تعداد 100 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع کنسرو کردن در سایت یافت گردید:
آدمي در اوايل پيدايش زندگي اجتماعي خود به طور تصادفي به حساب و چگونگي محاسبه پي برد تا بتواند چرخه زندگي خود را بچرخاند. اجتماعات اوليه زندگي ثابتي نداشتند و پيوسته در حال کوچ کردن بودن بنابراين زندگي آنها وابسته به وضعيت آب و هوا بود به همين خاطر
مقدمه در رابطه با صنعت کنسرو : کلمه کنسرو سازي از واژه يوناني Conservar به معني حفظ کردن گرفته شده است . به طور کلي کنسرو کردن در صنايع غذايي عبارتست از ايجاد شرايطي که بتوان در ان شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود بنابراين تعريف
روند تأمين تغذيه در جهان اقتضا مي کند تا متناسب با رشد جمعيت ، سطح توليد غذا را افزايش دهيم . در اين راستا نياز رو به گسترش جمعيت جهان به مواد غذايي و تفکر کسب درآمد و ايجاد اشتغال و ساير عوامل ديگر سبب رشد وتوسعه تکنولوژي عمل آوري و صنايع شيلاتي در
خيار از خانواده کدوئيان و خيارشور در واقع يکي از فرآورده هاي تخميري است که تهيه آن شامل دو مرحله شور کردن و تخمير است. مرحله اول اضافه کردن نمک براي متوقف کردن تعداد زيادي از ميکروبهاي ناخواسته و همچنين دادن طعم مطلوب به محصول است و مرحله دوم تخمير
پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسروسازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به گسترش رشته های ...
خشک کردن قارچ خوراکی خشک کردن مواد غذایی و تبخیر و حذف نسبی رطوبت ماده غذایی و در نتیجه مساعد کردن محیط برای رشد میکرو ارگانیسم ها و انجام فعل و انفعالات شیمیایی به منظور حفظ و نگهداری مواد غذایی به مدت بیشتر ، یکی از راههای نگهداری مواد غذایی می باشد که کاربردهای وسیعی در صنایع غذایی دارد . بر همین اساس نیز خشک کردن قارچ خواکی صورت می گیرد. در روش صنعتی خشک کردن قارچ ( hot air ...
معرفي کارخانه: آدرس : مشهد- شهرک صنعتي طوس- کارخانه کنسروسازي سيرنگ . کارخانه کنسرو سازي سيرنگ درسال 1377 با توليد محصول کنسرو لوبيا آغاز نموده وسپس به توليد نخود سبز پرداخته ودرسال 1380 با توجه به نياز بازار شروع به توليد انواع کنسر وخورش
کنسرو سازي يا استريليزاسيون توليدات گوشتي اصول کنسرو کردن مواد غذايي بر خلاف توليدات گوشتي پخته پاستوريزه که بقاي ميکروارگانيزم هاي مقام در برابر حرارت در آنها تصديق مي شود ، هدف استريليزاسيون توليدات گوشتي از بين بردن همه باکتري هاي فاسد کننده
اگر از آن دسته افرادي هستيد که هر رژيمي را - از خوردن گريپ فروت گرفته تا حذف کربوهيدراتها - لااقل يک مرتبه امتحان کرده ايد، با تعدادي از باورهاي غلط در مورد تغذيه نيز آشنا شده يا آنها را آزموده ايد و يا اگر جزو تازه واردين به عالم رژيم و تغذيه صحيح
يک ورزشکار حرفه اي تا زماني که نداند چه بايد مصرف کند و چگونه و با چه مواد غذايي کليه نيازهايش را تامين کند ، موفق نخواهد بود. امروز ، علم تغذيه يکي از اساسي ترين عوامل موفقيت ورزشکاران است. همه انسان ها بي شک بارها و بارها شنيده اند ، خوانده اند
شرح کسب و کار تهيه گوشت شترمرغ که باعث مي شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهي که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و... که استفاده مي کنند ولي به دليل اينکه بعضي از مردم به علت گراني و يا نبود امکانات نمي توانند استفاده کنند و استفاده از آن ام
اولين تبليغات تصويري بي شک فعاليت خود را از غارهايي آغاز کرد که انسان هاي اوليه در آن سکني مي گزيدند.نقاشي بر روي سنگ ها و بسياري از سنگ نبشته هاي تصويري نظير تصاوير شکار، پرورش حيوانات و اهلي کردن حيوانات وحشي، همگي نمونه تبليغات تصويري از توانمندي
غذا به عنوان يکي از نيازهاي اصلي بشر و ارتباط مستقيم آن با سلامت و بقاي او همواره مورد توجه بوده است. انسان اوليه براي دستيابي به غذا مجبور بود به شکار بپردازد و يا از ميوه ها و گياهاني استفاده نمايد که هيچ گونه شناختي نسبت به فوايد و مضرات آنها ندا
مقدمه و تاريخچه کنسروسازي کلمه کنسروسازي از لغت يوناني conservar به معني حفظ کردن مشتق شده است. به طور کلي، کنسروکردن در صنايع غذايي عبارت است از ايجاد شرايطي که بتوان تحت آن شرايط محصول موردنظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود. کنسرواسيون غذا با است
ترانسفور ماتور وسیله ای است که انرژی الکتریکی را در یک سیستم جریان متناوب از یک مدار به مدار دیگر انتقال می دهد و می تواند ولتاژ کم را به ولتاژ زیاد وبالعکس تبدیل نماید . برخلاف ماشینهای الکتریکی که انرژی الکتریکی و مکانیکی را به یکدیگر تبدیل می کند ، در ترانسفور ماتور انرژی به همان شکل الکتریکی باقیمانده و فرکانس آن نیز تغییر نمیکند و فقط مقادیر ولتاژ و جریان در اولیه و ثانویه ...
مقوله غذا و تغذيه فرآيند ضروري براي حفظ و ادامه حيات مي باشد و تنها تعداد معدودي از مواد غذائي از جمله گوشت خاصيت رفع گرسنگي را دارد وفرآورده هاي گوشتي از جمله سوسيس ها و کالباسهايي نيز که از انواع گوشت هستند منابع غذائي لذيذي بشمار مي آيند که ضمن ا
موضوع : علم تکنولوژي مواد فصل اول طبقه بندي مواد کار 1- طبقه بندي مواد کار 1-1- تعريف تکنولوژي مواد: علمي که درباره استخراج، تصفيه، آلياژ کردن، شکل دادن، خصوصيات فيزيکي، مکانيکي، تکنولوژيکي، شيميايي و عمليات حرارتي بحث ميکند، تکنولوژي
کشت گوجه فرنگی در گلخانه گوجه فرنگی از جمله صیفی جاتی است که به دلایل فراوان کشت آن قابل صرفه است. زیرا این محصول در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و آنجا که به صورت اصلی وجود ندارد به صورت رب گوجه باعث خوشمزگی غذا می شود.به همین دلیل است که در کشت گوجه فرنگی واریته هایی در نظر گرفته شده است که دقیقا با شرایط مصرف گوجه فرنگی مطابق است. گوجه فرنگی ریز در اندازه های ۵ تا ...
اهمیت کلسیم بیش از 99درصد کلسیم بدن در سیستم اسکلتی واقع است، سیستمی که قسمت اعظم اجزای آن را استخوانها و دندانها تشکیل میدهند. در حدود 1% کلسیم اسکلی، توانایی تبدیل سریع به کلسیم خون را دارد، درصد باقیمانده از ثبات بیشتری برخوردار بوده و به تدریج به کلسیم خون تبدیل میگردد. مقادیر کمی از کلسیم، خارج از استخوان و در داخل سرم به گردش درمیآید. بخشی از آن به پروتئین متصل شده و ...
گوجه فرنگی از جمله صیفی جاتی است که به دلایل فراوان کشت آن قابل صرفه است. زیرا این محصول در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و آنجا که به صورت اصلی وجود ندارد به صورت رب گوجه باعث خوشمزگی غذا می شود. گوجه فرنگی از جمله صیفی جاتی است که به دلایل فراوان کشت آن قابل صرفه است. زیرا این محصول در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و آنجا که به صورت اصلی وجود ندارد به صورت رب ...
مقدمه : جنس Ribes از تیره انگور فرنگی Grossulariaceae می باشد که در گذشته در تیره saxifragaceae بوده است . این جنس در ایران دارای چهار گونه شناخته شده به شرح زیر می باشد : انگور فرنگی Ribes uva. – crispa L . قره غات Ribes orientale Desf . انگورفرنگی قرمز L. Ribes rubrum انگور فرنگی سیاه Ribes nigrum L. گالش انگور تیره گل Ribes melananthum Boiss & hohen از بین این گونه ها تنها ...
فوايد تغذيه اي زغال اخته گياه زغال اخته به صورت درخت يا درختچه در کنار جريان آب و يا در بيشه ها مي رويد و از گروه گياهان گل دار گلبرگ جدا محسوب مي شود و در زبان انگليسي به آن CORNELIAN CHERRY گويند. گل ها
مروري بر کاربردهاي مواد جانبي حاصل از کارخانجات چرم و سالامبور در تغذيه طيور گوشتي ترجمه و گردآوري اکرم قرهداغي- آرش جوانمرد بخش تحقيقات علوم دامي، مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي استان آذربايجان شرقي پست الکترونيکي: Tabriz-anrc@sonar
بسته بندی پسته : با توجه خاصی که سالهای اخیر به مسآله بسیار مهم صادرات غیر نفتی نشان داده می شود . اهمیت بسته بندی و ارسال تولیدات خشکبار داخلی به صورت بهداشتی و مناسب بیش ار پیش جلوه می نماید . میدانیم که صادرا در معرض رقابت شدید دیگر کشورها قرار دارد که سالیان درازی در این زیمنه فعالیت می کنند و از پیشینه و تجربه کافی در مورد بازاریابی و جلب مشتری برخوردارند . مرغوبترین پست ه ...
سردرد احتمالاً شایعترین عارضه ای است که انسان را مبتلا میکند. با توجه به استرسها و فشارهای روانی و عوامل اجتماعی موجود در جامعه بیش از همیشه این عارضه خود را نمایان کرده است. سردرد علامت بیماری است و نشاندهنده ی بیماری عضوی (عصبی یا سایر بیماریها ) ، پاسخ به استرس، گشادی رگهای خونی (میگرن)، تنش عضلانی و یا ترکیب حالات فوق میباشد. میگرن میگرن سردرد عروقی است که در اثر ...
مقدمه در عصر حاضر اغلب کالاهای موجود در بازار دارای بسته بندی مناسب که نیاز مصرف کننده و کالا را تأمین می سازد. در این تحقیق سعی شده است که طراحان گرافیک اشنایی مختصری در رابطه با بسته بندی و خصوصیات و کاربرد آنها به دست آورند. چه بسا طراحان گرافیک بسیاری هستند که تجربه لازم را در رابطه با بسته بندی کالاها ندارند و این مسئله باعث می شود که ایده های بسیار خلاقانه آنها در بسته ...
کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم لهستان استفاده ...
کليات گياه شناسي جعفري گياهي است علفي ، دوساله و معطر که ارتفاع آن تا 70 سانتيمتر مي رسد . برگهاي آن برنگ سبز تيره و داراي بريدگيهاي لوزي يا مثلث شکل با تقسيمات رفعي است . گلهاي جعفري کوچک برنگ مايل به سبز و بصورت چتر يم باشد
بارکد و اطلاعاتي درباره بارکد ________________________________________ بارکد چيست؟ به زبان ساده مى توان گفت: مجموعه اى از ميله ها يا خطوط سياه رنگى که معمولاً بر روى زمينه اى سفيد چاپ مى شود و به وسيله آن از کالاى خريدارى شده شناسايى لازم به عمل
رنگ ها قرن هاست که به مواد غذایط و نوشابه ها رنگ اضافه می شود. قبل از اینکه روش تولید رنگ های مصنوعی در سال 1856 کشف گردد, از عصاره های طبیعی حیوانی, گیاهی و معدنی استفاده می شد. جاذبه مواد غذایی حاوی رنگ, اشتها را تحریک کرده و لذت خوردن غذا را افزایش می دهد. همچنین به سهولت می توان نشان داد که رنگ, اهمیت زیادی در احساس عطر و طعم دارد. اگر رنگ و عطر و طعم در مواد غذایی با یکدیگر ...
صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و ... از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و در پی آن ساخت کشتیهای بخار از اهمیت جاده ابریشم کاسته شد و محصولات استان نیز به صنایع تبدیلی (کشاورزی و دامی )از جمله کارخانه های پنبه ...
زيتون را اگر نتوان قديميترين گياهي دانست که در جهان مورد بهرهبرداري قرار گرفته، بدون ترديد بايد آن را يکي از قديميترين گياهان منطقهي مديترانه و به ويژه خاورميانه دانست، به دليل اينکه رويشگاه و گسترشگاه طبيعي اين درخت خاورميانه و حوزهي مديترانه
ناپلئون بناپارت متولد 15 آگوست 1769 ، مرگ 5 مي 1821 ناپلئون بناپارت مشهورترين فرمانده نظامي و سياستمدار و رهبر فرانسه در قرن نوزدهم بود که با نام ناپلئون اول شناخته مي شود و سياست هايش اروپاي قرن نوزدهم را به شکلي بنيادين تغيير داد. مورخ
گياه زغال اخته گياه زغال اخته به صورت درخت يا درختچه در کنار جريان آب و يا در بيشه ها مي رويد و از گروه گياهان گل دار گلبرگ جدا محسوب مي شود و در زبان انگليسي به آن CORNELIAN CHERRY گويند. گل هاي زغال اخته، زرد رنگ و خوشه اي مي باشد و شهد فراوان
تاريخچه تغذيه تا اوايل قرن نوزدهم مفهوم غذاخوردن فقط پرکردن شکم بود و احساس گرسنگي بشر را وادار ميکرد تا آنچه را در دسترس خود ميديد بدون توجه به کميت و کيفيت آن مصرف کند. شهرنشيني و تشکيل اجتماعات باعث ايجاد تغييرات زيادي در طرز تغذيه بشر شد
از نظر گياهشناسي، گوجهفرنگي نوعي ميوه محسوب ميشود، ولي اکنون در اکثر تقسيمبنديها به عنوان سبزي تلقي ميشود. علت آن است که طي سالهاي متمادي همراه سبزيها در سالاد بکار ميرفته است. گوجهفرنگي ميوهاي غني از ويتامين «آ و ث» ميباشد. 30 گرم از
پيشگفتار در عصر حاضر کسي نميتواند منکر اين واقعيت باشد که آمار نقشي لاينفک در زندگي روزمره ما بازي ميکند. اخبار روزانه رسانههاي گروهي با گزارشي از وضع هوا به پايان ميرسند و در طول اخبار، به جريانهاي بازار بورس و سهام اشاره ميشود و روزنامهها
ذرت (cached) مقدمه ذرت يکي از غلات گرمسيري و از خانواده گندميان (گرامينه) است. ذرت نوعي گياه علفي يک ساله است که با تئوسنت (Teosinte) و تريپساکوم (Tripsacum spp) خويشاوند است. تئوسنت نوعي علف هرز يک ساله است که از لحاظ خويشاوندي در مقايسه با تريپساک
اصلاح براي کيفيت و بازار پسندي کيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه کامل ، لپه و آرد (که به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،رويا
لونگان Longan مقدمه Longan از گياهان مومي چيني است ک اکنون در جنوب و جنوب غربي ويتنام بويژه در ناحيه Binh phooc و Tien Giang رشد مي کند. لونگان به بهترين نحوه درخاک رس و شني غني يا شني با ترکيبات آلي رشد مي کند. آنها نياز بهآب کافي داشته در سي
انسان از زمانهاي بسيار دور با قارچ آشنا بوده است. عامه مردم با قارچهاي چتري خوراکي که بر روي درختانِ در حال پوسيدن وجود داشت آشنا هستند، افراد مختلف از راههاي گوناگون در طول زندگي با قارچ سروکار دارند. به عنوان مثال عده اي در کارخانه ها به خصوص کارخ
مقدمه در قرن حاضر تحقیقات گسترده ای بر روی گیاهان دارویی انجام پذیرفته و داروهایی با ماده مؤثر طبیعی افقهای جدیدی را برای جامعه پزشکان و داروسازان پژوهشگر گشوده است. به طوری که در حال حاضر حدود یک سوم داروهای مورد استفاده در جوامع انسانی را داروهایی با منشأ طبیعی و گیاهی تشکیل می دهد و مساعی جهانی صنایع داروسازی بر این متمرکز است که ساخت شیمیایی اقلام مربوطه به دو سوم بقیه ...
باپیشرفت علم ودانش بشری وگسترش جوامع شهری شیوه زندگی وعادات مردم نیز دستخوش تغییر وتحول گردیده است ویکی ازمواردمهم که ازتغیرمصون نمانده است عادات غذایی وذائقه افرادمی باشد. باگسترش علم ودانش بشری وتوسعه شهرنشینی درکشورمان باعث شده است ازعادات وجیره های غذایی اصیل وسنتی فاصله بگیریم وبسوی غذا های آماده کنسرو شده روبیاوریم.درسفره های ایرانی غذاهایی چون آبگوشت،آش،ترخینه و…جای ...
خدمات بازیافت زباله در شهر Houston : _ بازیافت زباله های منازل _ بازیافت ضایعات حیاط منازل _ بازیافت ضایعات چوبی _ BOPA باطری ها، روغن، رنگ، ضدیخ ها _ جمع آوری زباله های خطرزای خانگی _ روغن های مصرف شده _ بازیافت درختچه های کریسمس _ بازیافت ضایعات الکترونیکی بازیافت زباله های منازل: بازیافت زباله های منازل بزرگترین و عمومی ترین برنامه سازمان بازیافت شهرداری Houston است از سال ...
بنام خداوند بخشنده مهربان «و یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه» با حمد و سپس فراوان از خداوند متعال که بدون یاری او نفسی را نتوانیم و امید آن دارم که لحظهای مرا به خود واگذارد و با صلوات بر حضرت محمد (ص) و خاندان ایشان، که همواره دانش و خرد را برترین زینت و میت معرفی نمودهاند، مجموعه حاضر راکه حال چندین سال سابقه کار، تحقیق و تدریس در زمینه علوم و صنایع گوشت میباشد، به صورت ...
به منظور بررسی اثرات مصرف کود های حاوی آهن ،منگنز،روی ومس وهمچنین تعیین حد بحرانی این عناصر درخاک های شدیداٌ آهکی طی سالهای 1375 تا 1378 چهار تحقیق گلخانه،هرتحقیق بر روی تعدادی از خاکهای مزارع گندم کاری منطقه زیر سددرود زن ،واقع در50 کیلومتری غرب شیراز انجام گرفت . خاکهای مورد مطالعه دارای کربنات کلسیم معادل 31 تا 49 در صد بودند و دامنه تغییرات عناصر عصاره گیری شده با روشDTPA در ...
مقدمه در گذشته جهت بسته بندی گوشت از پوشش هایی مانند PVC استفاده می شد که این گونه بسته بندیها هم نشتی داشته و هم جذاب نبودند به همین جهت به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت تازه و حفظ کیفیت گوشت تحقیقات گسترده ای در کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی و امریکا بر روی انواع بسته بندی های گوشت سرد در دماهای مختلف انجام شد که بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده (MAP) و خلاء (UP) در ...
تعریف آسیب شناسی : آسیب شناسی اجتماعی یعنی شناخت ریشه ای بی نظمی های اجتماعی . استفاده ازاین واژه به خاطراین است که همانندیهای بین پیکره جامعه ازنظردانشمندان وانشهای اجتماعی وپیکره انسان دردانشهای زیستی وجوددارد.به طوریکه نخستین واحددرجسم انسان سلول است .مجموعه سلولهای یک بافت رابه وجودمی آورد .مانندبافت روده ،معده ،مخاط بینی . مجموعه ازبافتها اندام رابوجودمی آورندماننداندام ...
چکیده هدف از بسته بندی کردن این است که هم زمان نگهداری آنها افزایش یابد و هم بطور کلی از خطر عوامل فساد درونی و بیرونی و اکسایش حفظ شود. همچنین حمل و نقل مواد غذائی بهتر و آسانتر انجام گردد. بسته بندی کالاهای خارجی غیر نفتی، چنان جدی و مسئله ساز است که می باید دولت به عنوان گامی در راه توسعه صادرات تسهیلاتی برای وارد کردن دستگاههای جدید بسته بندی و مواد لازم فراهم آورد و ...
مدرنیته در بیان و توضیح نیروهای سیاسی جهانی به کار می رود که پس از عصر روشنگری منشاء تحولاتی مانند انقلاب صنعتی در اروپا و آمریکای شمالی، انقلابات بورژوایی در غرب و تحولات سیاسی مانند انقلاب کبیر فرانسه شدند. مدرنیته روبنای سیاسی، فکری و فرهنگی کاپیتالیسم بود. روند مدرنیته مبتنی بر مدرنیزاسیون تشکیل دولت های ملی، اشکال نوین قدرت و ساختار طبقاتی جدید جامعه، حقوق شهروندی، دمکراسی، ...
افزودنیهای غذایی افزودنیهای غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق می شود که بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. مواد افزودنی غیر عمد به نوبه خود می توانند ناشی از انجام یک فرایند باشد به عنوان مثال هنگامی که از حلال ...
مقدمه صنایع غذایی مانند علوم پایه یعنی شیمی ، فیزیک ، ریاضی و غیره یک رشته نسبتاً مستقلی نیست که بتوان آنرا به تنهایی تعریف کرد . بلکه ترکیبی است از بسیاری از علوم پایه و عملی مانند شیمی ، میکروبیولژی . مهندسی ، تعذیه و اقتصاد از بسیاری از آنها برای کنسرواسیون غذاها ی جدید و پخش و انبار داری صحیح استفاده می شود . گرچه صنایع غذایی مانند بسیاری از علوم دیگر با روشهای سنتی شروع شد ...
) استانداردهای غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO ...
مقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد . با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشین های مختلف فرایند می شوند بنابراین خواص دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابلیت پذیرش چاپ ، قابلیت ...
شرح گیاه گیاهی است یکساله ، دارای یک ریشه اصلی راست و ریشه های فرعی فراوان، در روی ریشه های کوچک لوبیا غده های قهوه ای رنگ نامنظم ، تثبیت کننده ازت قرار گرفته است برگهای مرکب که از سه جفت برگچه تشکیل شده اند بادمبرگ طولانی به طور متناوب روی ساقه آن قرار گرفته اند. ممکن است برگچه ها از کرکهای ریز پوشیده شده باشند. برگها لوبیا دارای گشواره هستند گل های لوبیا به صورت خوشه ای یا ...
مقدمه از ابتداي عرضه برنامه هاي تلويزيوني لزوم يک روش قابل اطمينان براي ضبط اطلاعات مربوط به تصوير بطوري که بتوان بلافاصله بعد از ضبط مجدداً آن را پخش و مورد ارزيابي و اصطلاح قرار داد احساس مي شد چه اصلاحات مي بايست قبل از پراکنده شدن هنرمندان
بیش از 99درصد کلسیم بدن در سیستم اسکلتی واقع است، سیستمی که قسمت اعظم اجزای آن را استخوان ها و دندان ها تشکیل میدهند. در حدود 1% کلسیم اسکلی، توانایی تبدیل سریع به کلسیم خون را دارد، درصد باقیمانده از ثبات بیشتری برخوردار بوده و به تدریج به کلسیم خون تبدیل میگردد. مقادیر کمی از کلسیم، خارج از استخوان و در داخل سرم به گردش درمیآید. بخشی از آن به پروتئین متصل شده و بخشی نیز ...
تهیه غذای معمولی در این طبقه بندی می تواند یک تکه نان، حدود 28 گرم حبوبات باشد. اگرچه برخی از افراد این نوع غذاها را0020به عنوان غذاهای چاق کننده درنظر می گیرند، اما به واقع چیزهایی که برروی آنها اضافه می شود ماننده کره یا سس، کالری زیادی را دارد. پیشنهاداتی برای داشتن حبوبات بیشتر در رژیم غذایی شما: برنج قهوه ای به سوپ اضافه کنید مقدار نان رلتی و یا نان ساده را چک کنید و نانی ...
مقدمه : نظر به اینکه جهت پرسنل فنی شاغل در ادارات نظارت و آزمایشگاههای کنترل مواد غذایی که تحت عنوان شغلی تکنیسین آزمایشگاه انجام وظیفه می نمایند، تاکنون آموزش مدون وجود نداشته و شاغلین مذکور، اکثراً از دیپلمه هائی تشکیل می شوند که با فراگیریهای تجربه به کار اشتغال دارند. جهت افزایش کارآئی و آشنائی این افراد با روشهای نوین علمی و فنی، لازم بود آموزش را با توجه به نیاز در این ...
رساني پزشکان ايران پايگاه اطلاع چاقي و اضافه وزن مسلماً با فشارخون بالا ارتباط دارد. شيوع اين مشکل در افراد جوان دچار اضافه وزن دو برابر و در افراد مسن و چاق 50 درصد بيشتر از افراد داراي وزن طبيعي است. در مردان به ازاي هر 10 درصد افزايش وزن، فشا
فصل اول شناسايي روش تحقيق طرح تحقيق: بررسي فرايند توليد رب گوجه فرنگي اهداف تحقيق: چگونگي و چرائي توليد رب گوجه فرنگي اين هدف بيانگر ساختار فني و تکنولوژيکي کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههاي توليد رب و چگو
تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن ...
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است که استانداردهای ملی، در جهت مطلوبیت ها و مصالح ملی ...
چکیده فعالیت عمده ی مردم هرمزگان در زمینهی کشاورزی و ماهیگیری است همچنین صید ماهی و حمل و نقل دریایی از دیگر فعالیت های عمده اقتصادی اهالی نوار ساحلی و جزایر استان می باشد منطقه ی میناب به عنوان قطب کشاورزی استان هرمزگان به شمار میرود در سالهای اخیر با احداث چاههای عمیق مبادرت به کشت بعضی از صیفی جات در دشت میناب شده که کاملاً چهره کشاورزی آن را دگرگون کرده است. استان هرمزگان ...
نمونههای وحشی قارچ کاملا با نمونههای پرورشی آن فرق دارند. دلیل نبود نور و یقه اطراف بطریهای برگشت قارچهای پرورشی مجبور میشوند تا ریشههای طویلی را پرورش دهند. این موضوع در این کتاب مورد بحث قرار میگیرد زیرا پتانسیل بازار قابل توجه میباشد و تکنیک پرورش شبیه به دیگر قارچهای از بین برنده چوب میباشد. پرورش تجاری قابل توجه را میتوان در تایوان، ژاپن و چین یافت. قارچ ...
مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 2-1 فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد. 3-1 ...
شرح کسب و کار تهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و... که استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با ...
مقدمه: قدمت شناخت خواص دارویی گیاهان شاید بیرون ا زحافظه تاریخ با شد و این گیاهان درطو ل تاریخ همیشه با انسان قرابت خاصی داشته و آثار دارویی و موارد استفاده آن بر هیچکس پوشیده نیست و یکی از دلایل مهم این قدمت حضو رباورهای ریشه دار مردم سرزمین های مختلف در خصوص استفاده از گیاهان دارویی است اگر چه علاقه، همدمی و توجه به این گیاهان مفید در سالهای گذشته ناچیز بوده ولی خوشبختانه ...
اصل شماره چهار: برقراري روشهاي پايشي Estalilishment ot Monitiring پايهريزي مقررات پايشي در ccps پايهريزي رويههايي براي استفاده از نتايج پايشي در تنظيم مراحل توليد و حفظ کنترل: « پايش» انجام يک رشته مشاهدات يا سنجشهاي( اندازهگيري) برنامهريزي ش
تعابیر بسیار بلندی از همه انبیاء، از ازل تا خاتم (ص) راجع به حضرت حجت (ع) رسیده و تقریباًَ جزء اجتماعیترین موضوعات، بین همه ادیان الهی و ابراهیمی، بشارت موعود و وعده منجی است و همه گفتهاند که کار نیمهتمام و ناتمام انبیاء (ع) و ادیان، به دست این مرد بزرگ، کامل خواهد شد. گفتهاند که بزرگترین تکلیف تاریخ، کار بزرگترین مرد تاریخ است. حتی مکاتبی که الوهیتزدایی و الهیتزدایی ...
مقدمه ذرت با نام علمی Zea mays یکی از غلات گرمسیری و از خانواده گندمیان (گرامینه) متعلق به گیاهان تک لپه میباشد. گیاه ذرت ، تنها غلهای است که در کشور مکزیک و گواتمالا تکامل یافته است. ذرت پرمحصولترین غله دنیا به حساب میآید و از لحاظ مقدار تولید ، پس از گندم و برنج قرار میگیرد. امروزه ذرت در تغذیه بسیاری از مردمان دنیا نقش اساسی دارد. مشخصات گیاه شناسی ذرت گیاه تک لپهای ...
فلزات در اثر اصطکاک ، سایش و نیروهای وارده دچار تخریب میشوند که تحت عنوان خوردگی مورد نظر ما نیست. فرایند خودبهخودی و فرایند غیرخودبهخودی خوردگی یک فرایند خودبخودی است، یعنی به زبان ترمودینامیکی در جهتی پیش میرود که به حالت پایدار برسد. البته M+n میتواند به حالتهای مختلف گونههای فلزی با اجزای مختلف ظاهر شود. اگر آهن را در اتمسفر هوا قرار دهیم، زنگ میزند که یک نوع ...
خصوصیات یک کارخانه تولید مواد غذایی انتخاب محل عواملی که باید در انتخاب یک محل برای احداث کارخانه در نظر گرفته شود , بسته به نوع کارخانه متفاوت است. مهم ترین عوامل مشترک در این مورد عبارتند از : 1) وجود مواد اولیه از نوع مناسب وکافی که از نقطه نظر قیمت برای تولید کننده و کارخانه مقرون به صرفه باشد. 2) با توجه به موضوع فعالیت , در دسترس بودن اب از نوع مناسب به میزان کافی. 3) ...
از فروش کیسه های زباله تا قرار گرفتن در لیست میلیادرها MARK Cuban « Mark Cuban» در یک خانواده متوسط در «Pitts burgh» ایالات متحده متولد شد. از همان دوران کودکی و نوجوانی به دلیل وضعیت اقتصادی خانواده و همچینین به سبب علاقه فراوان خودش به تجارت به این عرصه قدم گذاشت. در سن 12 سالگی کودکی دست و پا چلفتی با یک عینک ته استکانی در محله های اطراف کیسه زباله می فروخت. و اندک درآمد خود ...
مسمومیت های غذایی گاهی اوقات غذاهایی که در ظاهر بسیار خوشمزه و هوس انگیز هستند، ممکن است واقعاً برایتان بد و خطر آفرین شوند. بله، حتی جذابترین و خوشایندترین غذاها هم ممکن است باعث مسمومیتتان شود. و اغلب افراد خیلی دیر این مسئله را متوجه می شوند. برای جلوگیری از مشکلات گوارشی، ببینید چه غذاهایی برای شما خطرآفرین هستند و ممکن است مسمومتان کنند و راه های مقابله با مسمومیت را یاد ...
تاریخچه بسته بندی در جهان تکنولوژی بسته بندی عبارت است از توسعه و دستیابی به روش های جدید تولید بسته بندی است بسته بندی ها باید پیوسته با نیازهای کمی و کیفی بازار تطبیق داده شود و در اینجا به تاریخچه مختصری از بسته بندی اشاره می کنیم . بسته بندی بیش از آن که توسط انسان ابداع شود به صورتهای مختلف در طبیعت وجود داشته است . طبیعت نیز خود در ابتدای خلقت به بسته بندی مواد پرداخته است ...
مانند پاستوریزاسیون شیر و کنسروسازی ، ملاحظات ای درباره این فنآوری بیان شده است . عده ای ممکن است بپرسند که آیا غذای اشعه دیده برای خوردن مناسب است، ایمنی غذای اشعه دیده مدت چهل سال است مطالعه شده است و مهمترین عامل در فرایند ایمنی غذا بشمار می رود . ارزیابی های غذایی ، مطالعات سمی بودن و آزمایشات تغذیه هیچ خطر احتمالی ای را نشان نداده است و فرایند توسط بسیاری از مؤسسات دولتی ...
استاندارد و کیفیت کلمه کیفیت ترجمه انگلیسی (Quality) به معنای چگونگی است یعنی، صفت حالت یا وضعیت یک شی. ابتدا که این کلمه در زبان های اروپایی به کار رفت دارای بار مثبت بود یعنی کیفیت به عنوان یک کلمه مفهوم ارزشی به کار می رفت و لذا در فارسی هم غالبا به جای آن کلمه مرغوبیت را به کار می بردند اما به تدریج این دیدگاه تغییر کرد و امروزه کوالیتی نه بار مثبت دارد و نه بار منفی بلکه از ...
پیش گفتار استاندارد" غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی" که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران ...