مقدمه و دليل انتخاب موضوع : شير بطور کلي عبارت است از تراوش‌هاي غدد پستاني حيوانات پستاندار (معمولاً گاو) که عاري از کلستروم مي‌باشد و در اثر دوشش کامل حيوان سالم بدست مي‌آيد شير و فرآورده‌هاي آن به همان سهولتي که به مصرف مي‌رسند توليد نمي‌گردند

آشاميدني‌ها مقدمه تعداد زيادي از آشاميدني‌ها به منظور برطرف کردن نيازهاي تغذيه مصرف نمي‌گردند، بعضي از آنها براي رفع عطش و تعدادي محرک هستند. هر کدام از اين آشاميدني‌ها اهميت فراواني دارند، زيرا از اجزاء تشکيل دهنده غذايي ساخته مي‌شوند و هم تا

موضوع طرح :پرورش صيفي‌جات ( خيار ) گلخانه‌اي به ظرفيت 200 تن در سال محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 05/747 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 05/77 ميليون ريال سهم تسهيلات: 670 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه:

موضوع طرح : توليد و بسته بندي آبليمو ظرفيت : 800 تن در سال محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بويژه استانهاي جنوبي سرمايه گذاري کل: 2312 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 232 ميليون ريال سهم تسهيلات: 2080ميليون ريال دوره باز

موضوع طرح : بسته بندي چاي تي-بگ محل اجرا: کليه مناطق کشور سرمايه گذاري کل: 9/1043 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 9/113 ميليون ريال سهم تسهيلات: 930 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: هفت ماه ميزان اشتغالزايي : هفده نفر مقدمه : از نظر کا

-1مقدمه وبيان موضوع : انسان برابر تامين انرژي بدن نياز به غذا دارد وبراي فعاليت روزمره خود بايد از تغذيه اي سالم برخوردار باشد که اين امر بدون مصرف خوراکي‌ها امکان پذير نمي باشد . درزمان هاي قديم ابتدا قهوه خانه هاي محلي وجود داشت که در آن چاي وقليا

1 تعريف علوم مواد غذايي دراين علم مواد غذايي از نظر توليد ،تهيه ،نگهداري ،توزيع و خواص بيژلوژي و شيمي - فيزيک مورد بحث قرار مي گيرند ضمناً ويژگيهايي مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذايي و همچنين ترکيبات سازنده مواد غذايي و دگرگوني اين ترکيبات مورد اس

فصل اول شناسايي روش تحقيق طرح تحقيق: بررسي فرايند توليد رب گوجه فرنگي اهداف تحقيق: چگونگي و چرائي توليد رب گوجه فرنگي اين هدف بيانگر ساختار فني و تکنولوژيکي کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههاي توليد رب و چگو

مقدمه کارخانجات توليدي بعد از اخذ پروانه بهره برداري آماده هستند تا کالاي ورودي را گرفته و شروع به کار کنند کارخانه آرد نيز بعد از اخذ اين پروانه آماده دريافت گندم است تا شروع به فعاليت کند . و چون امروزه کل خريد گندم به وسيله اداره غله خريداري مي

1-1- پيدايش تندي اکسايشي در مواد غذايي چربيها سوبستراي اصلي فساد اکسايشي و ايجاد طعمهاي بد ناشي از آن محسوب مي¬شوند. چربيها گروه ناهمگوني از ترکيبات شيميايي هستند که ويژگي مشترک آنها حلاليت در سيستمهاي غير قطبي يا ليپوفيل است(3). تقريبا تمام مواد خ

1-1 تاريخچه گندم منشاء گندم به درستي روشن نيست ، هرودوت مورخ معروف يوناني که يادداشت هايي از يک پيشواي مذهبي کلده را جمع آوري کرده ، از مطالعه آنها به اين نتيجه رسيده که گندم در زمان حکومت کلده و آشور و پيش از آن در بين النهرين به طور وحشي مي روييد

اينجانب ………. پروژه کارآموزي خود را در ، (نام محل کارآموزي شما) گذرانده ام .اين پروژه شامل گزارش ها ، و تجربياتي است که در ، (نام محل کارآموزي شما) به مدت??? ساعت کارآموزي ، ثبت شده است و مقايسه اطلاعات و تئوري هاي مختلف صورت گرفته است. ودر پايان از

پيشگفتار استاندارد ويژگيها و روشهاي آزمون آرد بادام زميني که بوسيله کميسيون فني مواد غذائي تهيه و تدوين شده و در کميسيون نهائي مادر مورد تائيد قرار گرفته و در سي و يکمين جلسه کميته ملي مواد غذائي مورخ 61/3/30 تصويب گرديد . پس از تأييد شورايعالي

گونه‏هاي مختلف ميکروارگانيزم‏ها براساس pH مناسب جهت رشدشان درجه‏بندي مي‏گردند . ساير عوامل فيزيکي و شيميايي مواد غذايي نيز در رشد ميکروارگانيزم‏ها مؤثر مي‏باشد . يکي از عوامل مهم , تأثير pH بر روي مقاومت باکتريهاي به حرارت است . هرچه pH کمتر باشد يع

فرآيند توليد آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهايي ميباشد . آرد، يکي از اجزاي مهم در تهيه ي انواع غذاها است. ماده ي پودر مانندي است که از دانه ي غلات يا ساير مواد نشاسته اي بدست مي آيد. معمولاً آرد را از آسياب نمودن دا

تاريخچه سوسيس و کالباس در ايران در ايران اولين بار توليد سوسيس و کالباس حدود سال 1300 شمسي و توسط مهاجرين لهستاني انجام شد. کلمه‌ کالباس از زبان لهستاني گرفته شده است. اما بصورت کارخانه‌اي در سال 1982 ميلادي (1370 شمسي) شروع شد. به اين صورت که يک ن

کارخانه ويتانا در سال 1337 در زميني به مساحت 40 هزار مترمربع در کيلومتر 11 جاده قديم کرج احداث گرديده و مؤسس آن آقاي تهرانچي بوده که در ابتداي امر عمده توليدات اين شرکت انواع بيسکويت مخصوصاً بيسکويت مادر بوده است و متعاقباً در سالهاي 1342 با وارد

کارخانه ي شير پگاه اصفهان که در کيلومتر پنچ جاده ي تهران قرار دارد و بسيار وسيع است . در شبانه روز يعني 24 ساعت حدوداً 330 تن شير توليد مي کند و به بازار عرضه مي کند . اين کارخانه داراي سالن هاي مختلفي است . سالن هاي همچون پاستو جديد ،‌پاستو قد

بخش اول : گوشت گوشت ماده پروتئيني و با ارزشي است که از عضلات حيوانات اسکلت دار تهيه و توليد مي‌شود و يکي از اصلي ترين و مهم ترين منابع تأمين کننده پروتئين با منشأ حيواني در غذاي روزانه بشر است. غدد و ساير اندام‌هاي دام مانند زبان، کبد، مغز و ... نيز

شرکت صنايع غذايي زرين گل در سال 1371 در زميني به مساحت 1 هکتار با خط توليد ماکاروني و ورميشل آغاز به کار نمود و اينک داراي خط توليد آرد زرين گل مي باشد ، اين کارخانه به مديريت برادران رحمت بخش و مسئول آزمايشگاه و فني مهندس جليل وند مي باشد. آدرس : گ

محدوديت منابع آب، نياز روز افزوني به آب شرب، توليد فاضلابهاي حاصل از فعاليتهاي گوناگون آلودگي بيش از پيش آبها بيماريهاي مرتبط با آب غير بهداشتي موجب مي‌شود که کيفيت آب جهت مصارف مختلف (بويژه آب آشاميدني) مورد توجه قرار بگيرد بهمين منظور يکي از برنام

مقدمه در رابطه با صنعت کنسرو : کلمه کنسرو سازي از واژه يوناني Conservar به معني حفظ کردن گرفته شده است . به طور کلي کنسرو کردن در صنايع غذايي عبارتست از ايجاد شرايطي که بتوان در ان شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود بنابراين تعريف

فصل اول: دستگاهها و تجهيزات تمامي ماشين الات خط توليد و تجهيزات توليد فراورده هاي گوشتي در کارخانه دام و دريا ( پونل) از کشور هاي اروپايي وارد گرديده . لذا ماشين الات و تجهيزات بکار رفته به شرح ذيل توضيح داده مي شود. 1-1گيوتين : اين دستگاه جهت قط

تاريخچه ما کاروني: ماکاروني وفراوردهاي ان مشابه ان گروه از مواد غذايي هستندکه بايد به روش صنعتي توليد شوند امروزه توليد ماکاروني روبه افزايشهايتاليا مقام اولرا در مورد مواد غذايي داريکه به عنوان غذا هاي خميري مي شناسندبهترين عنوان فراورده هاي ماکارو

شناسنامه کارخانه: گلچکان خراسان زماني واحد نمونه اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي در سال 1385 تحت نظارت و تاييد انجمن حمايت از بيماران ديابتي کشور مي باشد. تاريخچه: اين شرکت در سال 1330 توسط آقاي باقر زماني گلايگير تاسيس گرديد .ابتدا کار خود را در ز

مواد اوليه: مواد اوليه براي محصولات مختلف: کاملترين ومهمترين شير خام و سالم است. • براي دوغ:استارتر و عصاره مخصوص دوغ(گياهي) • براي مالت:استارتر پودري: شير خشک • ماست موسير:موسير خشک شده • پنير:استارتر خاص مواد اوليه شامل مواد بسته بندي نيز مي شود:

صنعت شير: پايگذاري صنعت شير در هر کشوري به سه عامل بستگي دارد: 1-بازار مناسب براي شير و فراورده ها ي شير 2-وسايل و نيروي انساني ماهر براي جمع آوري عمل آوري و توزيع شير 3-تامين مداوم شير با کيفيت مطلوب برخي از تغييرات اصلي صنعت شير به وضعيت کنوني

آشنايي با شرکت صنعتي فريمان ( سهامي عام ) : شرکت صنعتي فريمان ( سهامي عام ) يکي از بزرگترين و قديمي ترين واحدهاي توليد کننده روغن گياهي ، خوراکي ( هيدروژنه ، مايع ، قنادي و پختني ) در ايران است که در سال تاسيس گرديده است . محصول روغن نباتي اين شرکت

کارخانه نوشابه نيسان شرق (پپسي) در سال 1357 واقع در جاده قوچان – مشهد تاسيس شد . اين کارخانه به صورت سهامي خاص بوده و تحت ليسانس پپسي آمريکا فعاليت مي کند . که تمامي دستورالعمل هاي آن و نيز استاندارد ها (آزمايشات صورت گرفته ) دقيقاً مانند آزمايش

کنجاله خط توليد حلوا شامل 50درصد کنجد و 50درصد شکر مي‌باشد. کنجد با نام علمي Sesam، اندي‌کام مي‌باشد . از خانواده پدالياسه مي‌باشد. کنجد داراي 16جنس و 60 گونه گياهي علفي مي‌باشد. کليات گياه‌شناسي به صورت يک و يا چند ساله، ساقه آن از نيم متر متغير و

کله‌پزي دوستان « توصيف ظاهري مغازه» يک جا سيرابي در بيرون مغازه موجود است که محل پخت سيرابي است و در کنار آن چندين مهتابي رنگ شده وجود دارد. اين مغازه فاقد تابلو است و فقط برروي در مغازه با برچسب اسم طباخي و تلفن طباخي را نوشته‌اند و بر بالاي آن نو

شير بطور کلي، عبارت است از تراوشهاي غدد پستاني حيوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاري از کلستروم مي باشد و در اثر دوشش کامل يک يا چند حيوان سالم به دست مي آيد. کلي? پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به توليد شير هستند. در عصر پستانداران اوليه، ق

معرفي کارخانه زمزم گرگان شرکت زمزم گرگان در تاريخ 26/4/1352 تاسيس و تحت شماره 346 در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسيده و در حال حاضر شرکت زمزم گرگان يکي از شرکت‌هاي گروه صنايع آشاميدني و تحت پوشش سازمان صنايع غذايي و آشاميدني بنياد مستضعفان انقلاب اسلا

تاريخچه و معرفي کارخانه ي آرد زاودي کارخانه آرد زاودي در سال 1369 تاسيس شده است بخش اعظم فعاليت اين کارخانه مربوط به توليد آرد مي باشد که با استفاده از دستگاههاي پيشرفته تبديل گندم به آرد صورت مي گيرد . محصولات توليدي اين کارخانه شامل آرد و سبوس مي

واحدهاي روغن کشي بر اساس نزديکي - ماده اوليه بخصوص تخم پنبه احداث مي‌شوند که اين مناطق بيشتر در استانهاي مازندران، گيلان و خراسان مي‌باشند. يکي از اين واحدهاي روغن کشي کشور کارخانه روغن کشي کشت و صنعت شمال واقع در استان مازندران، شهرستان ساري (در دو

مقدمه و تاريخچه کنسروسازي کلمه کنسروسازي از لغت يوناني conservar به معني حفظ کردن مشتق شده است. به طور کلي، کنسروکردن در صنايع غذايي عبارت است از ايجاد شرايطي که بتوان تحت آن شرايط محصول موردنظر را براي مدت‌هاي طولاني حفظ نمود. کنسرواسيون غذا با است

غذا به عنوان يکي از نيازهاي اصلي بشر و ارتباط مستقيم آن با سلامت و بقاي او همواره مورد توجه بوده است. انسان اوليه براي دستيابي به غذا مجبور بود به شکار بپردازد و يا از ميوه ها و گياهاني استفاده نمايد که هيچ گونه شناختي نسبت به فوايد و مضرات آنها ندا

معرفي شرکت آساک سنجش شرق شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگيزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئي به نيازهاي واحدهاي صنعتي – خدماتي و همچنين بازرگانان ، با شاخه هاي فعاليتي گسترده از جمله کنترل کيفي کالاهاي بازرگاني (سورويانس )، اي

شير ماده غذايي با ارزشي است که از بدو تولد انسان مورد استفاده قرار گرفته است ودر تغذيه کودکان غذايي کامل و براي بزرگسالان داراي نقش مهم و اساسي است .در بين انواع غذاهاي مصرفي روزانه شير متعادل ترين ترکيبات را دارد شير حاوي مواد لازم براي توليد انرژي

شرکت توليدي قند شيروان در تاريخ 31/3/1337 تاسيس و تحت شماره 331 دراداره ثبت مشهد وشماره 8839 در اداره ثبت شرکتها و مالکيت صنعتي تهران به ثبت رسيده است . شرکت تا سال 1355 در مالکيت آقاي محمد ولي مهروي قرار داشته و در سال مذبور قسمت عمده سهام شر

کارخانه فرآورده¬هاي غذايي هليانه واقع در کرج، کيلومتر 15 جاده هشتگرد، سه راه سهيليه، خيابان سوم در تاريخ 1372 جواز تأسيس خود را در زميني به مساحت 10000 متر مربع از وزارت صنايع دريافت و در سال 1378 پروانه تأسيس آن که شامل خط توليد آرد گندم به روش ...

کارخانه ي شير پگاه اصفهان که در کيلومتر پنچ جاده ي تهران قرار دارد و بسيار وسيع است . در شبانه روز يعني 24 ساعت حدوداً 330 تن شير توليد مي کند و به بازار عرضه مي کند . اين کارخانه داراي سالن هاي مختلفي است . سالن هاي همچون پاستو جديد ،‌پاستو قد

غلات غلات در واقع گونه اي از خانواده گندميان (گرامينه ها) هستند که گياهان علفي تک لپه اي بوده و دانه هاي ريز آنها، مصرف خوراکي دارد. غلات گياهاني يک ساله هستند، يعني چرخه ي زندگي خود را در يک فصل زراعي به پايان مي رسانند. گونه هاي سردسيري غلات (گن

تاريخچه نوشابه : تاريخ نوشابه اساساً به زماني بر مي گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشيدني توانست موادي چون طعم دهنده ها و شيرين کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاريخ پيدايش آن به درستي روشن نيست ولي تصور مي شود ابتدا در خاور ميانه و به ويژه در نواح

کارخانه کمپوت و کنسرو ممتاز رضوي زيرمجموعه کارخانه کنسرو و سردخانه رضوي است، که داراي ظرفيت پائين تري نسبت به کارخانه اصلي مي باشد و در محدوده جدايي ازکارخانه اصلي واقع شده. اين کارخانه که از موقوفات آستان قدس رضوي است و در شهرک صنعتي مشهد در خان

گوشت و فرآورده هاي آن يکي از منابع پرارزش پروتئيني در ارتباط با تغذيه بشر محسوب مي گردد در کشور ما صنايع گوشت به ويژه در ده سال اخير يکي از مهمترين و مسئله سازترين صنايع غذايي به شمار مي آيد. فرآورده هاي متنوع و گوناگوني که امروز از گوشتهاي مختلف ته

معارفه 11/7/86 کارخانه فراورده هاي لبني آستان قدس رضوي ، واقع در جاده ي کيلومتر 17 جاده ي سرخس مي باشد. اين کارخانه در خرداد ماه سال 1374 شروع به فعاليت نموده است و تعداد پرسنل آن به طور کلي 130 نفر مي باشد . 80 نفر به صورت قراردادي زير نظر پيم

به نام خالق هستي که شير را نوشيدني گوارا گردانيد تا اهل ايمان را عبرتي از قدرت لايزال او باشد و بهشتيان را به نهرهاي آن وعده داد تا لذت رضوان خويش را کامل گرداند. اگرچه اين نوشيدني حيات بخش، منبع غني از ترکيبات مورد نياز بدن بوده ودانشمندان هر روز ا

آدمي در اوايل پيدايش زندگي اجتماعي خود به طور تصادفي به حساب و چگونگي محاسبه پي برد تا بتواند چرخه زندگي خود را بچرخاند. اجتماعات اوليه زندگي ثابتي نداشتند و پيوسته در حال کوچ کردن بودن بنابراين زندگي آنها وابسته به وضعيت آب و هوا بود به همين خاطر

با توجه به پذيرش سيستم توليد به عنوان موضوع پروژه بعد از مشورت با اعضاي گروه سيستم توليد کارخانه ي گرجي را جهت بررسي انتخاب کرديم با توجه به وسعت کارخانه و تنوع محصولات و جهت انتخاب موضوع واحد و جلوگيري از پراکنده شدن موضوع سيستم توليد بيسکويت به عن

استفاده روز افزون مردم از گياهان دارويي و همچنين تمايل شرکتهاي توليد کننده مواد دارويي به داروهاي داراي منشاء گياهي را مي توان به دلايل زير دانست : تهيه برخي از مواد موثره فعال که در صنايع دارويي از اهميت بسيار برخوردارند ، به طور مصنوعي امکان پذير

طرح تحقيق: بررسي فرايند توليد رب گوجه فرنگي اهداف تحقيق: چگونگي و چرائي توليد رب گوجه فرنگي اين هدف بيانگر ساختار فني و تکنولوژيکي کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههاي توليد رب و چگونگي کارکرد دستگاهها فضاي لا

در اين گزارش سعي شده است که به مراحل طراحي کارخانه توليد شکلات پرداخته شود. طرحي که به منظور توليد شکلات مغزدار از نوع شکلات شيره خرما به عنوان محصول اصلي و شکلات تخته‌اي به عنوان محصول فرعي مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد با اين اميد که در سرمايه گذاري د

مطالعات اقتصادي طرح هدف به توليد رساندن يک واحد صنعتي توليد فرآورده هاي لبني مي باشد که با انجام آن نتايج زير حاصل مي گردد - بکارگيري سرمايه ودانش فني بخش خصوصي درراه توليد - تامين بخشي ازنياز جامعه به مواد لبني پاستوريزه درراستاي برنامه هاي توسعه ا

ماءالشعير يا کوشاب فرآورده‌اي است گازدار و غيرالکلي که از مالت آب جوي آب و مواد افزودني مجاز بدون مرحله تخمير الکلي تهيه مي‌شود. عصاره مالت نيز از انجام فرايند بر روي جو به دست مي‌آيد. رنگ ماءالشعير زلال و شفاف مي‌باشد. وزن ماءالشعير حدود 330 گرم مي

. خلاصه مديريتي شرکت کشت و صنعت دارو گياه با مسئوليت محدود از فروردين ماه 1388 آغاز به کار خواهد کرد. سهامداران آن متشکل از مدير عامل (داراي 51 درصد سهم) به علاوه ساير سرمايه گذاران بالقوه تا سقف يازده شخص حقيقي يا حقوقي خواهند بود. محصول اصلي اين

شرکت آفتاب گوهر نوين ( سهامي خاص ) در تاريخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسيد. اين شرکت در ابتدا با سرمايه 10000000 ريال شروع به فعاليت کرده بود. که پس از يک سال با تغييرات اساسي به شرح زير روبرو شد. سرمايه اوليه اين شرکت از 10000000 ريا

درخواست کننده تسهيلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامي خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازي کارخانه توليد کنسانتره ميوه به ظرفيت 7000 تن در سال محصول اجراي طرح : کيلومتر 5 جاده مشکين‌شهر به اهر استان اردبيل سرمايه‌گذاري قبلي (ريالي) : 620/

گفت و گو با مدير رستوران هاي زنجيره اي هايدا (آقاي علي فرزامي) به 10سال قبل برگرديم، به ياد مي‌آوريم که هيچ خبري از اين همه رستوران‌هاي رنگارنگ نبود، حتي در پايتخت بزرگ‌و‌گاهي دوست‌داشتني چند ساندويچ فروشي خيلي معمولي با تنوع غذايي محدود به چشم مي‌خ

مدتي است که در برخي موارد به خصوص در صنايع بزرگي مثل دامپروري ، بيسکويت سازي و ... تخم مرغ جاي خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه هاي زيادي در ايران و سراسر جهان به بازار عرضه مي گردد. از محاسن پودر تخم مرغ مي توان موارد زير

شير به عنوان يک ماده ي غذايي ارزشمند نخستين و کامل ترين غذاي نوزاد انسان و حيوان را تشکيل مي دهد و در تمام طول دوران رشد عنصري حياتي در جيره غذايي و الگوي تغذيه محسوب مي شود . مواد غذايي مختلفي که مورد استفاده بشر قرار مي گيرند ، عمدتا به عنوان ماد

شير به عنوان يک ماده ي غذايي ارزشمند نخستين و کامل ترين غذاي نوزاد انسان و حيوان را تشکيل مي دهد و در تمام طول دوران رشد عنصري حياتي در جيره غذايي و الگوي تغذيه محسوب مي شود . مواد غذايي مختلفي که مورد استفاده بشر قرار مي گيرند ، عمدتا به عنوان ماد

مجتمع کشت و صنعت چين چين )سهامي عام ) در تاريخ 14/8/1353 به صورت شرکت سهامي خاص تأسيس شده و طي شماره 1296 در اداره ثبت شرکت ها و مالکيت صنعتي مشهد به ثبت رسيده است . شرکت در تاريخ 19/12/1358 در اجراي قانون توسعه و حفاظت صنايع ايران مشمول بند ج ق

اطلاعات عمومي آب ميوه ها و نوشابه هاي حاصل از آن از نظر اجراء يا عدم اجراي فرآيند شفاف سازي به دو نوع زلال(شفاف شده)، کدر(پالپ دار) و از نظر ميزان ميوه طبيعي محتوي (آب ميوه و يا پالپ)به سه گروه، آب ميوه، نکتار ميوه و شربت ميوه تقسيم مي گردد. ميزان م

در اين پرژه به مراحل تبديل چغندر به قند در کارخانه قند پرداخته شده و هدف از اين پروژه آشناي با مراحل توليد قند و دستگاه هاي مورد نياز و همچنين نيروي انساني مورد نياز براي کار مي باشد. امروزه در شاخه صنايع غذاي قتد به عنوان يکي از محصولات استراتژيک

ماکاروني در حال حاضر به عنوان عنصري پر اهميت در تامين غذاي روزانه مردم دنيا از جايگاه ويژه اي برخوردار است . با توجه به اين مهم گروهي از پيشگامان آرد سازي کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترين و پيشرفته ترين ماشين الات و فن اوري شرکت ب

موضوع تحصيل فرزندان امروز يکي از دغدغه هاي مهم خانواده هاي کشورمان را تشکيل مي دهد. اين دغدغه بيشتر به دليل وابستگي آينده ي فرزندان به ميزان توفيق آنها در تحصيل و طي مراحل دوره ي موتوسطه و ورود به دانشگاه به وجود مي آيد. اگر چه اين دل نگراني ها براي

همبرگر يکي از فراورده هاي گوشتي بوده که از طريق فرمولاسيون و اختلاط مواد اوليه مجار حاصل مي شود . فرآيند تهيه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترين مرحله آن آماده سازي مواد و اختلاط آنها مي باشد . نکته بسيارمهم در مورد صنايع غذايي و به ويژه همبرگر

قرار است سردخانه اي در شهر طبس براي تأمين 000/45 نفر ساخته شود. در اين سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريور ماه توسط اهالي کشتار شده و وارد سردخانه مي شود و پس از 24 ساعت نگهداري براي مصرف روز بعد به بازار عرضه مي شود. گوشت ها

نيشکر از گياهان زراعي است که ظاهراً اهلي کردن آت براي اولين بار در جزاير اقيانوس آرام (گينه نو) اتفاق افتاد و سپس از آنجا به چين و هند برده شده است. سابقه تاريخي کشت نيشکر به هزار سال قبل از ميلاد مي رسد نيشکر از هند به ساير نقاط دنيا راه يافت و تا

همبرگر يکي از فراورده هاي گوشتي بوده که از طريق فرمولاسيون و اختلاط مواد اوليه مجار حاصل مي شود . فرآيند تهيه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترين مرحله آن آماده سازي مواد و اختلاط آنها مي باشد . نکته بسيارمهم در مورد صنايع غذايي و به ويژه همبرگر

به نام خالق هستي که شير را نوشيدني گوارا گردانيد تا اهل ايمان را عبرتي از قدرت لايزال او باشد و بهشتيان را به نهرهاي آن وعده داد تا لذت رضوان خويش را کامل گرداند. اگرچه اين نوشيدني حيات بخش، منبع غني از ترکيبات مورد نياز بدن بوده ودانشمندان هر روز ا

ESTJ ها از اينکه مسئوليتي داشته باشند و همه چيز را در کنترل خود داشته باشند لذت مي برند. اين اشخاص دوست دارند که مسئول باشند . در گرفتن تصميمات عيني خوب عمل مي کنند. ESTJ ها مي دانند که چگونه کارها را انجام دهند . آنها درباره هر موضوعي عقيده اي دار

مقدمه : با آگاهی از اهمیت کشت و زرع و توجه به این مطلب که بخش کشاورزی حدود 27% از تولید ناخالص و 80% از محصولات اساسی مورد نیاز کشور تولید کرده و صادرات غیر نفتی نیز سهمی معادل40% دارا می باشد در می یابیم که بخش کشاورزی در هر کشور می تواند نقش بسیار مهمی را در تولید ناخالص آن کشور ایفا کند . این امر از طریق تولید محصولات کشاورزی مصرف در داخل و صادرات به سایر کشورها و ایجاد زمینه ...

مقدمه: از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت می گرفت. با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین ...

1- مشخصات متقاضی نام شرکت :شرکت صنایع غذایی شادگل شماره: 28/2/1378 تاریخ ثبت : 1135 نیشابور نوع فعالیت : تولیدی تبیین در خواست متقاضی : 2- معرفی طرح : 1-2- نام طرح : روغن نباتی جامد شادگل 2-2- هدف از اجرای طرح : واحد تصفیه روغن نباتی خام و تولید روغن نباتی جامد 3-2- مشاور- مشاوران طرح : مشاور صنعتی سها طوس 4-2- نوع تولید/ تولیدات طرح : روغن نباتی جامد - گاز اکسیژن - خمیر صابون ...

مقدمه همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم. خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی ...

مقدمه : بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست . درراه اصطلاح وبهترکردن وضعیت غذا وتغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، بایکسری اکتشافات بزرگ توانستند ازریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند ویرای ...

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

میدانیم که یکی از دروس مهم در دوره تحصیلی به خصوص در شاخه فنی و حرفه ای درس پروژه و کاآفرینی است.که همکنون این درس یکی از دروس اساسی و مورد نیاز تمامی رشته ها میباشد. که دانشجو با توجه به تلاش و کوشش و خلاقیت که دارد و با توجه به اینکه اطلاعات درس خود را در زمان تحصیل کسب کرده است باید برروی طرح مورد نظر خود پیاده کند و تمامی مراحل یک طرح توجیهی را بپیماید. که به نظرمان واقعا ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول