? چکيده : در فرآيند پختن به روش سرخ کردن عميق چربيها و روغنها به عنوان محيط واسطه انتقال حرارت عمل کرده، حرارت را به ماده غذائي سردتر که در روغن غوطه ور است منتقل ميکنند. بعلاوه در هنگام سرخ کردن چربيها و روغنها با پروتئينها و کربوهيدراتهاي موجود
شير و فراورده هاي شيري: شير غذايي است که ظاهراً جانشين کافي براي آن وجود ندارد. همه پستانداران بعد از تولد شير توليد مي کنند و انسانها از شير بسياري از حيوانات بعنوان غذايشان استفاده مي کنند. گاو مهمترين همه اين حيوانات بعنوان تهيه کننده غذاست .
شير غذايي است که هيچ جانشين مناسبي براي آن وجود ندارد . شير داراي ترکيباتي از جمله ليپيدها ، کربوهيدرات ها ، پروتئين ها و بسياري از ترکيبات آلي حل شده در آب مي باشد . مهمترين شيري که به کار برده مي شود ، شير گاو مي باشد . به جزء شير ، محصولات شيري د
مقدمه شير به طور کلي ، عبارتست از تراوشهاي غدد پستاني حيوانات پستاندار – مع معمولاٌ گاو – که عاري از کلستروم مي باشد و در اثر دوشش کامل يک يا چند حيوان سالم به دست مي آيد . شير غذاي طبيعي نوزادان مي باشد . که علاوه بر تامين نيازهاي تغذيه اي به دليل
شربت ذرت حاوي فروکتوز بالا (HFCS) اين شربت که در انگلستان ايزو فروکتوز و در کانادا گلوکز / فروکتوز ناميده ميشودشامل هر گروه از شربتهاي ذرت ميشود که پردازش آنزيمي روي آنها صورت گرفتهاست تا گلوکز آن به فروکتوز تبديل شود و سپ
اين شرکت به نام شرکت نوش مازندران و به آدرس استان مازندران – تنکابن – نشتارود کترا – از جاده اصلي شهر نشتارود 1700 متر فاصله دارد و واقع درشهرکي به نام کترا مي باشد . در زميني به مساحت 5/5 هکتار و در يک موقعيت جغرافيايي خوب اين شرکت تأسيس شده است و
شاه بلوط اسپانيايي يک درخت تنومند و ستايش برانگيز يست که بلندي آن مي تواند به 100 پا (5/30 متر) برسد که تاج آن تقريبا نصف طول آنرا مي پوشاند درختان خيلي پير ممکن است تنه اي به قطر بيشتر از 10 پا داشته باشد. برگهاي دراز ناي بيضي شکل آن به طول 8 اينچ
سير: Garlic نام گياهشناسي: (LINN) Allilm sativam خانواده N-o.Lliacaae سير رايج که عضوي از گروه مشابه گياهاني مثل پياز مي باشد.، گياهي است که در زمانهاي بسيار قديم کشت مي شده است البته کار بسيار مشکلي است که بتوان منشا اين گياه را به دقت دانست. DeC
سيب زميني Potatoes طبقه بندي، مبدا" و تاريخچه سيب زميني (solanum tuberosum) به خانواده solanaceae تعلق داشته و قرابت نزديکي با گوجه فرنگي، بادمجان، فلفل، توتون، و تاج ريزي وحشي دارد. سيب زميني و ذرت بزرگترين ارمغان دنياي جديد به تامين غذاي نوع ب
اصلاح سيب (Apple Breeding ) سيب در دنيا مناطق عمده توليد سيب در جهان بين عرضهاي شمالي و جنوبي 30 تا 60 درجه قرار گرفته. بعنوان مثال به ترتيب در کشورهاي اروپاي غربي، آمريکا، اروپاي شرقي،کانادا،ژاپن، استراليا و آرژانتين کشت و توليد مي شود. در سا
سيب سيب ( دقيقا" يک ميوه شفتدار) ميوه درختي ازطبقه Malus است که عضوي از خانواده گل سرخيان بوده ( روزاسيا) و در طول تاريخ کشت مي شده است . بيشتر گروه سيبها به گونه M. domesticaيا پيونديهاي آن تعلق دارند. اجداد وحشي سيبها احتمالا" درختي به نام Mal
سويا سويا گياهي است با نام علمي clycin max و نام انگليسي soybean و از خانواده papilionaceae يکساله و خودگشن که مقام نخست در تامين روغن گياهي در جهان را داراست. اين گياه بومي آسيا به خصوص منطقه منچوري چين و ژاپن است. سويا يکي از مهمترين گياهان رو
سويا : (Soya Bean) سويا يکي از گياهان قديمي بومي آسيا و منچوري چين و ژاپن است . اين گياه هميشه به صورت اهلي ديده شده است اين گياه به عنوان گياه دانه روغني از سال 1900 مورد استفاده قرار گرفته است و کشور آمريکا با توليد ساليانه صدها ميليون تن بزرگتر
سويا چيست؟ سويا از انواع حبوبات است که محل کشت اوليه آن در آسيا بوده اما توليد انبوه آن در ايالات متحده آغاز شد. سويا را مي توان يک دانه همه کاره ناميد که از آن مي توان در مواد غذايي مختلف و روغن هاي خوراکي استفاده نمود. سويا گذشته از اين که غذا
دانه ي سويا در واپسين سالهاي قرن بيستم شايد بتوان سويا را منبع اساسي و عمده پروتئين مصرفي و مردمان قرن آينده خواند. امروزه سويا به عنوان يک کالاي استراتژيک نه تنها پاسخگوي مصارف غذايي متنوع و متعدد در زنجيره غذايي است،بلکه مصارف
سوسيس و کالباس سوسيس ها(sausages): سوسيس توسط سومريان در 3000 سال قبل از ميلاد ابداع گرديد. سوسيس از واژه فرانسوي کهن(saussich) که خود از واژه لاتين (salsus) به معني "نمک زده"گرفته شده، پديد آمده است. کالباس(kielbasa) در واقع يک نوع سوسيس لهستان
- مفهوم سويه يا استرين ..... الف) گروهي از افراد يک گونه که از لحاظ فنوتيپي همگن باشند. ب) گروهي از افراد يک گونه که از لحاظ ژنتيکي همگن باشند. ج) گروهي از افراديک گونه که از لحاظ فنوتيپي ناهمگن باشند. د) گروهي از افراد يک گونه که از لحاظ ژن
مشخصات عمومي گياه گياهي است عليفي، پايا تا ارتفاع 5/1 و گاهي 2 متر رشد ميکند. ريزوم گياه 2 سانتيمتر ضخامت دارد و چندين ريشه به ضخامت 2-3 ميليمتر به طول 15-10 سانتيمتر از ريزوم منشاء ميگيرند. ساقه که در سال دوم يا سوم ظاهر ميگردد، قوي، استوانها
مقدمه امروزه براي نگهداري و ذخيره سازي مواد غذايي و انواع ميوه جات ساخت سرد خانه امري ضروري است بنابراين يکي از وظايف مهندسين تبريد ، طرح و محاسبه و انتخاب دستگاههاي مورد نياز سردخانه هاست . تقسيم بندي سردخانه ها سردخانه ها به سه قسمت عمده تقس
انتخاب زمين زمين شوره سنبل بر نيارد در او تخم عمل ضايع مگردان گرچه امروز مطابق اصول و قواعد فني ميتوان با اصلاح سختترين و بدترين زمينها از آن استفاده کرد ولي اين اصلاح نسبت به وضعيت زمين که از چه نوع باشد فرصت زيادي را توأم با خرج بسيار در
طبقه بندي مبدا و تاريخچه خيار Cucumis sativus و طالبي متعلق به يک جنس مي باشند خيار احتمالا بومي اسيا و افريقا بوده و شواهي در دست است که در غرب اسيا حداقل براي مدت 3000 سال کشت و زرع مي گرديده است . خيار براي يونانيها و رومي هاي قديم که انرا به ا
زيتون را اگر نتوان قديميترين گياهي دانست که در جهان مورد بهرهبرداري قرار گرفته، بدون ترديد بايد آن را يکي از قديميترين گياهان منطقهي مديترانه و به ويژه خاورميانه دانست، به دليل اينکه رويشگاه و گسترشگاه طبيعي اين درخت خاورميانه و حوزهي مديترانه
مقدمه : زيتون درختي هميشه سبز با نام علمي olea europaea و از خانواده oleaceae و از قديمي ترين گياهان منطقه مديترانه و بويژه خاورميانه است در مورد زيتون ، عقايد در زمينه رويشگاه اصلي ، متفاوت است ، عده اي اصل آن را از ايتاليا مي دانند و معتقدند از آن
