تعداد 35 مورد تحقیق دانش آموزی و مقاله و پروژه دانشجویی مرتبط با موضوع گلوتن در سایت یافت گردید:
خوارک دام ، طيور و آبزيان – گلوتن ذرت – ويژگيها و روشهاي آزمون 1 هدف هدف از تدوين اين استاندارد ، تعيين ويژگيهاي فيزيکي ، شيميائي ، بهداشتي ، نمونه برداري ، روشهاي آزمون ، بسته بندي ، نشانه گذاري و انبارداري گلوتن ذرت است .
گندم ( زراعت غلات) گندم از مهم ترين غلات است. اين گياه در دو گونه وحشي و اهلي موجود است .گندم يک ساله و از خانواده گرامينه ها ( گندميان ) است . خصوصيات گياه گندم : گندم ، گل آذين سنبله اي دارد . از هر گروه آن معمولا يک سنبلچه متشکل از دو گلوم وسه گل
کارآموزي دو واحد دانشگاهي براي دانشجويان رشته کشاورزي مي باشد. که دراين درس هر دانشجو بايد در يکي از ادارات وابسته به اداره کشاورزي به مدت 45 روز فعاليت داشته باشد. از اين رو اينجانب به مرکز تحقيقات کشاورزي ومنابع طبيعي استان گلستان معرفي شده وسپس
ویژگی های گندم دروم : گونه ای است به رنگ زرد کهربایی ،کمی براق با وزن هکتو لیتر(حدود 81)، شیشه ای وسخت با گلوتن مرغوب که در تجارت به اسامیLeeds -Hercules, wells-Rolette وغیره معروف است و زیر گونه های آن به سه دسته به شرح ذیل تقسیم می شود: 1- گندم دروم سخت کهربایی 2- گندم دروم کهربایی 3- گندم دروم عادی در کشور م در گذشته این گونه کشت نشده امّا اخیراَ موسسه اصلاح بذر و نهال بررسی ...
کليات گياه شناسي ذرت که بفارسي بلال نيز ناميده مي شود گياهي است يکساله و يک پايه داراي ساقه اي راست که ارتفاع آن تا چهارمتر مي رسد. ذرت گياه بومي آمريکاي مرکزي و مکزيک است و از آنجا به نقاط ديگر دنيا راه يافته است .
تعریف نان نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر ...
اهميت غلات افزايش جمعيت افزايش توليد گندم 15-10 سال قبل از ميلاد مسيح در خاورميانه و فلات ايران قدمت کشاورزي 4500 سال قبل از ميلاد در نيل جو 6500 سال قبل از ميلاد در جارمو غلات از خانواده Granmineae يا Peaceae شامل: گندم – جو – چ
معرفي محصول نان غذاي اصلي و پايه مردم بسياري از کشورهاي جهان را تشکيل داده و روزانه قسمت اعظم انرژي، پروتئين، املاح معدني و ويتامينهاي گروه B مورد نياز آنها را تامين مي نمايد. در ايران نيز حدود 65-60 درصد پروتئين و کالري و حدود 3-2 گرم املاح
ترکيبات شيميايي خواص داروئي طرز استفاده مضرات کليات گياه شناسي ذرت که بفارسي بلال نيز ناميده مي شود گياهي است يکساله و يک پايه داراي ساقه اي راست که ارتفاع آن تا چهارمتر مي رسد. ذرت گياه بومي آمريکاي مرکزي و مکزيک است و از آنجا به نقاط
شوري يکي از مسائل بسيار مهم در رابطه با کشت گياهان و گسترش کشاورزي است که عامل محدود کننده اساسي در توليدات کشاورزي است. مهمترين تاثير شوري در رابطه با جوانه زني بذر و رشد رويشي گياهان ميباشد. با توجه به اثرات تحريک کنندگي هورمونهاي گياهي به ويژه
تاريخچه گندم منشاء گندم به درستي روشن نيست. هرودوت مورخ معروف يوناني که يادداشتهايي از يک پيشواي مذهبي (......) را جمعآوري کرده، از مطالعه آنها به اين نتيجه رسيده که گندم در زمان حکومت کلده و آشور و پيش از آن در بينالنهرين به طور وحشي ميروييده
مقدمه: گندم به عنوان يکي از اصليترين مواد غذايي بشر و مهمترين محصول زراعي و ماده غذايي در اکثر کشورها، از جايگاه ويژهاي برخوردار است. با توجه به رشد روزافزون جمعيت و افزايش قيمت اين کالا در بازار بينالمللي اهميت دستيابي به خود کفايي با اين محصو
(soy bean) سوياي علوفه اي مقدمه: کشاورزان نيمه شرقي چين شمالي در دوران حکومت سلسله شانگ (110- 1700سال قبل از ميلاد مسيح) يا احتمالاً مدت ها قبل از اين تاريخ سويا، (L) Glycine max را اهلي کردند. چندين هزار سال است که مردم آسياي شرقي از سويا برا
اثر سبوس گندم بر روي خواص خمير • به کمک دستگاه فاينوگراف مي توان ميزان جذب آن آردي را که مورد نياز است براي رسيدن به غلظت مناسب خمير اندازه گيري کرد. • درصد سبوس اضافه شده و اندازه ذرات سبوس بر روي پارامترهاي فارينوگراف تاثير مي گذارد . • در
غَلات در واقع گونهای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپهای بوده و دانههای ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخهٔ زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان میرسانند. گونههای سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت میشوند. گونههای گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت ...
باپیشرفت علم ودانش بشری وگسترش جوامع شهری شیوه زندگی وعادات مردم نیز دستخوش تغییر وتحول گردیده است ویکی ازمواردمهم که ازتغیرمصون نمانده است عادات غذایی وذائقه افرادمی باشد. باگسترش علم ودانش بشری وتوسعه شهرنشینی درکشورمان باعث شده است ازعادات وجیره های غذایی اصیل وسنتی فاصله بگیریم وبسوی غذا های آماده کنسرو شده روبیاوریم.درسفره های ایرانی غذاهایی چون آبگوشت،آش،ترخینه و…جای ...
گندم از مهمترین غلات است. این گیاه در دو گونه وحشی و اهلی موجود است. گندم یک ساله و از خانواده گرامینه ها (گندمیان) است خصوصیات گیاه گندم گندم، گل آذین سنبلهای دارد. از هر گره آن یک برگ به وجودمی آید سنبلچه گندم متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود میآید. گاهی تعداد گلچهها به ۹ هم میرسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به نامهای پوشک بیرونی (لما) و پوشک درونی (پالئا) قرار ...
گندم از مهمترین غلات است. این گیاه در دو گونه وحشی و اهلی موجود است. گندم یک ساله و از خانواده گرامینهها (گندمیان) است گندم، گل آذین سنبلهای دارد. از هر گره آن یک برگ به وجودمی آید سنبلچه گندم متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود میآید. گاهی تعداد گلچهها به ۹ هم میرسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به نامهای پوشک بیرونی (لما) و پوشک درونی (پالئا) قرار گرفتهاست. برگهای گندم ...
چکیده اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده و در بررسیهای باستان شناسی دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بدست آمده است. نان یکی از ارزانترین و مهمترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در کشورهای پیشرفته از میزان مصرف نان کاسته شده است، لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم کشورهای مختلف و بویژه ...
بيماري سلياک چيست ؟ - علائم ، عوارض ، تشخيص ، درمان ، رژيم غذايي و…( مرجع کامل اطلاعات ) بيماري سلياک، نوعي بيماري گوارشي است که به پرزهاي روده کوچک آسيب ميرساند و سبب اختلال در جذب مواد مغذي ميشود. افرادي که به بيماري سلياک مبتلا هستند پروتئيني
فرآيند توليد آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهايي ميباشد . آرد، يکي از اجزاي مهم در تهيه ي انواع غذاها است. ماده ي پودر مانندي است که از دانه ي غلات يا ساير مواد نشاسته اي بدست مي آيد. معمولاً آرد را از آسياب نمودن دا
کارخانه ويتانا در سال 1337 در زميني به مساحت 40 هزار مترمربع در کيلومتر 11 جاده قديم کرج احداث گرديده و مؤسس آن آقاي تهرانچي بوده که در ابتداي امر عمده توليدات اين شرکت انواع بيسکويت مخصوصاً بيسکويت مادر بوده است و متعاقباً در سالهاي 1342 با وارد
مقدمه فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد . آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود. اساس آرد را نشاسته تشکیل ...
Top of Form DATEM نجات بخش ضایعات نان: مقدمه: یکی از جنبه های مهم صنعت غذا ، بهبود کیفیت محصولات تولیدی و توسعه فرمولاسیون جدیداست که امروزه امولسیفایر ها این راه را هموار تر ساخته ودر طیف وسیعی از فراورد های غذایی کاربرد دارند .امولسیفایر ها دسته بزرکی از ترکیبات هستند که عوامل فعال سطحی یا سورفکتانت نامیده می شوند .امولسیفایر ها از چربی ها و روغن های گیاهی و حیوانی تولید می ...
مقدمه : غله در زبان فارسی به معنای گندم برنج جو ارزن ذرت چاودار و تریتیکاله می باشد و وقتی صحبت از غلات می شود فرآورده های حاصل از آن نیز مد نظر قرار می گیرد، بنابراین دامنه آن بسیار وسیع و گسترده است. غلات از اولین غذاهای شناخته شده بشر بوده که از زمانهای بسیار کهن تاکنون همواره نقش مهمی در اقتصاد و تغذیه مردم دنیا به ویژه کشورهای در حال توسعه داشته است به همین جهت سمبل غلات ...
چکيده تأثير هيدروکلوئيدهايي مانند صمغ عربي (AR)، گوار(CR)، زانتان(XN)، کاراگينان(CG) و هيدروکسي پروپيل متيل سلولز(HPMC) در ترکيب با مواد امولسيون کننده مانند گليسرول مونوسيترات GMS، سديم استرول دولاکتيلات SSL، بر روي خصوصيات رئولوژيکي، ريزساختار
محدوده وسيعي از شرايط آب وهوايي جهان رشد ميکند ودر حقيقت اين گياه سازگارترين گونه هاي علات است . زمينهاي زيادي در سرتا سر جهان در مقايسه با ساير گياهان زراعي به کشت آن اختصاص داده شده است . زيرا گندم غذاي اصلي انسان است که بطور مستقيم مورد مصرف قرا
1-1 تاريخچه گندم منشاء گندم به درستي روشن نيست ، هرودوت مورخ معروف يوناني که يادداشت هايي از يک پيشواي مذهبي کلده را جمع آوري کرده ، از مطالعه آنها به اين نتيجه رسيده که گندم در زمان حکومت کلده و آشور و پيش از آن در بين النهرين به طور وحشي مي روييد
فصل اول ویژگی ، ساختار و ترکیبات دانه غلات 1-1-ویژگیهای غلات غلات مهمترین منبع غذایی انسان می باشد . حدود 70 65 درصد از کربوهیدراتها ، پروتئینها و همچنین قسمت زیادی از ویتامینهای گروه B ، املاح و عناصر کم مقدار رژیم غذایی مردم ایران از طریق غلات و فرآورده های آن تأمین می شود . گندم ، چاودار ، جو ، یولاف ( جودوسر ) ، برنج ، ارزن و ذرت در گروه غلات قرار میگیرند که در این میان ...
انواع خمير بيسکويت مقدمه ماده اوليه اصلي تقريباً در تمام خمير هاي بيسکويت آرد است به آرد ، شکر، چربي و احتمالاً طيف گسترده اي از ساير مواد اوليه نيز افزوده مي شود خمير با آب پيوند مي خوردو. هر چه چربي بيشتري درفرمولاسيون خمير گنجانده شود آب کمتر
-1-مقدمه: جمعيت کره زمين پيوسته در حال افزايش است اين جمعيت که در سال 1930 ميلادي تنها 2 ميليارد نفر بود در سال 1990 به 3/5 ميليارد نفر رسيد و در سال 2000 ميلادي از 6 ميليارد نفر تجاوز کرد و پيش بيني مي شود که در سال 2025 ميلادي به 5/8 ميليارد نفر
مقدمه گندم عمده ترین محصول زراعی کشور است. سطح زیر کشت گندم آبی و دیم کشور در سال 1380 به ترتیب27/2 و51/3 میلیون هکتار و متوسط عملکرد آن در شرایط آبی و دیم به ترتیب 3 و 7/0 تن در هکتار بوده است. نرخ خودکفایی گندم در سال های مختلف بین 60-80 درصد نوسان داشته است. در صورتی که متوسط عملکرد در شرایط آبی و دیم به ترتیب تا سطح 8/4 و16/1 تن در هکتار افزایش یابد، خودکفایی در تولید این ...
. تاریخچه گندم منشاء گندم به درستی روشن نیست ، هرودوت مورخ معروف یونانی که یادداشت هایی از یک پیشوای مذهبی کلده را جمع آوری کرده ، از مطالعه آنها به این نتیجه رسیده که گندم در زمان حکومت کلده و آشور و پیش از آن در بین النهرین به طور وحشی می روییده است ، او در پنج قرن پیش از میلاد در نوشته های خود روش خرد کردن گندم و تهیه نام درمصر را شرح داده است . کاوش های باستان شناسی اخیر ...
خصوصیات گیاه گندم گندم ، گل آذین سنبلهای دارد. از هر گره آن معمولا یک سنبلچه متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود میآید. گاهی تعداد گلچهها به 9 هم میرسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به نامهای پوشک بیرونی (لما) و پوشک درونی (پائولا) قرار گرفته است. برگهای گندم مانند برگهای سایر غلات (به جز ذرت و ارزن) ، نازک و کم عرض بوده و زبانههای کوچکی دارند. میوه گندم میوه گندم با توجه ...
تعریف نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک ...