبيعت مي باشد. اين گياه در سال هاي اخير به دليل دارا بودن ويژگي هاي زراعي متنوع و بعضاً منحصر به فرد و نيز به خاطر
کلزا مقدمه : دانه هاي روغني پس از غلات ، دومين ذخاير غذايي جهان را تشکيل مي دهند . اين محصولات علاوه بر دارا بودن ذخائر غني اسيد چرب ، حاوي پروتئين نيز مي باشند در اين ميان کلزايه عنوان يکي از مهمترين گياهان روغني در سطح جهان مطرح مي باشد . آخر
اعتقاد بر اين است که اولين رهاسازي محصولات تراريخته در سال 1994 در آمريکا صورت گرفت که در مورد گوجه فرنگي بود. هر چند که قبل از آن در سال 1993 کاشت توتون تراريخته (توتون بيان کننده ژنهاي پروتئين پوشي ويروس موزاييک توتون و ويروس موزاييک خيار) در سطح
? چکيده : در فرآيند پختن به روش سرخ کردن عميق چربيها و روغنها به عنوان محيط واسطه انتقال حرارت عمل کرده، حرارت را به ماده غذائي سردتر که در روغن غوطه ور است منتقل ميکنند. بعلاوه در هنگام سرخ کردن چربيها و روغنها با پروتئينها و کربوهيدراتهاي موجود
مشکلات کشت کلزا و دليل عدم استقبال زارعين از توسعه کشت کلزا مشکلات داشت مشکلات داشت کلزا را نيز به سه دسته مبارزه با علف هاي هرز، آفات و بيماري هاي کلزا دسته بندي کرده که جداگانه هر يک را مورد بررسي قرار مي دهيم. 1- مبارزه با علف هاي هرز يکي
بر بر یکی از عناصر کم مصرف است که مقدار کم آن ضروری است و در مقادیر زیاد باعث سمیت می شود. خاک هایی که کمتر از 8/0 پی پی ام بر دارند به پخش یکنواخت 15-10 کیلوگرم اسید بوریک در هکتار نیاز دارند. بر نباید به صورت نواری به کار برده شود بلکه باید به صورت یکنواخت در سطح مزرعه پخش شود. علایم کمبود بر کوتولگی (توقف رشد)، فنجانی شدن و پژمردگی برگ ها است که ممکن است با زردی یا قرمزی برگ ...
کلزا با نام علمي Brassica napus با کمتر از 2% اسيد اروسيک در روغن و کمتر از 30 ميکرومول گلوکوزينولات در کنجاله نوع خاصي از کلزاي روغني ميباشد که به کانولا معروف است. اين دو خصوصيت دانه، روغن کلزا راب را تغذيه انسان و کنجاله را به عنوان منبع پروتئين