زيتون که نام علمي آن اولئا اوروپا ميباشد از خانواده اولئاسه است در اين خانواده جنسهاي زيادي که اغلب آنها در نواحي گرم يا نيمه گرم زندگاني ميکنند وجود دارد. از حيث ظاهر اين گياهان تفاوت زيادي با يکديگر دارند و از درختچه تا درخت بلندترين بين آنه
زعفران از جمله محصولاتي است که کاشت آن از گذشته دور در مناطق جنوبي خراسان معمول بوده است و در بين گياهان ايران مناسب ترين زراعت کشت متراکم ( Antensive) براي نقاط محروم ودور افتاده کشور است چرا که اغلب مناطق زعفران کاري کشور در فاصله دوري از مرکز واق
روند رو به رشد جمعيت و نياز جامعه به تأمين کالري مورد نياز از طريق مصرف روغنهاي نباتي ، موجبات توسعه سطوح زير کشت انواع دانه هاي روغني را در کشور ضروري مي سازد و در اين ميان دانه روغني سويا به واسطه روغن مطلوب ، پروتئين زياد و مرغوب ، کنجاله قابل اس
روغن نارگيل روغن نارگيل، نوعي چربي اشباع شده است که از ميوه درخت نارگيل به دست ميآيد. از اين روغن در تهيه? مواد آرايشي بهداشتي و همچنين در غذاها استفاده ميشود. اين روغن سرشار از لوريک اسيد (نوعي اسيد چرب با زنجيره متوسط) ميباشد. روغن نارگيله
روشهاي نگهداري مواد غذائي بطريق سنتي و تقسيم بندي روشها 1) روش هاي نگهداري مواد غذائي بطريق سنتي : نگهداري مواد غذائي بطريق سنتي در شکل خود از قديميترين روش هاي نگهدار مواد غذائي است که در اکثر نقاط جهان رايج بوده است و هم اکنون نيز در بسياري از
روشهاي بيوتکنولوژي اصلاح گياهان دارويي مقدمه اگرچه کاشت گياهان دارويي به هزاران سال پيش باز ميگردد ولي بايد گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پيشرفت قابل ملاحظهاي صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتيوارهاي مفيد بهدست آمده بر اثر اصلاح گي
روش هاي رايج کشت قارچ صدفي در جهان مروري بر روش هاي مختلف کشت قارچ صدفي ?- روش کشت در کيسه پلا ستيکي ?- روش کشت در جعبه چوبي ?- روش کشت در جعبه پلا ستيکي ?- روش کشت در پشته ?- روش کشت در قفسه هاي فلزي ويا چوبي ?- روش کشت پايه اي ( ستو
لواشک و آلوچه فرآورده هايي هستند که از گوشت برخي انواع ميوه پس از عمليات هاي جداسازي ، شستشو ، پخت..... و افزودن مواد اختياري مجاز مانند نمک ، شکر و اسيدهاي آلي توليد مي گردند . اين محصولات غالبا از ميوه هاي درجه 2 ( که بازار پسندي کمتري دارند ) و
با آغاز هزاره سوم ميلادي جمعيت جهان از مرز 6 ميليارد نفر گذشته است. چنانچه رشد جمعيت 7/1% در نظر گرفته شود جمعيت جهان در سال 2015 به مرز 8 ميليارد نفر و در نيمه قرن آينده به 11 ميليارد نفر خواهد رسيد (پرستار 1376) از اين رو در قرن 21 رقابت براي تامي
ذرت (cached) مقدمه ذرت يکي از غلات گرمسيري و از خانواده گندميان (گرامينه) است. ذرت نوعي گياه علفي يک ساله است که با تئوسنت (Teosinte) و تريپساکوم (Tripsacum spp) خويشاوند است. تئوسنت نوعي علف هرز يک ساله است که از لحاظ خويشاوندي در مقايسه با تريپساک
درباره خواص پزشکي گياه کنگر نام ديگر اين گياه آرکيشو است و از گياهان مغذي است و ريشه آن مورد استفاده قرار مي گيرد. در زمان گل دادن، دانه هاي آن نيز قابل استفاده است. از دانه هاي آن براي هضم غذا استفاده مي شود و بسيار نيروزا است و براي ناراحتي هاي
دانههاي روغني ميوه کلزا که خورجين ناميده ميشود، از رشد و تکامل تخدان حاصل ميشود. ميوه مزبور به شکل باريک و کشيده بوده و با ظاهري تسبيح مانند توسط زايده باريک و کوتاهي به محور گل آذين يافته است. اين ميوه در بخش انتهايي خود به اندام کوچک منقار ما
دانههاي روغني، به منظور استخراج روغن از دانه آنها پرورش مييابند؛ ولي بهعنوان منبع باارزش پروتئين نيز مطرح هستند و بقاياي محصول بعد از روغنکشي بدين منظور بکار ميرود. هم روغن و هم کنجاله بههمان اندازه اهميت داشته و احتياج بهتجزيههاي ويژه دارن
خيار طبقه بندي مبدا و تاريخچه خيار Cucumis sativus و طالبي متعلق به يک جنس مي باشند خيار احتمالا بومي اسيا و افريقا بوده و شواهي در دست است که در غرب اسيا حداقل براي مدت 3000 سال کشت و زرع مي گرديده است . خيار براي يونانيها و رومي هاي قديم که
ايران به دليل شرايط خاص آب و هوايي و محدوديت هاي منابع آبي از جمله کشور هاي است که نياز به تجديد نظر اساسي در ساختار نظام کشت بوده و در اين راستا توسعه کشت گلخانه اي مي تواند به عنوان يک راهکار مناسب مطرح باشد که هم اکنون مورد توجه قرار گرفته است
مقدمه خيار (Cucumis sativus) گياهي از تيره کدوئيان است که اقسام گوناگون دارد. ميوهاش درشت و سبز يا سفيدرنگ است. بوته آن مانند بوته خربزه است. واژه خيار ريشه و بنياد فارسي داشته و از فارسي به زبان عربي داخل شده. تاريخچه مبدأ خيار را نواحى جن
خيار (Cucumis sativus) گياهي از تيره کدوئيان است که اقسام گوناگون دارد. ميوهاش درشت و سبز يا سفيدرنگ است. بوته آن مانند بوته خربزه است. واژه خيار ريشه و بنياد فارسي داشته و از فارسي به زبان عربي داخل شده. تاريخچه مبدأ خيار را نواحى جنوبى آسيا
خيار يکي از سبزيهاي معروف دنياست . مبدا و مشنا اصلي خيار کاملا مشخص و معلوم نيست ولي به اح تمال زياد بومي مناطق گرمسيري اسيا و افريقا مي بشاد ، زيرا بيشاز 3000 سال است به عنوان غذا در آن مناطق کشت مي گردد . نوشته ها نشان مي دهند که در 100 سال قبل
انواع خمير بيسکويت مقدمه ماده اوليه اصلي تقريباً در تمام خمير هاي بيسکويت آرد است به آرد ، شکر، چربي و احتمالاً طيف گسترده اي از ساير مواد اوليه نيز افزوده مي شود خمير با آب پيوند مي خوردو. هر چه چربي بيشتري درفرمولاسيون خمير گنجانده شود آب کمتر
تهيه مربا، مارمالاد و ژله از ديرباز به عنوان نوعي روش نگهداري محصولات ميوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهاي است که از ميوه کامل سالم يا از قطعات ميوه طي فرآيند پخت با افزودن مقداري آب و قند به دست ميآيد. اساس تهيه مربا تشکيل ژل پکتين است. پکتين کر
واژه شلتوک از کلمه هندي چلتو (chalto ) گرفته شده و در زبان انگليسي به شلتوک (دانه برنج همراه با پوست آن) Rice Paddy گفته مي شود. نام برنج از زبان هندي گرفته شده که به آن Ariai مي گويند. در زبان انگليسي به برنج Rice گفته مي شود که همان نام عمومي بر
خشکبار کوچک اما نيروزا ( ارزش غذائي پسته) خشکبار منبع مناسبي براي مواد غذايي از جمله پروتئين، ويتامين و مواد معدني لازم براي سلامت انسان مي باشد، درخشکبار منبع چربي هاي اشباع نشده است و مفيد براي پايين آوردن کلسترول و کاستن از خطر بيماري هاي قلب
خشک کردن مواد غذايي يکي از قديميترين روشهاي نگهداري آنهاست. با کاهش مقدار رطوبت ماده غذايي، امکان فساد ميکروبي آن از بين ميرود و وزن و حجم آن نيز به مقدار زيادي کاهش مييابد. از طرفي، فرآيند خشک کردن از لحاظ مصرف انرژي يکي از پرهزينهترين عمليات
خشک کن هاي کابيني: اين خشک کن از دست? خشک کن هاي غير مداوم است که در حد عمليات هاي کوچک يا نيمه صنعتي مورد استفاده قرار مي گيرد . خشک کن هاي کابيني همان طور که از اسمشان مشخص است به صورت يک اتاق يا کابين ساخته مي شوند . هوا بوسيله ي فن از ميان گ
مقدمه بنابر ضرب المثل کهني عربي فوايد درخت خرما به اندازه تعداد روزهاي سال است. و ظاهراً نيز چنين است، زيرا خرما واقعاً فوايد گوناگوني دارد. از چوب آن در بنّايي استفاده مي شود و برگهاي بزرگ آن( که گاهي شاخه ناميده مي شود) براي ساختن چندين کاردستي
خرطوم کوتاه چغندرقند Conorrhynchus brevirostris Gy11. Syn.: Temnorrhynchus brevirostrie Gy11. (curculionidae, col.) خرطوم کوتاه چغندر با آفت خال سياه که از سال 1340 در مزارع چغندر ايران ديده شده است، به اسامي محلي که در اصفهان به آن سنگ
خربزه از ديرباز تا کنون يکي از محصولات زراعي کشور به خصوص استان خراسان بوده است . اگر چه اين محصولجاليزي در ساير مناطق ايران هم کشت م يگردد اما مهمترين منطقه کشت آن تا به امروز استان خراسان مي باشد به طوري که در سفرنامه هاي مختلف جهانگردان معروف با
خربزه – هندوانه از تيره کدوئيان تيه زمين براي کاشت گياهان جاليزي تيره کدوئيان بايد در پاييز به خاک شخم عميق زد تا به خوبي آماد گردد. زميني که سال گذشته در آن غلات کاشته شده يا زير کشت محصولات پوششي ( گندم، شبدر، شبدر شيرين و ...) يا مرتع و چمن
حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي کيفيت در کاهش رطوبت خلاصه : فشار رطوبت بر محصول و کيفيت کاربر نهايي گندم atricum aestivum L تاثير ميگذارد.مطالعات قبلي ثبات محصول و ارکيبات محصول را در فشار رطوبت ارزيابي کردند. اين بررسي ثبات پارامتر
استاندارد ملاس چغندر و نيشکر: ويژگيها که نخستين بار در سال 1346 تهيه گرديد براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تاييد کميسيون فني خوراک دام و طيور براي اولين بار مورد تجديدنظر قرار گرفت و در هفتاد و هشتمين جلسه کميته ملي استاندارد فرآوردههاي کشاورزي
نام اين کتاب، تاريخ صنايع چايکاري و چايسازي، در ايران است و تاريخ چاي در کتابهاي ديگران نيز آمده است، اما کارشناسان و دستاندرکاران چاي ايران سالهاست براي مطالعه و پژوهش در برنامهريزي و اجراي امور چاي ميکوشند و به کشورهاي مختلف چايخيز جهان مساف
جو Hordeum vulgare يکي از غلات است. چرخه زندگي اين گياه يک ساله و از خانواده گرامينهها (گندميان) است. کشت جو احتمالاً از اتيوپي و آسياي جنوبشرقي آغاز شدهاست. رده بندي علمي Kingdom: Plantae Division: Magnoliophyta Class: Liliopsida Ord
شير سويا حتما مشاهده کرده ايد که دانه هاي سويا به شکل لوبياست و لوبياي سويا نام دارد. با خيس کردن دانه هاي لوبياي سويا در آب و خرد کردن و فشار دادن سوياهاي خيس خورده مايعي بدست مي آيد که شيرسويا ( SOY MILK )نام دارد. شما مي توانيد در منزل نيز آن ر
کود در اصطلاح کشاورزي کود عبارت است از مواد غذايي که گياه براي تغذيه و ادامه زندگي خود به آن نياز دارد و زمين نيز با آن حاصلخيز شود. اهميت کود در سبزيکاري بيش از ساير قسمتهاي زراعت است. زيرا جذب مواد غذايي از زمين به وسيله سبزيهايي که تماماً قابل
توت فرنگي گياهي علفي چند ساله , متعلق به خانواده گل سرخيان و بومي جنگلهاي اروپاست که قونه وحشي آن دارايي گل و برگ هاي کوچک ميباشد و از قرن چهاردهم به سبب خواص دارويي آن معرفي شده است . رقم هاي موجود از تلاقي بين گونه هاي مختلف به دست آمده اند . در ص
توت فرنگي گياهاني است از خانواده osaeea که تا به حال 34 گونه آن (جهان شناخته شده است که از گونه هاي تجاري و آن مي توان به F X annanassa, F, resca, Fragaria moachata که گونه است جديد اشاره کرد. نام strawberry ممکن است از strew mulch (مايع پوشالي) ک
صنعت قند يکي از گسترده ترين صنايع در زمينه ي توليد مواد غذايي مي باشد که تقريبا اکثر دستگاههاي کارخانجات مختلف صنايع غذايي در صنعت قند متمرکز شده است ،با توجه به کاهش منابع نفتي در کشورمان ، بايد صادرات غير نفتي خصوصا محصولات کشاورزي رشد روز افزون د
تکنولوژي پنير کم چرب خلاصه پنيرهاي کم چرب معمولاٌ به خاطر رطوبت بالاو تئوري کم با حالت طعم و خواص عملکرد ضعيف مشخص مي شود روشهاي توسعه يافته براي توليد پنيرهاي کم چرب را شامل روشهاي فرايندي ،انتخاب کشت آغازگر و استفاده از افزوني هاي مي باشند چربي
تاريخچه تغذيه تا اوايل قرن نوزدهم مفهوم غذاخوردن فقط پرکردن شکم بود و احساس گرسنگي بشر را وادار ميکرد تا آنچه را در دسترس خود ميديد بدون توجه به کميت و کيفيت آن مصرف کند. شهرنشيني و تشکيل اجتماعات باعث ايجاد تغييرات زيادي در طرز تغذيه بشر شد
به منظور تعيين حد بحراني پتاسيم براي محصول گندم ، در نواحي عمده کشت اين محصول در يک منطقه و در فاميل هاي غالب خاک ، تعداد چندين مزرعه انتخاب مي شود . سعي بر اين است که مزارع انتخابي از نظر پتاسيم قابل جذب در گروه هاي مختلف کم تا زياد قرار گيرند . در
* کاربرد در مقايس? دو مدل تأثيرات مطالع? منابع کلسيم گوسفند * چکيده - هدف اصلي اين تحقيق ارزيابي و مقايس? دو مدل قسمت بندي با مطالع? تأثيرات مختلف منابع کلسيم برمتابوليسم a )و p گوسفند بود . گوسفند نوع نر برزيلي (20) از رژيم غذايي مبناي مکمل شده
تخم مرغ وفرآوري آن 1 مقدمه : تخم مرغ به عنوان يک ماده غذايي سالم ومقوي ومنبع خوبي از پروتئين، ويتامين ها واملاح ضروري هموار مورد توجه بوده است وامروزه نيز چه به تنهايي وچه درکنار ومواد غذايي ديگر کاربرد گسترده اي در تهيه موارد خوراکي ، انوا
چکيده تأثير هيدروکلوئيدهايي مانند صمغ عربي (AR)، گوار(CR)، زانتان(XN)، کاراگينان(CG) و هيدروکسي پروپيل متيل سلولز(HPMC) در ترکيب با مواد امولسيون کننده مانند گليسرول مونوسيترات GMS، سديم استرول دولاکتيلات SSL، بر روي خصوصيات رئولوژيکي، ريزساختار
تاثير ليزوزيم روي ميکروارگانيزم هاي گرم مثبت کشته شده با حرارت خلاصه : تغيير در واکنش رنگي کننده گرمي که زماني رخ مي دهد که دوکسانان ولچي و استافيلوکوک آلباس گرم مثبت با ليزوزيم کشت مي شوند به خاصر برداشت ترکيب اسيدريبونوکلئيک مجموعه گرمي است و
تأثير عنصر سولفور، مواد ريز مغذي، فسفر، کلسيم، منيزيم و پتاسيم بر رشد prosopis alba در خاکهاي با PH بالاي آرژانتين چکيده در يکي از تحقيقات زراعي در آرژانتينحدود سه سال قبل در مورد زراعت گونه prosopis alba در خاکهاي با PH انجام شد که با توجه به ا
تاثير دماي پخت و زمان آن در ميزان تردي و کلاژن در گوشت خرگوش « خلاصه » ما روي تاثير زمان و دماي پخت در ميزان تردي ماهيچه لانگيسيموس لوميوروم در خرگوش 70 روزه تحقيق کرديم . اتلاف پخت ، ميزان کلي کلاژن و حل پذيري ماهيچه LL در کل اندازه گيري شد . ا
پسته گياهي است که از ديرباز در نقاط مختلف ايران مورد کشت و پرورش قرار ميگرفته است. جنگلهاي وحشي و خودروي پسته در ناحيه شمال شرقي ايران و نواحي هم مرز با ترکمنستان و افغانستان پيشينه اي باستاني دارد و تصور مي رود که درخت پسته حدود ?-? هزار سال قب
گياهان سرمنشا زنجيره غذايي حيات بر روي کره زمين و به عنوان ثروت ملي هر کشور محسوب ميشوند. پسته يکي از مهمترين اقلام صادراتي ايران است که بيش از 23% از ارزش کل صادرات ايران را بخود اختصاص داده است. پسته يکي از گياهان مهم در تيره پسته سانان (Anacar
بهينه سازي قند گيري از ملاس به روش استفنsteefen چکيده: ملاس يکي از محصولات جانبي صنعت قند مي باشد که ه نوز شامل مقادير زيادي قند مي باشد . به طوري که حدود 50 % يعني نصف ملاس حاصل ازچغندر قند را ساکارز تشکيل مي دهد . يکي از راههايي که براي جدا کر
بهداشت دام والانعام خلقها لکم فيها دف ومنافع ومنها تاکلون وچهارپايان رابراي راحتي شما نوع بشر خلق کرده تابااستفاده ازپشم وموي آندفع سردي وگرمي ازخود بکنيد وفوايد بسيار ديگر بريدواز شير وگوشت آنها غذاي خوردني تهيه کنيد. مقدمه: توجه به بهد
بسته بندي عبارت است از هنر وعلم اماده سازي مواد غذايي براي انبار کردن ،ودر نها يت فروش . بسته بندي بايد تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اينکه اهداف اوليه بسته بندي يعني خاصيت حفاظتي و جذابيت رانيز دارا باشد . با عنايت به اين که مواد بسته بندي
برنج ديم چيست ؟ زراعتي که فقط وابسته به نزولات جوي باشد اصطلاحا به آن زراعت ديم مي گويند. حدود 30 سال قبل زماني که کشاورزان شمالي به شدت با گمبود آب روبرو بودند و سدي نبود ، در مزارع خود اقدام به کشت چند رقم برنج مي نمودند و اين سوال هميشه براي من
بررسي اثر زانتان و کاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا ليدا جهانيان ، سيد علي مرتضوي ، محسن برکتين و زهره حميدي اصفهاني چکيده محدوديت هايي در استفاده از پروتئين سويا مانند حلاليت کم و طعم نامطلوب آن وجود دارد. در اين پژوهش سعي گرديد
عامل اشک آور(LF ،Z,E پروپانتيال اکسيد گوگرد) يک محصول مستقيم هيدروليز يک پروپنيل سيستئين سولفوکسيد 1- prencsoست ودرزماني که در غلظتهاي بالا وجود دارند بر طعم پياز اثر مي گذارد. جهت ارزيابي کردن عامل اشک آور به عنوان يک فاکتور موثر در کيفيت طعم پياز،
اطلاعات اندکي در مورد کمي کردن واکنش مراحل مختلف نمو باقلا به دما و طول روز وجود دارد. اين مطالعه براي بررسي ويژگي هاي نموي چهار رقم باقلا (برکت، سرازيري، عراقي و گاوي) در 12 تاريخ کاشت طي سال هاي 1385- 1384 و در شرايط محيطي گرگان انجام شد. براي کمي
نيازهاي گرده افشاني گرده افشاني زيتون غالباً توسط باد صورت ميگيرد. بنابراين وجود آب و هواي مناسب و مساعد عاملي مهم و تعيين کننده در گرده افشاني و تشکيل ميوه به شمار ميرود. در فصل گلدهي بارندگي سبب شکسته شدن گرده و کاهش تلقيح و در نتيجه پوک ما
بابونه آلماني مقدمه بابونه از قديمي ترين گياهان دارويي شناخته شده توسط انسان است مردم مصرو يونان باستان ازخواص دارويي آن مطلع بوده وبراي درمان بعضي بيماريها از اين گياه استفاده مي کرد دوتن از حماي يونان باستان به نام ((پلينيوس ))و (( ديوسکوريد )